ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Лудогорец се нуждае само от точка срещу Локо, за да си осигури титлата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:51 / 07.05.2014Коментари (27)5076
© Plovdiv24.bg
Отборът на Лудогорец приема Локомотив в мач от 12-ия кръг на плейофите в българското първенство. Тимът от Разград се нуждае само от една точка, за да си осигури трета поредна шампионска титла.

Локомотив ще излезе в двубоя без голяма част от основните си играчи. В групата на тима попаднаха шестима юноши, а Мартин Камбуров остана извън избраниците на Александър Станков. Диего Фераресо и Стелиос Илиадис са наказани.

Очаква се Лудогорец да започне мача с основния си състав, който Стойчо Стоев използва през по-голямата част от сезона.

Двубоят на "Лудогорец Арена" започва в 19:30 часа.

Вероятни състави:

Лудогорец: Стоянов, Минев, Терзиев, Моци, Кайсара, Златински, Ешпиньо, Мисиджан, Марселиньо, Луму, Безяк

Локо: Господинов, Тодоров, А. Георгиев, Трифонов, В. Георгиев, Якимов, Коруджиев, Белаид, Йовчев, Делев

 

Още по темата: общо новини по темата: 8
07.05.2014
07.05.2014
07.05.2014
07.05.2014
07.05.2014
07.05.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Искам да попитам тези , които викат "Коко-вън" .Вие много говорите за чест и достойнство , затова ви призовавам - кажете с чест и достойнство кой организира и внесе бомбите , камъните , пиратки и димки , за да прекратите мача с Ботев . Застанете с имената и лицата си . Кажете и какво викахте след като останалите на стадиона ви освиркаха и искаха да прекратите тази грозна и отвратителна провокация . Проявете чест и достойнство.
+3
 
 
Тези момчета не могат нито да мразят , нито да обичат , те могат само да ругаят , псуват и , ако видят някой по-слаб от тях да го пебият , независимо дали е малко момче или възрастен старец
+3
 
 
Проблемът на тези момчета е,че те повече мразят,отколкото могат да обичат.Те могат само да рушат,вместо да градят.Досиетата им го доказват,те са срам за обществото ни.И са наистина 20-30, а другите са такива,които ги е страх от тях и за това им подражават.
+2
 
 
Кажи Оскаре,какъв ти е проблема днес,това че излизаме с млад състав,нали това искахте да няма чужденци,повече юноши,ето ви ги,сега пак нямате угодия,що така бе момчета сте винаги перманентно недоволни,толкова ли сте прости? Спартак и Марица ще ви на нивото,бъдете им фенове,ходете на мачове във В група,ще сте най-добре,оставете ТОТО МАЖОРЕТКИТЕ както им викате,макар че това са футболисти все с визитки да играят за клуба нии да спорят за първите места в А група.И да ви обясня,че Бонев когато е с отбора по лагери и други места той е символа на клуба,емблемата,не говорете,че ходи да яде кебапчета и локуми на аванта,защото не е приятно.Това е като забележка,бъдете си прости,но в други насоки,не пипайте ЛЕГЕНДАТА.Фабио Капело и Марчело Липи го разпознаха и уважиха,докато вас никой не ви знае мишлета.Не се правете на важни и на велики,оставете клуба на мира.
+4
 
 
е*аси, какви "локомотивци" са тези които пожелават Локо да падне??!! Не са, те просто са от ФК "Чист Потник" /Пд/... няма такава УТАЙКА!!
-5
 
 
Титулярите са подбраните тото-мажоретки начело с Йордан Господинов на врата!Камбуров,разбира се , остава извън избраниците на Станкоф.Тото парада продължава и ние го водим начело с К.Д.Тези , които подкрепят сегашното положение на ЛОКОМОТИВ и са доволни от играчите и ръководството,са ментално сбъркани!КОКО ВЪН!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+7
 
 
мажоретките, след като вече толкова мразите Локомотив и искате да пада, след като сте толкова "много", след като вие сте Локомотив и отбора съществува заради феновете си - т.е. вас, след като искате в Б окръжна, защо не вземете да си основете един отбор и да почнете начисто от Б окръжна?! Ако съберете пари може и от В група да почнете. Така хем ще докажете, че семкаджийте са мръсни Кокови к**ви, хем ще докажете правотата си. Ако найстина го правите с добри намерения ще го направите и ще докажете на цяла БГ, която ви се смее в момента, че сте истински пичове. Може и име да ви предложим ФК "Чист потник" /Пд/....
на 07.05.2014 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: