ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев е на финал за Купата при набор 98 след разгром над ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:30 / 21.03.2014Коментари (2)3982
©
Ботев се класира на финал за Купата на България при набор 98! В полуфинала "канарчетата" разгромиха с 4:1 ЦСКА пред близо 300 зрители на централния терен в "Коматево". На два пъти за "жълто-черните" се разписа Исмет Рамадан, а останалите попадения бяха реализирани от Лъчезар Захариев и Йосиф Табаков.

Още в 5-ата минута ботевистите откриха резултата, след като Лъчезар Захариев навърза няколко защитника и с хубав удар от границата на наказателното поле разпечата мрежата на "армейците". 6 минути по-късно гостите имаха добра възможност да изравнят, след като играч в "червено" стреля към вратата на пловдивчани, но Димитър Стамболийски спаси. Последваха равностойни минути, в които липсваха головите положения пред двете врати.

В 30-ата минута Йосиф Табаков центрира отлично към Лъчезар Захариев, който пробва удар, но топката попадна в Исмет Рамадан, който с хладнокръвен удар покачи на 2:0. В 35-ата минута футболист на гостите стреля мощно от около 20 метра, но Стамболийски се намеси сигурно и боксира. 2 минути преди края на първата част преднината на "канарчетата" стана класическа. Йосиф Табаков бе изведен зад защитата на гостите, овладя топката, успя да залъже защитник и с плътен удар направи 3:0.

След почивката възпитаниците на Иван Кочев продължиха да диктуват събитията на терена, но въпреки това не успяха да стигнат до много голови ситуации. В 43-ата минута Милко Георгиев подаде към Исмет Рамадан, който с удар в далечния ъгъл на вратата вдигна за четвърти път публиката на крака, като по този начин сложи точка на и без това минималната интрига в срещата.

В 60-ата минута футболист на гостите стреля добре от 15 метра, но Стамболийски за пореден път се намеси блестящо и спаси. 12 минути преди края "армейците" стигнаха до почетно попадение, след като играч в "червено" се разходи из защитата на "канарчетата" и с удар отблизо намали аванса на пловдивчани. До края на срещата момчетата на Иван Кочев се забавляваха на терена, а гостите така и не съумяха да стигнат до сериозна опасност.

Така "канарчетата" се класираха на финала, където съперник ще им бъде Литекс. Двубоят е на 30 април от 14:00ч., но все още не е ясно къде ще се проведе.

Още по темата: общо новини по темата: 108
06.06.2014
06.06.2014
04.06.2014
26.05.2014
26.05.2014
26.05.2014
предишна страница [ 1/18 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Браво Канарчета,вие сте бъдещето на отбора,продължавайте все в същият дух и да вдигнете и купата,ние вярваме във вас!!!
+2
 
 
Браво, малки Канари! Успех срещу Литекс.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: