ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марешки: Ако Динев не ми върне 1 млн. лв., няма да има трибуна "Бесика"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:40 / 22.10.2013Коментари (115)15988
© Plovdiv24.bg
Бившият собственик на Локомотив (Пловдив) Веселин Марешки заплаши, че може и да не финансира строежа на трибуна "Бесика" на стадиона в парка Лаута, ако неговият предшественик и настоящ благодетел на клуба Константин Динев не му върне 1 млн. лв.

Аптекарският бос подчерта в предаването "Лице в лице" по bTV, че е бил принуден да плаща и лични дългове на Коко, като освен това сподели, че уважава феновете на "черно-белите" и точно затова иска те да знаят как стоят нещата.

"Дал съм 1 млн. лева, за да му покривам задължения, където е ял и пил. Водил си е някаква компания в заведение, цяла вечер консумирали и в края той писал всичко на сметката на Локо. Аз съм поел ангажимент да издържам Локо, а не Коко. Този 1 милион, който съм дал в началото, е отишъл за Коко. За плащане на данъци, адвокати, хотели и т.н."

"Точно заради това аз не продължавам да издържам Локомотив. Когато аз поех клуба, той ме убеждаваше, че няма никакви задължения. Това обаче не се оказа така. Аз предложих да направим споразумение той да си поеме старите задължения. Той се съгласи, но след това се отказа да подпише споразумението."

"Няма да взема нито един лев от клуба. Няма обаче да издържам Коко Динев и да строя трибуна. Ако Коко ми върне 1 милион, който съм дал в началото, аз ще ги дам за трибуна "Бесика". Ако това не стане, няма да давам други пари за трибуна. Нека феновете да знаят къде са отишли финансите за новата трибуна."

Още по темата: общо новини по темата: 57
20.11.2016
18.11.2016
17.11.2016
17.11.2016
15.11.2016
14.11.2016
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Хъъ..ко ни плаши тоя ве?Та ний ще изкупим всичко камъни със сертификат,и ще има за две трибуни,не за една.Хъ..плаши неподвластните пъ тоя,дето беше един от нас.Мъ той Зума рече-"кой се докосне до черно бялата магия-му държи влага цял живот."Или нещо такова беше.Наздрави.
0
 
 
А и ко стана сега? Ама като ви го писах, че накрая ще си останете със срутен стадион вие кво разпрявяхте а?
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 23.10.2013 г.
0
 
 
Шишо Измамата е най-новия прякор на Коко шопара. и с него няма да стигнат далече ,локомотивците
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 23.10.2013 г.
+2
 
 
Хахахаааа - пак се заливам от смях! Няма такъв цирк с тия двамата! Но това е смях през сълзи, разбира се - да се види нашата политическа и "бизнес" класа, какъв таш.к са! Още като ви казвахме, че с тоя гагауз няма да прокопсате - вие ни навиквахте. Е, били сме прави-:)
+10
 
 
Какво намесва Коко Динев тоя селянин ,като той обеща на феновете ! Все едно незнаеше за тези задължения . Разправяше ,че не се е виждал със Коко и не му оставало време за да прехвърли акциите ,след това друга песен запя ,за някви споразумения . Просто си търси повод да се измъкне и се оправдава с Коко . Със това си действие просто затвърди мнението на хората за себе си . Никой не го харесва ,колкото и да се опитва да се изкара много точен и коректен .
+8
 
 
Ето какви политици имаме....само лажи....
0
 
 
Аз давам 5 милиона за всички трибуни! Ма първо бутнете цялата грозна бетонна развалина, и ви ги давам! Обещавам! ХАХАХАХ
+1
 
 
И ся кво стана ? Няма трибуна, а защо бързахте да бутате старата ?
-2
 
 
Коко Динев вдига трета сватба. Честито на всички локомотивци! Поканил е Марешки за кум. Аптекарят ще опрости заема. Така че дишайте спокойно.
-1
 
 
Сега нека видим отговора на Коко дадени ли са един милион или не и къде са парите ако ги е превел Марешки.Работат е много кофти ако тези пари са изядени.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: