ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Адвокат Колев: Динев се опитва да раздели феновете, няма юридическо право да стъпва на "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:26 / 13.06.2014Коментари (47)11107
© Plovdiv24.bg
Ситуацията в Локомотив Пд продължава да бъде взривоопасна. Константин Динев обяви в понеделник , че ще остане начело на черно-белите. Малко по-рано същия ден представители на феновете отправиха молба покана към бизнесмена от Сандански да им предостави акциите на клуба в срок от 3 дни. Ултиматумът на ултрасите изтече вчера. Още при искането си към хазартния бос, тарторите на агитката изразиха позиция, че ако Динев не го стори, ще предприемат стъпки по отиването на любимия им отбор във В група. Феновете са категорични, че няма променят позицията си спрямо нежелания от тях благодотел на клуба и няма да допуснат нито него, нито треньорите и футболистите, които се готви да доведе на Лаута идния понеделник за старта на предсезонната подготовка на тима.

"Няма как отборът да започне подготовка тогава. На практика футболния клуб дори няма договор и за стадиона, който е собственост на Община Пловдив. Местната власт има сключен контракт за спортния комплекс с волейбойния клуб, но не и с футболния. Затова Коко Динев и чисто юридически няма право да е тук. Вече започнахме работа и по варианта за евентуалното отиване на клуба във В група, до което предпочитаме да не се стига. Надяваме се, че г-н Динев ще се вразуми, след като той не е желан в Пловдив за ръководител на футболния клуб, който е с ширка обществена значимост. Недопустимо е да премести отбора в Сандански. Това може да го направи с друг тим, но не и с Локомотив Пд. В момента целта му е да разедини феновете, обявайки плановете си за промяна, включвайки имената на легенди на клуба в бъдещата структура, която възнамерява да направи. Винаги постъпва по този начин, но за трети път няма да го позволим и да се хванем на тази въдица. Ако г-н Динев иска да му повярваме, нека да погаси задълженията на клуба, които са в размер на 5,3 млн. лв. и да внесе в банката като гаранция 2 млн. лв. Тогва ще ни докаже, че наистина обича Локомотив Пд и милее за клуба. Много е интересно обяснението му за неплащането на сметките с това, че не се знаело дали ще продължи да бъде собственик и дали клубът ще продължи да съществуа. И как още от февруари е разбрал, че може да не остане в клуба!?. За в бъдеще може да помага на Локомотив Пд финансово като локомотивец, ако желае, но не и да бъде собственик. Феновете трябва да сме обединени и да не позволяваме да сее раздори, каквато е целта на г-Динев.

Привържениците сме заразени с футболната болест наечена Локомотив Пд, а тя не се лекува. Искахме да се разделим с г-н Динев като приятели. Виждате, че на практика излъга и клубната ни икона, след като уж декларира готовност да му предостави акциите. Коко Динев призовава на първата тренировка в понеделник на стадиона да дойдат само истинските локомотивци. Той претендира, че е такъв, а дали ще се появи в Пловдив тогава - нещо, в което силно се съмнявам.", коментира адвокат Димитър Колев от УС на Сдружение "Бъдеще за Локомотив Пд".

Той допълни, че феновете не искат да влизат в конфронтация с Емил Велев-Кокала, на когото Динев е поверил задачата да гради нов отбор. "Надяваме се, че и Емил Велев ще прояви здрав разум в настоящия момент. Чудно ни е дали у нас още има футболисти наивници, които да повярват на Коко Динев, който излъга цял отбор през миналия сезон и ги завлече с петцифрени суми за заплати и премии. Неплащането на дължимото към играчите е публична тайна.", категоричен е Колев.

Адвокатът разкри и в каква насока са плановете им развитието на любимия им Локомотив Пд: "Сега клубът не е привлекателно място за потенциални сериозни инвеститори. Разработваме инвестиционен проект, който да ги привлече към клуба и да позволява отборът да се самоиздържа".
Още по темата: общо новини по темата: 92
11.10.2014
02.10.2014
10.09.2014
08.09.2014
06.09.2014
30.08.2014
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Ботев Пловдив 1912
премахни филтъра

+8
 
 
Ех Дианчо, Дианчооо, изключително просто момче си! И просто и комплексирано! Да издържаш футболен отбор не е като да пееш "жАлта кочина" на Камп ноу при това отишъл там на чужда сметка цървул! Коко ше си ги закара в Сандански и му е през кура, искам да ви видя как ще направите и издържате нов отбор при положение, че едва си плащате тока в къщи!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: