ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Голаджии подсилиха Ботев за дербито
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:00 / 03.05.2014Коментари (16)6022
© Plovdiv24.bg
Ботев приема Лудогорец в първия мач от 11-ия плейофен кръг на българската "А" група. Срещата е от 16:15 часа в пловдивския квартал Коматево. Домакините са на четвърто място с актив от 63 точки, Лудогорец е лидер в класирането, като при победа ще си осигури шампионската титла за трети пореден път.

Ботев може да подходи към мача в добро настроение след трите поредни победи. Треньорът Станимир Стоилов отново може да разчита на двамата си основни нападатели Феребори Доре и Юнес Хамза, които се завръщат в състава на "канарчетата" след изтърпяно наказание и излекуване на контузия на адукторите. Така двамата най-вероятно ще водят атаката на тима днес. От сметките на наставника обаче отпадат Сивард Спрокел и Веселин Минев, които изтърпяват наказания. Така в отбрана пред Адам Стаховяк вероятно ще започнат Бенга, Лукин, Христов и Филипов. Абел Анисе и Томаш Иршак ще бъдат двойката в центъра на терена, а Алесандру Куертан и Вандер Виейра вероятно ще стартират по крилата.

Стойчо Стоев пък няма да може да разчита на наказания Козмин Моци, което отново ще доведе до проблеми в отбраната. Вероятно мястото му ще заеме Георги Терзиев, който ще си парнтира в центъра на защитата с Александър Александров, а Йордан Минев и Жуниор Кайсара ще действат на двата бека. Ешпиньо и Христо Златински се очаква да бъдат опорните халфове. В по-предни позиции пък шанс може да получи младокът Йерун Луму, който се включи отлично в дербито с ЦСКА и отбеляза победния гол. Той вероятно ще действа отдясно, а Мишо Александров ще бъде на лявото крило. Роман Безяк ще води атаката, а зад него ще действа Марселиньо. На вратата пък отново ще започне Владислав Стоянов.

Още по темата: общо новини по темата: 6
03.05.2014
03.05.2014
03.05.2014
03.05.2014
03.05.2014
02.05.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Канари победа над зелените говеда! И днес да не им пляскаме пак като при миналото гостуване на тези мърши! Видяхте какво се случи след това в Разград!
+6
 
 
За мен Ботев постигна своето,гледам си мачовете с удоволствие,без притеснение и излишен стрес.Трудно ще се объркат нещата при нас.Лошото е,че преди мач,никой не казва нищо,а ако паднем,ще излязат специалистите и ще почнат да коментират състава,крилата,пропуските.....Ей това ми е проблема,по селата подкрепяхме,а какво стана в А група.И не ми се коментират треньора,парите и селекцията!В Ботев те никога не са били фактор!
+7
 
 
Аййй канарииии, победа! Очаквам нашите да се хвърлят, без никакви мисли за финала. Дотогава има много време! Време е вече да спечелим първа победа срещу Лудогорец, а на финала да затвърдим нещата! Все още имаме шансове за медали, трябва да се борим докрай!
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+14
 
 
Стадиона на Ботев не е място за осигуряване на шампионски титли на други отбори.Тези днеска трябва да ги бием.Стига им сме се плашили.Отбора няма как да израства и да се развива без победи над конкурентите.Хем да им вземем страха за финала хем и нашите футболисти да придобият повече увереност.
+9
 
 
Лудогорец вече се оплакоха че всичките отбори се хвърлят срещу тях.Нека и днес да е така и победи по-подговеният.Разликата между лудите горяни и красноармейците е седем точки,с люляците 8,но ние сме на една ръка ръстояние от претендентите за медали.За ужас на на вожда и такива изживяващи се като него.Победа за Пловдив.
+22
 
 
Нека тази генерална репетиция да бъде успешна - да отупкаме противника и да атакуваме третото място! Напред, мой Ботев!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: