ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев предлага нови договори на двама
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:11 / 17.09.2013Коментари (11)4128
© Plovdiv24.bg
Покрай еуфорията от победата в дербито с Локомотив и предстоящото откриване на базата в Коматево в Ботев Пловдив не спират да работят и по селекционните въпроси.

Заедно с проучването на нови играчи, които да подсилят тима от зимата, канарчетата обсъждат и задържането на някои от настоящите футболисти в тима. На двама от тях договорите изтичат през юни догодина и ръководството вече умува да им предложи нови.

Става въпрос за нападателя Иван Цветков и дясното крило Костадин Дяков. Първият подписа с жълто-черните за 2 години през ля­тото на 2012-а, а вторият за 1+1 по същото време. През това лято клаузата на Дяков за още една година бе задействана.

Ако обаче от управата на канарчетата се забавят, мо­же и да изпуснат въпросните играчи, защото от Нова го­дина те ще могат да преговарят свободно с всеки един клуб, който ги пожелае.

На почти всички останали футболисти настоящите контракти изтичат през ля­тото на 2015 година. Наскоро пък Мариян Огнянов удъл­жи договора си до 2016-а.

Източник: в. "Тема Спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Големи разбирачи тук,няма спор!А колко по-лесно е когато няма какво да кажеш просто да си замълчиш.Вместо да се излагаш.Впрочем,наистина ли си мислите,че някой се интересува от мненията Ви и мисли да ги вземе под внимание?
+11
 
 
Вуйчо трябва да остане на всяка цена, а когато реши да пре с активната игра ако желае естествено да продължи да се занимава с футбол може доста млади футболисти да се учат от него.
+15
 
 
За нашия капитан съм "ЗА" с двете ръце, даже да остане на работа в клуба след, като приключи с футбола, но за тоя лекоатлет не, при него е само тичане и борба свободен стил, друго няма. Няма отиграване на топката, пас с едно докосване му е много труден, губи спечелени вече единоборства, с топката в краката е много опасен, понеже не знае какво да я прави, все неща,който се учат като юноша, а не сега тепърва.
+13
 
 
Професора е безценен, да му се предложи пожизнен договор.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 17.09.2013 г.
+13
 
 
За бат Ваньо - ясно, но Дяков е като муха без глава - бяга, но постоянно губи топката. Не ни трябва - просто е далеч от това което беше в Бургас.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: