ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо не можа да развали празника на Лудогорец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:20 / 07.05.2014Коментари (35)4688
© Bulphoto
"Орлите" си гарантираха третата поредна титла за България след минималната победа над пловдивчани
Локомотив отстъпи с минималното 0:1 от Лудогорец в мач от 38-и кръг на "А" група. С победата "орлите" си осигуриха третата поредна титла за България.

Възпитаниците на Стойчо Стоев обаче няма да имат възможността да се окичат със златните медалите тази вечер, като те ще им бъдат връчени при домакинството им срещу Черно море в неделя.

Единственото попадение на "Лудогорец арена" реализира Роман Безяк в 10-ата минута. Словенският нападател се възползва от прекрасен пас на Светослав Дяков и с удар под плонжа на вратаря Йордан Господинов вкара шампионския гол за разградчани.

Силен мач с екипа на "смърфовете" направи Йордан Господинов, който е главен виновник резултата да не бъде променен след гола на Безяк в началото на двубоя.

В следващия кръг Локо е домакин на Литекс, докато Лудогорец гостува на Левски.

Лудогорец - Локомотив 1:0
1:0 Безяк

Лудогорец: Стоянов, Кайсара, Витиня, Терзиев, Моци, Златински, Дяков, Марселиньо (Ешпиньо), Луму (Александров), Безяк (Кишада), Мисиджан

Локомотив: Господинов, В. Георгиев (Влашки), Ас. Георгиев, Трифонов, Белаид, Якимов, Тодоров (Григоров), Делев, Йовчев, Намуши(Янъков) , Коруджиев

 


Още по темата: общо новини по темата: 8
07.05.2014
07.05.2014
07.05.2014
07.05.2014
07.05.2014
07.05.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Оскар, този мач как беше наговорен? Ти колко спечели от залози? Кога ще почерпиш?
+4
 
 
Оскар-чо , БЛАГОДАРЯ ти че ми отговори с чест и достойнство . Видях колко държиш на тях . Относно ник-а ми ,ако не бях го написал така сигурно нямаше да го запомниш . Би ли ми казал , каква е транскрипцията на кирилица на " iadosania " . И тъй като не мога да си напиша правилно и името си , когато се наложи да го пиша ще те повикам да ми помогнеш . А сега още чакам да проявиш чест и достойнство.
+1
 
 
Стига сте гледали тия точки то я ясно,че дори Черноморец ще изпадне с повече точки от нас БРАВО НА МОМЧЕТАТА достойно представяне КОКО ВЪН
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+5
 
 
н. +2 Искам да попитам тези , които викат "Коко-вън" .Вие много говорите за чест и достойнство , затова ви призовавам - кажете с чест и достойнство кой организира и внесе бомбите , камъните , пиратки и димки , за да прекратите мача с Ботев . Застанете с имената и лицата си . Кажете и какво викахте след като останалите на стадиона ви освиркаха и искаха да прекратите тази грозна и отвратителна провокация . Проявете чест и достойнство . Чакам отговор
-1
 
 
Отборът на Локомотив тръгна много добре в първенството - изненадващо за мнозина! Интересни и качествени индивидуалности, набързо събран отбор, грамотен и културен треньор, но наруши сметките на доста прехвалени и презадоволени грандове! Силите, които се изправиха срещу Локо - отборът, който единствен се бъркаше и противопоставяше на статуквото, бяха обединени! Тъй като те знаеха, че без да проникнат отвътре, няма да се справят с харизмата, идеята, мощта и силата на Локомотив Пловдив, те си намериха верни слуги-продажници извътре от фен-фракциите! Предизвиквани от жълтите и шопски провокации, доста неуравновесени фенчета се поддадоха и се подведоха по акъла на материално заинтересовани тартори! Резултатът е ясен и видим - разцентрован и разбалансиран отбор точно във финалната фаза, когато трябваше всички като юмрук да се хвърлим за Купата! Върхът на простотията бе прекъсването на градското дерби, което дори фенове от Америкя, Канада, Австралия правят всичко възможно да гледат, а някакви пъпчиви лепиларчета го провалиха, хвърляйки бомби по своите футболисти на своя стадион! Паднахне до нивото на жълтури и чорбари! Срам и позор за традициите и историята на Локомотив Пловдив! Поради наказанието изтървахме сега да играем на финала за Купата на България срещу жълтурите и с една френетична подкрепа да ги поставим на точното им място - винаги втори в Пловдив! Независимо колко пари имат, независимо на какъв стадион ще играят! Разни кебапчии и други сметкаджии манипулират една групична неуравновесени и малки и неопитни фенчета и е*ават майката ва Великия Локомотив!
+5
 
 
Браво на момчетата. Играха мъжки според възможностите си! Браво и на юношите! Жалко е, че някой титуляри бойкотират. Можеше да развалим празника на Лудогорец
+3
 
 
уориър ли си,какъв си и ти блесна.Друго си е да нямаш точен удар в противниковата врата,по хубаво,нали,отколкото да играят хора с по 20 гола и 10 асистенции,а?Днес ако тези момчета играеха с бели екипи или зелени екипи,някой щеше ли да ги разпознае,че това е Локо Пловдив?Младите играчи трябва да растат и да се учат покрай големите,да играят рамо до рамо с Тунчев,Лазаров и Камбуров.
-3
 
 
Абе йа малко си размардаи мозака...8играес нйакакви отбори..ако играешес парвата седмица щеше разликата в точките да е очебиина..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: