ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Общината ще строи "Бесика" с пари на Марешки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:01 / 08.08.2013Коментари (126)16539
© Plovdiv24.bg
Добрите новини за феновете на Локо тези дни не секват. След като футболистите на "смърфовете" зарадваха своите привърженици, окупирайки топ 3 на "А" група, Plovdiv24.bg научи, че добри новини има и за бъдещето на трибуна "Бесика".

Бившият финансов благодетел на "черно-белите" Веселин Марешки не се е отметнал от думата си да построи фен трибуната. Вчера представители на варненския бизнесмен са били в общината и са се срещали с юристи от администрацията на града.

Казуса около строителството на трибуната е как точно парите да бъдат отпуснати така, че всичките да отидат за строителството на трибуната. Има опасност, ако Марешки строи директно трибуната, парите за ДДС да не бъдат възстановени и така част от сумата отредена за "Бесика" да отиде в държавната хазна. Затова юристите на двете страни са стигнали до заключението, че е най-добре Марешки да отпусне парите като целево дарение на Община Пловдив, а от общинската администрация да се ангажират със строителството на трибуната.

За сега Марешки е потвърдил ангажимента си да даде един милион лева, за да бъде изпълнен цялостния проект на трибуната, заедно със седалките и козирката.

Още по темата: общо новини по темата: 57
20.11.2016
18.11.2016
17.11.2016
17.11.2016
15.11.2016
14.11.2016
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Хитро, мноого хитро иска да се изсули Магарешки. И от общината естествено му играят по свирката, няма как след като без яснота, кога, кой и дали изобщо, му разрешиха да бутне част от стадион собственост на самата община. Да де ама тогава бяха видите избори и трябваше да се хвърли прах в очите на "матряла". Що бе да попитам аз нямали били да му върнели ДДС-то на Веско, а видите ли на общината щяли били да и го върнат? Закона не прави разлика между община, аптека или зарзаватчийница.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+7
 
 
Понякога много ме дразните,буфери,аам ви пожелавам по-скоро да ви направят трибуната (защо не и целия стадион),че ми писна някви селски отборчета да имат стадиони за евротурнири,а в Пловдив няма нищо...
+4
 
 
Трибуната на базата на Ботев за 2500 места струва около 2 милиона не знам как трибуна за 4000 места ще струва само 1милион освен ако не е като на литекс от сглобяеми конструкции.Иначе успех и дано стане,само тия от общината да не откраднат половината пари и да не направят нищо.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+5
 
 
Пожелавам на локомотивците тази трибуна от все сърце.... Дано се случи... Само, че с един ЕДИН милион не може да стане... Ако за 4000 места се строи трибуна за 1 милион, то цял стадион от 16-18 000 места, следва да струва 4 - 4.5 милиона, айде с ВИП, съблекални и т.н. да е около 5, 6 милиона.... КОЕТО Е КРАЙНО НЕРЕАЛНА ЦЕНА.... Пак повтарям - УСПЕХ!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
на 08.08.2013 г.
+10
 
 
Страхотна новина!Браво на Марешки,истински мъжкар!Както и на Общината за съдействието!За злобеещите,къде бяхте като Общината ви изсече гората зад трибуните и ви направи оградата покрай булеварда?! Трябва да се помага и на четирите пловдивски отбора,да не забравяме Спартак и Марица Само Локо и само напред и нагоре!
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Крушарски осъществи поредна мисия: Локомотив Пловдив отвъд всякакви граници!
Шотландски гранд също се нареди на опашка за новата звезда на Локо
Акрапович е готов да спасява Левски! Агенти го предлагат на Сираков
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: