ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Камбуров: В Локо ще приключа с футбола, Марешки разбира от футбол, колкото аз от космонавтика
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:36 / 09.07.2013Коментари (24)5483
© Plovdiv24.bg
Нападателят Мартин Камбуров се завърна в Локомотив Пловдив след близо 6 години отсъствие, през които той игра в Гърция, Локо София, Китай и ЦСКА. Именно на "Лаута" той се оформи като глям голаджия и най-логичното нещо бе отново да облече черно-белия екип. Вчера Камбуров се съгласи да отговори на въпросите на "Тема Спорт" за бъдещето, престоя в ЦСКА и защо не избра Черно море.

- Мартине, как виждаш Локомотив близо месец, след като се завърна в тима?

- Постепенно набираме сила и чакаме да започне първенството. Влагаме се максимално в тренировките и контролите и вярваме, че резултатите ще са на лице. Малко закъсняхме с подготовката, а отделно дойдоха и доста нови хора, което леко затруднява процеса. Трябва ни още малко време, но вярвам, че за началото на шампионата ще бъдем готови и окомплектовани. Сега, ако кажа, че е така ще излъжа. Мисля, че в момента сме готови на 60-70 процента.

- Завръщането на знакови фигури като теб, Тунчев, Здравко Лазаров по какъв начин ще помогне на Локо Пловдив?

- Хубаво е да има няколко опитни играчи. Така покрай нас, младите ще могат по-бързо да се развиват. По този начин и отборът ще има някакъв гръбнак и стабилност, които не са излишни.

- Какво очакваш от новия сезон?

- Като за начало трябва задължително да влезем в първата седмица. Вярвам, че първенството ще е доста оспорвано. Силите са много изравнение, с изключение на един, два отбора, които се открояват от другите - може би Лудогорец и Левски. Останалите са горе-долу на едно ниво.

- Утопия ли се да се мисли, че освен за Лига Европа Локо Пловдив може да се бори дори и за титлата?

- Човек трябва винаги да си поставя високи цели и ние ще се опитаме да извлечем максимума от всички мачове. Нека видим как ще започнем първенството пък после пак ще говорим. Ако тръгнем с победи и добро развитие разбира се, че ще се гони по-предно класиране. Но какво ще бъде... да изчакваме първите пет кръга и после ще може по-точно да кажем на къде ще поемем. Да не слагаме каруцата пред коня.

- Какви са впечатленията ти от работата със Сашо Станков?

- Отлични. Той е много добър специалист и абсолютен професионалист. Един наистина перфектен избор за Локомотив.

- Защо се стигна до раздялата с ЦСКА?

- Не знам, но така или иначе през лятото, каквито и да бяха нещата, исках да напусна ЦСКА. В нито един момент не съм бил притеснен за кариерата си. Освен Локо Пловдив и Черно море бе вариант за мен. Но предпочетох след един откровен и честен разговор с Константин Динев да се върна в Локомотив. След като той ми обясни какви ще бъдат нещата за в бъдеще и как ще се работи не се замислих нито за миг пак да играя на "Лаута". Бързо се разбрахме. На Гонзо му казах какво е моето решение, той го разбра и си оставаме добри приятели. Реално, освен Локо Пловдив само с Черно море имах разговори.

- За колко време е договорът ти с Локомотив, така и не стана ясно, а и никой не обяви?

- Още не съм подписал, но това е най-малкият проблем.

- В Локомотив ли ще приключи кариерата ти?

- Нищо не се знае. Аз още преди да подпиша с ЦСКА, когато се завърнах от Китай, исках да играя за Локомотив, но тогавашният президент Веселин Марешки толкова разбираше от футбол, колкото аз от космонавтика. Това ми попречи още тогава да се върна на "Лаута". Но така или иначе в Локо Пловдив ще приключа с футбол, но кога... не се знае. Това е отборът, който ми е дал най-много.

- Следиш ли какво става с ЦСКА?

- Не. За мен това е затворена страница. Въобще не ме интересува какво става с ЦСКА - дали ще остават в А група, в А областна ли... без значение е. Жалкото е, че най-успелият и титулуван български клуб се управлява от едни хора по този начин, като Миньор Перник през 1990 година. Малко е несериозно. Така го усетих за тези три, четири месеца, през които бях на стадион "Българска армия". Но те си решават, те си знаят. Втори път не бих се върнал. Дори и не Стоичков да ме е искал да остана, а Бекенбауер -нямаше как.

Още по темата: общо новини по темата: 163
01.10.2013
30.09.2013
30.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
НА ВСИ4КИ КАНАРИ КОИТО УВАЙАВАМ НЕКА СПЯТ СПОКОИНО НО ВСИ4КИ УРОДИ ОТ ТОЗИ ГАДЕН ОТБОР НЕКА ПО4ИВАТ В МИР АМА ЗА ВИНАГИ ХИ4 ДА ГИ НЯМА НА БЕЛИЯ СВЯТ МОЛЯ ТЕ ГОСПОДОДИ УБИИ ГИ ДО КРАК МОЛЯ ТЕ ИЗРОДИ ИЗСРАНИ А НЕ РОДЕНИ ОТ МАИКИ ТЕ НЕ ОБИ4АТ СЕБЕ СИ КАМО ЛИ БОТЕВ ИЛИ КОИ ТО И ДА Е БИЛО АЗ СУМ ОТ ЛОКО НО ОБИ4АМ БОТЕВ НЕ ГО КРИЯ ЗА6ТОТО Е ОТ Пловдив ОБИ4АМ СИ КОЛЕГИТЕ КОИТО СА ОТ БОТЕВ НО ВИЕ СТЕ УРОДИ ОТ ДРУГА ПЛАНЕТА ЗА ТОВА УМРЕТЕ МОЛЯ ВИ НЕ ПИ6ЕТЕ ПОВЕ4Е ТУК САМО ЛОКО САМО БОТЕВ НО БЕЗ ВАС УРОДИ
+1
 
 
О, Камбур какво става бе свиленградска мастия. Помниш ли преди 4 месеца какви ги говореше ЦСКА си е ЦСКА , а сега какво "Въобще не ме интересува ЦСКА". Няма такива измекяри като Вас, пълни нещастници!!!
+1
 
 
Камбурче, не бързай да приключваш с футбола, защото още много можеш, а помисли, че първият мач е с Чорбата - направи им поне един хеттрик - те знаят защо!
-3
 
 
Оферта на деня- Last Minute: посещение на магистралата,тръгване от джамията,присъствието носи по 50лева и един потник размер 1х2.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+6
 
 
смейте се селяни прости ама като дойде мача с вас и като ви го напори ще видим кой е стар и кой не
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 09.07.2013 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-4
 
 
Хъък..Марто ве,пийняко смотан,нъл ЦСКА си е ЦСКА,а пийняк?Или забрави?Пък че в Локо ще приключиш е ясно,къде другаде?То и Локо ще причлючи с теб!Хък,наздрави.
+11
 
 
Покрай вас да се развиват младите в отбора ли? А те къде са? Или търкат пейката или напускат.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: