ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете Локо с декларация срещу лъжи в медия по техен адрес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:38 / 03.07.2013Коментари (102)13608
© Plovdiv24.bg
Феновете на Локо излязоха със специална декларация, след като една медия вчера си позволи да публикува долни лъжи по техен адрес.

Във вторник вечерта подло и подмолно, в унисон с действията на долната политическа клика, която като кърлеж се е впила в българския народ, едно подло човече си позволи с нагла лъжа да обиди феновете на Локомотив.
Изненада у нас буди факта, че въпросната креатура използва за трибуна една уважавана от нас медия. Не е изненада обаче това, че се е скрил зад името на свой колега. Креатурката е използвала за очернянето на Локомотив и верните му фенове донос с измислица от електронна поща. Евтин номер от ченгеджийницата, заради която цветът на българския народ е по площадите и магистралите.


Ние, феновете на Локомотив излязохме спонтанно, от първия ден на протеста срещу алчната клика, която тормози вече трето поколение българи. Ние нямаме нужда от финансова мотивация и един път завинаги искаме да покажем, че привържениците на Локомотив Пловдив не попадат под клишето "платени фенове", а излизаме като граждани, които открито отстояват позицията си. Стоим зад идеите на свободата, за разлика от едни други, в чийто слуга се е превърнал креатурката. Неведнъж сме доказвали, че за нас на първо място е любовта към черно-бялата идея и клуба. Това сме го доказвали неведнъж през годините. Затова, за разлика от едни други, ние не взехме парите в брой от Общинския съвет, който ги гласува за билети. А настояхме да се построи терен на Лаута, на който сега тренират децата. Ние сме единствената агитка, която отказа да получава пари за стюарди за охрана на мачовете, тъй като не искахме да цапаме с финикийски знаци. За разлика от други, за които фенството е тясно свързано с клубния бюджет. 

Призоваваме собствениците на уважаваните от нас издания на Livemedia да разследват дали човекът, скрил се зад името на колегата си Емил Коцев, не се нарежда за хонорари и на други каси, включително политически и клубни. Защото опитен журналист не би си позволил да очерни велик клуб и привържениците му със съченен пасквил от електронна поща без да има никакви доказателства.

Клубът на привържениците на Локомотив ще защити своето име и чест с всички законови средства.

P.S. Круме, спиш ли спокойно, след като така старателно обслужи хората, които в медиите си поругаха паметта на родителите ти?

Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив
The Usual Suspects
NUP
GMU
Гарата
ОТС







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Veni, vidi, vici--Botev forever. Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
на 05.07.2013 г.
0
 
 
Кой ходи на протест с автобуси бе тъпани такива къде сте тръгнали да замазвате, късно е вече по от рано се мисли за тея работи, ма то верно като видите 50 лева и губите ума и дума - нещастници.
0
 
 
хи хи хи , абе кой ви бръсне Вас в навалицата..Локо да не е Коко, Коко е пич, а Вие сте никой хи хи хи
+3
 
 
Декларации , декларации и пак декларации там ви е силата заблудени фенове на фалшив отбор.
+5
 
 
То на клипа ясно си личи,идвате организирано с рейсове, стоите на страна от истинските протестиращи,повечето са с качулки на главите..... А кой си продаде г*за на Марешки за прословутата трибуна Бесика?-сигурно ония другите.
+2
 
 
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Станков определи стартовия си състав за приятелския мач срещу Ягодина. Спарингът с носителя на Купата на Сърбия започва днес в 18,30 часа на терена на комплекс "Пири" край Банско. Това ще е трета контрола на "черно-белите" от началото на подготовката.Като титуляр ще започне дефанзивният халф Станимир Димитров, който е на пробен период при пловдивчани.Ето с кои 11 футболисти черно-белите ще излязат на терена:Йордан Господинов, Руслан Куанг, Асен Георгиев, Валери Георгиев, Диего Фераресо, Аласан Н’Дайе, Станимир Димитров, Рангел Абушев, Здравко Лазаров, Мартин Камбуров и Габриел до Кармо.
Aнонимен
на 04.07.2013 г.
+1
 
 
Декларация срещу медия? Вие сте един Михаил Миков на футбола бе ...
-4
 
 
Пловдив против ДПС=БСП=Атака !!!! Кой ли се очудва, че не протестират срещу мафията на ДПС правителството жълтурите. Доган Арена ще им построят ! Машалла, Аферим, Ашколсун ! 1912 кИфтета с Пепси и България не ви касае, селяндури ! !
+5
 
 
90 процента от гологлавите "умници" от трибуна Джесика гласуваха за Атака и имат принос за идването на това правителство и как преценихте,че ботевистите не излизаме на протест,естествено,че няма как да ни познаете след като не ходим на групи от по 50 бръснати платени празноглавци които не знаят за какво са там.
-3
 
 
Оставете нас я кажета Доган, Местан, Пеевски и Караибрахима колко стотинки Ви хвърлят да се криете при прасетата в кочината вместо да дойдете да покажете гражданската си позиция от село на площада в града. Селяци на Доган сте му през оная работа! Забравих да посоча и Бюрека и той ва язди здраво! Шматки, шматки-жълти патки!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Крушарски: Поредно решение, което съсипва футбола! Щетите ще са големи!
Георги Минчев не спира да бележи в Кипър, направи го в трети пореден мач
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: