ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Йордан Господинов: Камбуров не е по-голям от Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:59 / 09.04.2014Коментари (23)5673
© Plovdiv24.bg
Вратарят на Локомотив (Пловдив) Йордан Господинов призна пред "Меридиан мач" за напрежение в съблекалнята след равенството на тима с Лудогорец. Той разкри, че почти е стигнал до бой с Мартин Камбуров, който го обвинил в симулативна игра. Господинов бе бесен от това, че нападателят е опитал да му прави разбор на представянето.

Данчо, какво точно се случи в съблекалнята след равенството с Лудогорец?
- Истината е, че се стигна почти до бой между мен и Мартин Камбуров. Разтърваха ни и само това ни попречи да се сбием. Причината за това е ясна - никой не е по-голям от Локомотив. Дори и Мартин Камбуров не е по-голям от Локомотив. Да, направил е много за този клуб, не мога да го отрека, но не може той да казва кои играят за Локомотив и кои играят за нещо друго.

Какво имаш предвид?
- Той ме обвини за гола на Лудогорец. Пред мен има 7 човека стена, а аз видях топката едва след като тя прескочи стената. Ако това е мой гол, какво трябва да направят в Лудогорец с Владо Стоянов. Да го обесят на гредата ли, че изби в крака на Данчо Минев? Не мога да разбера как може да излиза един футболист и да коментира играта на свой съотборник. Това е недопустимо. Аз питам ли го Мартин за пропуска на онова чисто положение през първото полувреме? Нещо повече. Казах му: "Спокойно, през второто ще вкараш". С тези думи на Камбуров се настройват феновете срещу мен. Несериозно е той да казва, че играя без душа, и трима-четирима само играели за Локомотив. Ако продължава в същия дух, наистина ще стигнем до бой.

Разбрахме, че двамата сте се скарали още след мача с Ботев в София?
- Не, тогава не е имало нищо между мен и него. Кой е той, че ще ми прави разбор на играта? Има си треньори за тази работа. Как може след загубата от Ботев Камбуров да казва, че са ми вкарали гол с глава от голлинията? Да прави анализи. Грозно е това нещо. Той явно си има някои журналисти, които са му приятели. Ако Локомотив (Пд) бие, се възхваляват Камбуров и още няколко човека. Ако паднем - са виновни другите, а те не са. Това не може да продължава.

Добре, а вие не се ли израдвахте от равенството с Лудогорец...
- На какво да се радваме? Че се караме в съблекалнята и почти стигаме до бой? На това ли? Че някой ме обвинява, че съм пуснал гола нарочно? Това не е нормално.

Явно напрежението в Локомотив (Пд) е голямо. Как смятате да излезете от тази ситуация?
- Как да излезем? Гледаме напред и се хвърляме здраво в мачовете. Това е пътят ни оттук нататък.

А ти ще говориш ли с Мартин Камбуров за отношенията помежду ви?
- Не. Аз повече с Мартин Камбуров не смятам да разговарям.

Да, но сега феновете може би ще се обърнат срещу теб?
- Никой не може да казва, че съм продал мач. Аз такова нещо не съм направил в кариерата си, няма и да направя. Нека просто Мартин Камбуров разбере, че той не е по-голям от Локомотив (Пд). В мачовете излизаме 11 човека. Когато бием - всички имаме принос. Когато падаме - всички сме виновни. В клуба има треньори, ръководители. Те нямат ли принос за нашите добри резултати?

Христо Бонев призна, че положението в клуба е много тежко. Така ли е наистина?
- Тежко е, но леко-леко нещата се нормализират.

Камбуров каза, че ще напусне "Лаута". Ти би ли казал какво е твоето бъдеще?
- Аз съм футболист на Локомотив (Пд) и продължавам да изпълнявам своите задачи. Има още мачове до края на сезона, в които трябва да защитим името на клуба.

Ще играете ли срещу Литекс толкова здраво, колкото срещу Лудогорец?
- Да, защо да не играем здраво. Всеки един отбор, който подцени Локомотив (Пд), ще страда. Това трябва да го знаят в Литекс, а вече го усетиха от Лудогорец. Стига сме говорили, че съм много афектиран и мога да кажа нещо, което не трябва...

Още по темата: общо новини по темата: 10
05.04.2014
05.04.2014
05.04.2014
05.04.2014
05.04.2014
05.04.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Няма как човек които милеи за отбора ЛОКОМОТИВ Пловдив да си затваря очите,защо мислите че КАМБУРОВ не отиде в ЛОВЕЧ,да не се сбият с ГОСПОДИНОВ,защото няма как да си затваря очите за това което прави КОКО-ТОТО,всичко става със знанието на няколко футболиста,СЪС СИГУНОСТ ЕДИНИЯ Е ВРАТАРЯ,другите СЪС СИГУРНОСТ СА ЧУЖДЕНЦИТЕ КОИТО ПРИВЛЕЧИ КОКО-ТОТО,БРАВО КАМБУРОВ ти си бил голям пич
+1
 
 
напълно подкрепям данчо,кой е камбура,че се изявява в ролята ня треньор и да коментира колегите си,той е един от тях,не може така всеки да намира кусур на другия,има си треньор,ръководство,те да коментират-неговата работа е да играе,като не иско в локо-прав му път,локо го е имало и с него и ще го има и без него.
-2
 
 
Айди нашти, айди Локо, юрууууш! Саде Локу, саде Коку!
+1
 
 
Когато, преди време беше спокойно в отбора, Данчо пазеше перфектно! Явно, с възникването на проблеми напоследък/ финансови, неясното бъдеще /, му се отрази на формата. Човек за да играе добре му трябва спокойствие. Мисля, че това е причината за спада на формата му. Аз вярвам в Данчо и съм убеден, че не продава мачове! За Марто - той няма никакво право да коментира играта на който и да било! Да, той е нашият всеобщ любимец, но истината си е истина. Дано по някакъв начин да се оправят нещата при нас / и аз не виждам как /, и да се върне времето, в което бяхме най-вярната публика, отборът ни да се бори мъжки и да ни радва!
+8
 
 
Само искам да кажа на Камбура, че ако се махне от Локо ще направи грешка. Той има уникалния шанс да наследи Бонев, защото го заслужава. Любовта на хората е по-ценна от всичко друго. Трябва да намери сили в себе си да преодолее проблемите в името на Локомотив и възможността да си остане легенда завинаги
0
 
 
Прав е Камбура да му търси сметка след като треньора не го прави. Явно обаче е прекалил малко. Господинов е добър вратар, но допуска много лесни голове когато не е концентриран. Провали отбора в много мачове вклучително и с АФД-то. Просто му трябва по-сериозна конкуренция. Аз искам и двамата да останат, защото са важни за отбора
на 09.04.2014 г.
+3
 
 
Данчо,много пъти си спасявал Локомотив,за което съм ти благодарен,но в мача с Лудогорец гола който ти вкараха ми се стори малко странен.Ти се хвърли във вярната посока,топката беше на добра височина,около 120-130 см.,ръцете ти бяха на пътя и, но мисля че ги отвори умишлено. Поне това се виждаше от повторенията.Дано да не съм прав и да ми прости господ съмненията,но мисля,че в отделни мачове играеш симулативно. Това се отнася и за други играчи играли необяснимо плахо в отделни мачове.Пример- първият мач с Ботев.Те с 10 човека а ние не можем да минем центъра.Н,диае само им подаваше топката.Егати дербито. Не го разбирам така футбола.Няма да изброявам още поне 5-6 мача.
+2
 
 
Ако Марто е прав би трябвало онзи треньор да го види и в следващия мач да пази друг но той реши да накаже камбуров и по този начин го изпрати в Цска.Така с конфликти не може и всичко вреди на отбора.За Ботев Господинов може да обвинява но изпълнението на пряк беше просто перфектно и какще я хване тази топка не знам.Нека всичко се тушира в отбора и Марто и Данчо се разберат.Вредите само на Локо пд в тези неясни дне за отбора.
+6
 
 
хубаво е че има такива "уточнения" и то с такива футболисти като Камбура и Данчо ...това означава че въпреки всичко Локомотив е ЖИВ ...!!! и двамата са големи футболисти ...всеки има слаби мачове , лошото е че на вратаря грешките винаги са фатални . важно е до мача жълтурците всеки да си е направил изводите и + малко късмет да вземем трите точки ... Марто да бележи 2 гола , а Данчо да заключи вратата ...!!!
+11
 
 
Tъпо е да се случват такива неща, защото Данчо и Мартин за "двигателя" на отбора. Ако Камбуров беше вкарал едно от тези 3-4 чисти положения, намаше да се стига сега до подобни излишни дискусии...Има хора, които да съдят действията на Данчо. Работата на Мартин Камбуров е да е на терена и да вкарва голове! Няма право да напада Данчо, като по-големият виновник си е той заради пропуските, които направи! Айде стига с толкова безсмилени неща.. Станалото станало, неможем да го върнем! Днеска играем със Литекс, ние още се чудим защо не бихме Лудогорец.. Стига с тея простотии вече! МАЧКАЙТЕ МАШИНИ!!! САМО ЛОКО!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: