ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Осакатен Локомотив ще брани честта си срещу Литекс
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:27 / 11.05.2014Коментари (12)3527
© Plovdiv24.bg
В Локомотив Пд са амбицирани да дадат всичко от себе си, за да победят Литекс в днешния си последен домакински мач за тази кампания. Черно-белите ще бранят честта си, въпреки многобройните си кадрови проблеми. Треньорът Александър Станков няма да може да разчита на наказаните Диего Фераресо и Валери Георгиев, както и на оплакващите се от травми Хамед Намуши и Ангел Йошев. В групата не попаднаха Здравко Лазаров и Крие Гади, които пропуснаха последните няколко срещи на своите заради контузии и се смяташе, че няма да играят до края на сезона. Електричката, който не е играл от прекратеното пловдивско дерби с Ботев Пд и Гади, който беше със съмнение за херния, няма да е изненада дори ако бъдат сред титулярите днес. Очаква се в състава да се завърнат повечето от тези, които не заминаха за Разград за гостуването на Лудогорец през седмицата. За съжаление на Смърфовете и в този мач те няма да могат да разчитат на подкрепата на 12-ия си играч - публиката, тъй като това е последната трета среща от наложеното наказание за три мача пред празни трибуни. На практика Локо Пд не гони класиране до края на първенството, но целият отбор ще се обедини и около една много важна друга цел - Мартин Камбуров да стане отново голмайстор на "А" група. В момента 33-годишният нападател е водач при стрелците с 20 гола в актива си, а голаджия-та на гостите от Ловеч Джордан е по петите му с 18 попадения. Съотборниците на Камбуров ще направят каквото зависи от тях, за да може той да зашие поне един гол в мрежата на Литекс и така да му помогнат да стане голмайстор на "А" група за 4-и път в своята кариера. Иначе сериозните проблеми за схемата на Сашо Станков са свързани с позицията на ляв бек, защото и тримата, които могат да играят в тази зона - Диего Фераресо, Валери Георгиев и Ангел Йошев, са извън сметките за този мач. Треньорът на Локо Пд ще нареди състава си в схема 4-2-3-1. Атаката ще води вездесъщият Мартин Камбуров. Зад него ще нахлува Тижани Белаид, а по крилата е възможно специалистът да заложи на Спас Делев и Дани Кики.

В лагера на Литекс обаче са амбицирани да запишат втора поредна победа над пловдивски отбор. Оранжевите все още таят надежди, че при добро стечение на обстоятелствата могат да се окичат със сребърните медали. За целта обаче Литекс трябва да бие Локо Пд и Левски, а ЦСКА да направи грешна стъпка в някой от предстоящите си мачове. Добрата новина за треньора Миодраг Йешич преди двубоя на Лаута е завръщането на Том, който пропусна срещата с Ботев Пд заради наказание. Твърдо аут обаче са контузените Ваюши и Недялков. Сръбският наставник ще заложи на схема 4-2-3-1. На върха на атаката ще действа Джордан, който ще бъде подпомаган по крилата от Том и Цветанов. Йешич до последно ще мисли дали да даде шанс за изява на албанеца Юрген Джазула, или отново да гласува доверие на Румен Руменов.

В предишния кръг Локо Пд падна с 0:1 при визитата си на Лудогорец. Литекс пък записа победа с 3:0 при домакинството си на Ботев Пд.

Още по темата: общо новини по темата: 6
11.05.2014
11.05.2014
11.05.2014
09.05.2014
09.05.2014
08.05.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Мъка, мъка!!! Жал ми е за истинските локомотивци! Имам приятели между тях. Жалко, но май този отбор си отива. Дано преодолят кризата, да се пречистят и след време да се радваме на истинско пловдивско дерби!
Veni, vidi, vici--Botev forever. Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
на 11.05.2014 г.
+1
 
 
Няма начин след толкова напъване Литекс да не падне от тотомотив .Голям футбол ,голям смях приятно бройкане и салфетки за сълзи ..
0
 
 
Нов погром върху терена на стадиона на Локомотив (Пловдив). След като на 13 април терена бе обгорен и изрисуван със свастика, днес той претърпя ново поражение, като този път върху тревата бе изписано "Коко вън"! Това е поредна атака срещу боса на клуба, който е недолюбван от феновете. На всеки мач на "смърфовете" се появяват транспаранти със същия надпис, а мача с "Ботев" (Пловдив) бе прекъснат след мощна атака с бомби и димки от страна на ултрасите.В момента на "Лаута" има изключително силно полицейско присъствие! Работници поправят терена за мача с Литекс от 15:30 часа днес.
+2
 
 
Само преди дни "смърфовете" загубиха с 0:1 от Лудогорец и разградчани подпечатаха третата си поредна шампионска титла. "Черно-белите" бяха в много странен състав за тежкото гостуване, тъй като почти всички титуляри изпокапаха преди потеглянето за Разград. Повечето основни играчи се хванаха кой за крак, кой за глезен или коляно, изтъквайки, че са контузени и няма как да излязат на терена. Сега обаче картинката е коренно различна и Александър Станков отново може да разчита на най-доброто.треньорът сериозно се усъмнил в действията на Мартин Камбуров и компания и дори му минало през главата, че го бойкотират. Станков вече съобщи, че ще изпълни поетия ангажимент да води Локо (Пд) до края на сезона, след което не е ясно дали ще остане в клуба. Спецът се хванал за главата на вчерашната тренировка и се учудил как така всичките му футболисти изведнъж оздравяли. На "Лаута" се питат дали Камбуров и компания не са се уплашили от класния отбор на Кирил Домусчиев и нарочно са загърбили гостуването в Разград. Заради липсата на ключови играчи Станков се принуди да залага още от първата минута на Станко Йовчев, Тихомир Трифонов, Александър Якимов, Георги Коруджиев и още имена, които по принцип са твърди резерви.
-3
 
 
Саде Локо ,саде Коко! Айди юруууууш!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо приема днес Левски (Карлово) на "Лаута"
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Крушарски: Поредно решение, което съсипва футбола! Щетите ще са големи!
Георги Минчев не спира да бележи в Кипър, направи го в трети пореден мач
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: