ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Доре и Цветков водят атаката на "канарчетата" в Разград
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:33 / 30.03.2014Коментари (16)6017
© Plovdiv24.bg
Лудогорец посреща Ботев (Пд) днес от 19:30 в опит да се откъсне на цели 9 точки пред преследвачите ЦСКА и Литекс в битката за титлата.

Върджил Мисиджан ще оста­не резерва срещу Ботев. В последните дни холандецът се е оплакал от пренапрежение в мускулите. Затова треньорът Стойчо Стоев е решил да му даде почивка срещу канарчета­та. 20-годишният футболист бе неизменен титуляр до мо­мента през пролетта, което се е отразило на физическото му състояние. От лекарския щаб са преценили да не риску­ват излишно с крилото, за да не получи тежка контузия. Сред титулярите се очаква да започ­не Дани Абало. Испанецът се включи много добре на "Армия­та" и бе на правилното място в точния момент, за да донесе победата. Бившият играч на Селта ще действа по левия фланг на атаката. Вдясно пък ще бъде позициониран Михаил Александров, а на върха отново ще е Роман Безяк.

Голямата дилема пред Стой­чо Стоев е кой да пусне като ляв краен защитник. Треньорът няма да може да разчита на на­казания Йордан Минев, а Витиня е контузен. Другият вариант за поста е Жуниор Кайсара. Бразилецът обаче има дълбока рана на десния крак, която все още не е зараснала. Щабът се опасява, че при по-сериозно нап­режение тя може да се отвори и бекът да пропусне още някол­ко мача. Очаква се в последния момент да бъде решено дали Кайсара да играе. Ако защит­никът не успее да се включи, то Стойчо Стоев ще трябва да преквалифицира друг футбо­лист в тази зона. Възможности­те пред специалиста са да пус­не някого измежду Мантила или Терзиев. Притесненията обаче са, че нито един от тях не е особено бърз и повратлив, кое­то може да се окаже сериозен проблем срещу напористите Феребори Доре, Александру Куртеан и Анисе Абел.

Канарчетата пък няма да мо­гат да разчитат на контузения Хамза Юнес. При това положе­ние атаката ще бъде водена от Доре, а Цветков ще действа в ролята на втори на­падател.

Вероятни състави:

Лудогорец: Вл. Стоянов - Шоко, Моци, Терзиев, Кайсара, Ешпиньо, Златински, М. Александров, Марселиньо, Абало, Безяк

Ботев: Стаховяк - Й. Христов, Спрокел, Лукин, В. Минев, Иршак, Сърмов, Куртеан, Анисе, Цветков, Доре

Още по темата: общо новини по темата: 12
01.04.2014
30.03.2014
30.03.2014
30.03.2014
30.03.2014
30.03.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Успех дано поне вие отсрамите Пловдив.Но ще ви е много трудно!Успех!
+5
 
 
За мен Лудогорец все още е водещия отбор в България.В началото на този сезон си мислих,че вече ще са два,но нещата пак се объркаха.Без подкрепата на публиката,на техен терен, и равния ще е успех.Както и да е,един мач,няма да промени нещата,но надявам се от него да тръгне възхода.А него със сигурност ще го има,дали след месец,дали след 6,дали след година.С тази инвестиция в юношите и базата,резултатите ще дойдат.Все пак нека не забравяме,че пътят на Ботев не е в бързите титли и купи,а в постепенното развитие на клуба.Ако няма за какво друго,тази година ще се радваме на базата и стадиона,пък дано от другата и на отбора.Просто трябва да се гледа по-мащабно на нещата!
+13
 
 
Свити са сърцата на ботевистите! Загубихме увереност, дано това да не се почувства и от футболистите! Други отбори се представят по-добре, играят по-бързо, с повече движение, по-агресивно! Особено впечатление в това отношени правят Лудогорец и ЦСКА, но също и Левски. При нас Анисе се движи много, но другите играят статично! Днес ще видим, дали имаме напредък в това отношение! Да пожелаем успех, и мачът с Левски да го забравяме!
+7
 
 
И 2-ТА ПЛОВДИВСКИ ОТБОРА ЩЕ ПАДНАТ КОЛКОТО И ДА СИ ПИШЕМ ! МЬРИ,СТАНКОВ ВЬН
+13
 
 
Скрийте им топката канари.Успех.Само Ботев.
на 30.03.2014 г.
+10
 
 
Напред Ботев и подкрепа към Мъри Стоилов! Обичайте отбора, нека смажем CRAZYFOREST! :)
+12
 
 
успех Канарчета и на хикс ще сме доволни а дано да биете Само Ботев до гроб .........
-17
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: