ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марешки си иска милиона от Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:13 / 18.10.2013Коментари (71)9960
© Plovdiv24.bg
Аптекарският бос Веселин Марешки си е поискал обратно от "Локомотив" (Пд) 1 милион лева. Бизнесменът даде парите на клуба с чек през лятото на 2012 г.

Марешки направи дарението пред стотици фенове, футболисти, треньори, журналисти и бившия премиер Бойко Борисов. По-късно варненският милионер обеща да отпусне още 1 млн. лв. за изграждането на нова трибуна срещу табелка, че е построена с негови пари.

През април 2013-а богаташът хвърли над 100 000 лв. за събарянето на сектора с таблото на стадиона.

В сряда обаче Марешки е шокирал сегашния бос на "Локо" Константин Динев с искането да му върне дадения милион. Копие от скандалното писмо от три листа дори бе препратено от административния директор на клуба Атанас Узунов към Бойко Борисов.

Няма яснота дали аптекарският бос ще си изпълни обещанието да преведе на община Пловдив 960 000 лв. без ДДС за изграждането на трибуната, тъй като повече от месец Марешки не си вдигал мобилните телефони. "Чакаме от г-н Марешки официален отговор", заяви Узунов.

Бизнесменът отказа да стане собственик на "Локо" (Пд), след като при извършената ревизия от счетоводната му къща бе установено, че дълговете на пловдивския клуб гонят 4,5 млн. лв. Никой на "Лаута" не знае с колко милиона на "червено" са в момента "черно-белите". Осведомени твърдят, че даваните през миналия сезон от Марешки пари за заплати, премии и други разходи са оформяни като заеми. Той бе потърсен за коментар от "Труд", но не вдигаше GSM-а си.

Още по темата: общо новини по темата: 57
20.11.2016
18.11.2016
17.11.2016
17.11.2016
15.11.2016
14.11.2016
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Мнго се съмнявам че аптекаря Марешки ще рече -милиона който имате да ми давате ви го оставям за трибуната.
+2
 
 
Колкото и да плюете и да се пените бати ви Веско няма загуба от гранда на Пловдив за разлика от бат ви кокя. Колегата под мен да не ги кара да си представят щото това е свързано с мислене.
на 18.10.2013 г.
0
 
 
Сега представяте ли си буфери,на мача декември месец да излезем с плакати с лика на марешки,после да ни победите,но след последния съдийски сигнал най-слабия ни футболист в мача да забие една такава простотия в центъра на терена? Пак си помислете другия път! Между другото не се притеснявайте.Марешки няма да принуди коко да връща никакви пари,просто ще се направи на обиден и ще си ги удържи от онези 960 000!
+6
 
 
Този (Марешки) е крайно арогантен и антипатичен тип. Обичам да се майтапя с локомотивци, но не и на тема "Магарешки". Но...мила родна картинка, за жалост.
+6
 
 
Не гласувате правилно циганчета сега връщайте кинтите,Магарешки завинаги един от вас.
-4
 
 
Естесвенно отново жълто черни измислици от софийските издания с цел да дестабилизират черно-белия лагер. В тази"новина"няма нищо вярно. Спокойно локомотивци!
+6
 
 
Връщайте парите, че Магарешки ще ви съди, пластмасовия и зулумчето да не се правят на ударени и на неразбрали, а да се бръкнат по на дълбоко в джобовете.
-5
 
 
Добре е да се знае също, че преди 3 дни в общината беше внесено писмо от феновете, което засяга въпроса с "Трибуна Бесика", защото именно общината е институцията, която според желанието на Марешки ще бъдат харчени 960 хиляди, които той уж щеше да преведе в нея!? Днес от общината и Кмета Тотев официално са се обърнали с друго писмо към Марешки, защото варналията не може да бъде открит по друг начин! Що се отнася до "фактологията" в тази пубикация, това е просто един жалък опит от страна на Марешки да се оправдае за евентуалното НЕ изпълнение на обещанието си, което даде пред цялата БГ общественост и в частност пред черно-бялата такава! По въпроса за дълговете на Локомотив отново нещата са силно преувеличени и нищо от представените суми в публикацията не отговаря на истината! Даже и половината от тях! В същност колко български ФК не са спонсорирани със средства, които са представени като заеми? Не съм убеден, че има дори един такъв у нас, въпреки твърденията на някои от собствениците, че дарявали средствата за различни грандиозни обекти!? Никой не е луд да дава милиони и накрая да не получава нищо! В момента, в който даден "благодетел" си тръгне от даден клуб, моментално ситуацията с "дарените" средства се променя и той започва да си иска по един или друг начин, както в момента е ситуацията с Марешки!Всичко това са режисирани игри, които имат една все още неизвестни цели, но в много близко бъдеще нещата могат да се обърнат в абсолютно обратната посока и хубавите новини за Локомотив да "завалят"! Просто трябва да дойде подходящия момент, а той зависи от много неща, но един ден ще дойде и тогава става страшно за тези, които в момента се радват на несгодите в пловдивския клуб! .....
+10
 
 
за кво ми е дошъл цирк балкански на гастрол в пловдив,от де да знаят ,че тук си имаме целогодишен на лаута.еий изядохте хляба на маймуните.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: