ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стоилов забива Грънчаров на пейката
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:27 / 27.08.2013Коментари (14)4590
© Plovdiv24.bg
Мъри критикува Енрике, Сърмов и Костов за представянето им срещу Славия
Треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов е бесен от поведението на половината си отбор в двубоя срещу Славия. Затова Мъри ще предприеме рокади в състава за гостуването на ЦСКА. Двубоят с армейците е в неделя от 20:00 часа на стадион "Българска армия".

Стоилов е разочарован от действията на защитниците Бобан Грънчаров и Артур Енрике. Днес те ще дават обяснения пред старшията за многото елементарни грешки, които допуснаха при инфарктната победа с 3:2 над Славия. Най-вероятно и двамата ще са резерви срещу армейците.

Мястото на македонеца трябва да бъде заето от Елведин Джинич, а това на Енрике от Веселин Минев. Последният не игра срещу тима от "Овча купел" заради травма. Той получи удар над коляното на последната тренировка преди сблъсъка и бе оставен извън състава.

Критики от треньора ще отнесат Георги Сърмов, както и Станислав Костов. Нападателят замени още в 12-ата минута контузилия се Валери Домовчийски. Той обаче разочарова с включването си в игра.

Източник: в. "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 15
03.09.2013
01.09.2013
01.09.2013
01.09.2013
01.09.2013
31.08.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 27.08.2013 г.
+1
 
 
Ама изброените наистина бяха много зле в този мач. Това че ще им понабият чомберите не е толкова лошо,защото когато си добър трябва да получаваш премии и похвали а когато си слаб да носиш отговорност и да се стараеш още повече в тренировките.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+5
 
 
Ние вярваме във всички играчи на БОТЕВ! Една или две грешки или загуба не могат не могат да свалят доверието от тях или да изтрият спомена от страхотното лпто
+6
 
 
Всеки може да изиграе някой слаб мач. Важното е слабите мачове да не бъдат срещу преките ни конкуренти за титлата. И все пак е добре, когато печелиш, въпреки че играеш на 60-70% от реалните си възможности:) Само Ботев!!!
+8
 
 
Енрике беше най-слаб и разочарова на мача със Славия!
+9
 
 
Добре че го има вестник "Тема спорт" за да разбираме какво мисли Мъри и какъв ще е съставът му за мача с ЦСКА.
+14
 
 
Мъри Бобан ти искара толкова мачове че ако не беше той досега ти вече ще си история за Ботев погледни си твойте недоразумения който ги докара пък после търси сметка от Бобан и да не забравя да ти припомня че искаше дори да го освобождаваш а той те искара от калта
+4
 
 
Бобан беше колеблив, несъсредоточен, и на мача в Ловеч. Само след три дни в Германия беше безупречен. Явно е въпрос на моментно състояние, а не на спад във формата. Артур е постоянен в грешките си като бек. Във всеки мач, има ли атаки по неговия фланг, той не пропуска да сбърка. А иначе като подкрепящ атаките, като второ крило, е много добър. Костов направи много добри неща в мача, но нямаше шанс.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: