ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо трепери да не изгори за дербито с Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:10 / 28.10.2013Коментари (20)4887
© Plovdiv24.bg
Отборът на Локомотив (Пловдив) е заплашен със сериозно наказание заради поведението на своите привърженици в мача срещу ЦСКА (1:0). Може да се наложи пловдивчани да изиграят срещата с Левски от междинния кръг на неутрален терен или да домакинстват на празни трибуни.

Както е известно ултрасите на "смърфовете" се замеряха взаимно с камъни с агитката на ЦСКА в дербито между двата тима. Освен това "черно-белите" фенове уцелиха с бомбичка панталона на полицай и го раниха в крака, като дори се наложи да бъде опериран, за да му извадят шрапнела попаднал там.

Факла пък за малко да подпали якето на друг полицай. Има шанс и ЦСКА да понесе наказание, тъй като и "червените" фенове хвърляха камъни по домакините и се сбиха с полицаите, които ги охраняваха и счупиха част от оградата на гостуващия сектор.

Днес БФС ще трябва да реши какви наказания смята да наложи заради поведението на двете агитки. През миналият сезон обаче Ботев и Левски бяха наказани да играят пред празни трибуни след подобни провинения в мача помежду си на "Христо Ботев". 

Тогава имаше ексцесии подобни на тези на "Лаута", като "сините" се наложи да посрещнат Литекс за Купата на България без публика, а "канарчетата" Черно море за първенство.

Още по темата: общо новини по темата: 31
05.11.2013
02.11.2013
31.10.2013
31.10.2013
31.10.2013
31.10.2013
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Трябва агитката от млади фенове да се премести в противоположния сектор там до бутнатата трибуна за да са далече от гостуващия сектор.....а иначе Синьото БФС получи подарък за да измъкне Левски от нова загуба и то с помоща на чорбарската публика която помогна на кръвния си враг дефакто!!!
0
 
 
Ясно е че скоро няма да видим камери снимащи трибуните и следящи за точно такива хора, затова може би ние самите трябва да се съберем и да намерим някакъв начин за самоконтрол. Очевидно е че така се пречи на отбора и е в ущърб на труда на целия колектив. Предполагам че са малки, а не глупави. Трябва да се контролират от по-възрасните.
+4
 
 
к*р за нашите измислени "ултраси" от които само вреда за Локомотив и не е вярно че Цска ги били провокирали точно те тръгнаха да се правят на мъже и да хвърлят камъни, а после реват като к**ви за чест че БФС ни наказват ! В такъв случай сме по-добре без вас !
+2
 
 
За съжаление шанса да ни накажат според мен е над 90 %. Все пак играем срещу другия софийски "гранд". Твърде много ще ни стане да бием "грандчетата" на София само за 1 седмица. Все пак да се надяваме да не ни накажат, но ако се случита, няма на кой да се сърдим. Сами си го направихме. точно когато отбора тръгне добре, 20 фена, "милеещи" за Локомотив, правят така, че вместо да подкрепят отбора, те вредят не само на отбора, но и на останалите няколко хиляди човека, които наистина искат да подкрепят Локомотив! Дано все пак ни се размине. Само Локо!
на 28.10.2013 г.
+3
 
 
ние малко си ги знаем тия 20-30 човека дето винаги ни наказват заради тях и всичките са на не повече от 19-20г.
+3
 
 
Криворазбраната любов към клуба води само до негативи.Всъщност тези хора крият зад нея комплексите си.Надявам се полицията да си свърши работата и тези момчета да не стъпят на мач на Локо за дълго!!
+6
 
 
Наказание за съжаление ще има. Което е напълно заслужено. Заради 20-30 идиота от двете страни ще страдат хиляди, както и самите клубове. Само слабите и страхливи тиквиници могат да хвърлят камъни, железа и ракети по хора, но само ако има два кордона полиция между тях. Има записи на инцидента и като ги изгледате ако искате може да потърсите сметка на вашите идиоти и да ги попитате какво постигнаха с това. Отбора ли стана по-силен, повече хора ли ще дойдат на следващия мач, пари ли докараха в касата на клуба или те станаха по-големи "мъже" ??? Същото се отнася за всички агитки .
+1
 
 
Няма да ни накажат, споко и само Локо!
+8
 
 
Ако ни накажат, ще е заслужено. Ще трябва да "благодарим" за това на момчетата, които се завърнаха на стадиона, за да ни тровят с димки, да ни оглушават с бомбички и да дават пример на децата ни как да се държат по време на мач. Не съм консерватор, харесвам да има хореография, пироефекти и фоерверки. Почти винаги слагам някое левче, когато се събират пари за хореография. Но мисля, че целта трябва да бъде да се повиши настроенито по трибуните, а не да гледаме кашлящи хора с насълзени очи, които се замерват с каквото им падне с други подобни "врагове".
+5
 
 
дано полицаят се оправи бързо според мен най правилно е публично извинение и парична компенсация за полицая, не го защитавам просто е нелепо на работа да е човека и да се прибере опериран заради нас феновете - нямам против меле с чорбарите защото си го просят но полицаите трябва да ги уважаваме нямат вина те !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: