ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ръководство и фенове на Локо, заедно с Общината, обсъдиха строителството на Бесика
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:56 / 07.10.2013Коментари (57)9084
Ръководство и фенове на Локомотив, заедно с Общината, обсъдиха строителството на "Трибуна Бесика". Това стана на среща в Дома на техниката за изясняване на положението със строежа на Бесика, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

На срещата присъстваха архитектът на трибуната Никола Балджиев, зам.-кметът Георги Титюков, административния директор на Локо Атанас Узунов и представители на ПФК Локомотив Пловдив.

Пръв думата за дискусията взе архитекта, които набързо разкри каква сума е необходима за построяването: "Цената на цялото строителство по проекта е 4 780 000 лв с ДДС. То включва трибуна за 4000 души, зала за 1000 души, и две сгради за музей и фен-магазин. Тази цена бе разделена на 2 етапа, за да може да се стигне до строителство. Първия етап включва трибуна, фен-магазин и музей. Този етап струва 2 280 000 лв. Втория етап включва зала и струва 2 500 000 лева".

"Това което можем да направим е да прехвърлим строежа на фен-магазина и музея към втория етап. Това ще доведе от освобождаване на първия етап с 600 000 лева или той ще излезе 1 680 000 лв. Ако се откажем от панелите за козирка и ги заменим с обикновенна ламарина, ще бутнем цената с още 60 000 лева. Така цената на трибуна и козирка ще излезе около 1 620 000 лева с ДДС. Стигнахме до предложение да разделим трибуната и козирката на два отделни етапа. Тог

ава трибуна с тоалетни и седалки ще струва 1 160 000 лева, а козирката отделно ще струва 460 000 лева. Това са цифрите, които можем да ви представим. Тези суми няма как да станат по-малки", обобщи Никола Балджиев пред феновете, които бяха изпълнили залата до краен предел. 

Зам.-кметът Георги Титюков ракзри пред феновете, че до този момент в Общината не са преведени никакви пари от Веселин Марешки, който трябва да преведе средствата по банкова сметка на Общината.

"Ние не можем да започнем строителство и да пуснем конкурс за изпълнители без да разполагаме със сумата обещана от Марешки. Общината има готовност да започне с изграждането на трибуната, но парите спират в момента започването на строителството", коментира Титюков.

Административния директор на Локомотив Атанас Узунов разкри пред всички, че е провел разговор с кмета на града Иван Тотев, който му е обещал, че ако Веселин Марешки преведе средствата строителството за "Трибуна Бесика" ще започне.

В крайна сметка ръководство и фенове на Локо, заедно с Общината се разбраха да поискат обещаното от Веселин Марешки за "Трибуна "Бесика". Както е известно бившия благодетел на "черно-белите" обеща да отпусне 960 000 лева за построяването на трибуната, но до този момент аптекарсия бос не е изпълнел обещанието, което забавя построяването на Бесика.

 

Още по темата: общо новини по темата: 57
20.11.2016
18.11.2016
17.11.2016
17.11.2016
15.11.2016
14.11.2016
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
ДПС кликата мълчи ! Попитах ви нещо, селяци , а отговор не виждам ??? Като общината помага само и единствено на жълтите , а вие винаги сте ощетявани, кой ви даде пари за лампите на ВСИ Арена и колко ??? Вместо да слагате минуси с треперещи от злоба пръсти, отговорете на въпроса :)
0
 
 
Минавам само за да нахраня всички зли мисирки, пишещи в темите на Локомотив. Порцията е ремарке с курешки от "Гомнежа"
0
 
 
жълтите да мълчат щото забравиха до оня ден общината колко наля за тях само знаят да наливат - дайте и на нас малко депесарски милиони и няма да ревем
+1
 
 
Първо беше трибуна за 1 млн, сега зали, музеи, ала бала и стана 5 млн :D E добре де, нали се сещате, че няма кой да ги даде тия пари ?? Още малко да се развие проекта и ще стигне цената на цялата база в Коматево :)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 08.10.2013 г.
-2
 
 
та, за какво въобще се събирахте като няма пари? пари от Варна няма да дойдат, Коко освен латекс и блажна боя за друго не дава пари. тъй че забравете за Бейсика. Оня тулум да думка сега тъпана отгоре на незавършеното табло:D И не се превръщайте в просяци от общината. Впрочем, вие само паметници може да строите и то - на гангстери! Един кенеф нямате за света, буферчета!
+6
 
 
Общината се ангажира само с проекта.Финансирането и изграждането е въпрос касаещ клуба.Марешки да си спази обещанието и да преведе парите за да стартира проекта.Колкото по-бързо,толкова по-добре.А доизграждането зависи от Коко и ко.
+1
 
 
Аз питам, кой разреши на фк Локомотив да бутат общинска собственост (трибуната) ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Крушарски осъществи поредна мисия: Локомотив Пловдив отвъд всякакви граници!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: