ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Станков: Предстоят ни важни 20 дена, от които трябва да извлечем максимума
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:23 / 28.11.2013Коментари (13)4755
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Локомотив Александър Станков заяви, че отбора навлиза в много тежък цикъл, от който играчите му трябва да да извличат максимума, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Специалистът даде много обширна пресконференция, на която говори за базата на "смърфовете" и още много други интересни неща свързващи отбора. За да научите всичко най-интересно гледайте видеото от целия брифинг на специалиста.

"Не можахме да се подготвим добре за мача с Нефтохимик, защото условията не ни го позволиха. Терените са доста непригодни за провеждане на нормален тренировъчен цикъл, но импровизирахме и за мача срещу бургазлии радващо е, че голяма част от контузените футболисти са почти готови. Изборът е достатъчно голям и зависимо от това кой е добре ще вземе участие в този мач", коментира наставникът на "смърфовете".

"Неприятното е, че нашия отбор през последния месец редува добри със силни игри. Имахме известно непостоянство, но в крайна сметка бих казал, че до този момент представянето ни е добро. Предстоят ни важни 20 дена, от които трябва да извлечем максимума, за да можем да затвърдим доброто си представяне през този сезон", допълни Станков. 

"Неприятна загуба инкасирахме в последния двубой. Знаете, че аз съм смел човек и не обичам такова поведение страхливо от страна на нашите играчи. Винаги това го казвам пред футболистите в съблекалнята, но в крайна сметка този мач вече е история и трябва да се подготвим за предстоящия двубой с Нефтохимик. Срещата с тях ще бъде доста сериозна. Имах възможността да наблюдавам срещата им с ЦСКА и мога да кажа, че това е тим, който може да поднесе изненада на всеки. За това трябва да сме много добре подготвени и концентриране за този мач, а и условията вече стават доста тежки и именно на това наблегнахме през седмицата", каза още специалистът. 

"Камбуров почувства напрежение в областта на бедрото срещу Лудогорец и аз прецених, че трябва да го съхраня още на полувремето, защото той е много ва
жен играч за нашия отбор и затова Мартин в първите дни на седмицата не тренира пълноценно, но за сега се чувства много по-добре. Предстои ни разговор с него утре за неговото състояние и затова дали ще може да вземе участие срещу Нефтохимик", обяви треньорът.

"Що се отнася до медиите, които ми редят състава. Това си е техен проблем. Кирил Акалски е един добър вратар, но не съм обявил никъде, че ще пази на мача с Нефтохимик", обобщи още Станков. 

"За съжаление трудно могат да се подобрят условията ни за трениране. Ние не разполагаме с база и 4-5 терена да си избираме къде да тренираме. В крайна сметка се съобразяваме с това, което имаме. Аз мисля, че нашите футболисти са подготвени за такива тежки терени и не би трябвало да имаме проблем. Естествено, че е по-добре да се подготвяш на по-добри условия, но това е факт! Надявам се, че за бъдеще ще има подобрение в това решение. И съм сигурен, че ще има. Това е Локомотив Пловдив - на този клуб му отива да има също бази и добри терени", заяви Сашо Станков относно терените на които се подготвят "черно-белите".

"Алберто Акинлай ще остане и в началото на другата седмица, но при всички положение той не дава някакви индикации, че е по класен от нашите играчи, но не искам да избързвам да давам заключително мнение. Не са му много големи шансовете да остане в нашия отбор, въпреки всичко ще му дам шанс още няколко дни", заяви той относно каращия фитболист проби в Локомотив.

"Обади ми се изпълнителния директор на Добруджа да не бързам да се радвам за жребия. Аз му споменах, че въобще не се радвам и ще подходим съвсем нормално към този мач. Нито подценявам или надценявам Добруджа. Там работят мои двама възпитаници, а това значи, че са интелигенти и можещи хора. Това още повече ме накланя, че трябва да се подготвим добре за този двубой за бъдеще, а програма ни не е никак лесна, Предстоят ни мачове сряда-събота и трябва просто да сме много добре подготвени, завърши специалистът.
Още по темата: общо новини по темата: 6
30.11.2013
30.11.2013
30.11.2013
30.11.2013
27.11.2013
27.11.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 28.11.2013 г.
+5
 
 
Успех на отбора и на треньора. Дано В. Георгиев и З. Лазаров да са на резервната скамейка. Изобщо не ми е приятно да го кажа това, но пък и не ми се мълчи.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: