ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Първа дъждовна тренировка на смърфовете в Банско
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:37 / 27.06.2013Коментари (17)4551
© lokomotivpd.com
Днешното сутрешно занимание на Локомотив (Пд) се проведе под проливен дъжд, изсипал се над Банско. Това бе първата дъждовна тренировка на смърфовете, откакто са на лагер в комплекс "Пири" вече 10-и ден.

Тренировката премина в две части, като през първата черно-белите наблегнаха на упражнения за сила. След това дойде ред и на тактически занимания с топка.

Тренировката бе първа за бразилеца Габриел до Кармо, който получи от домакина Красимир Костов екип с №9.

Следобед от 18,30 часа възпитаниците на Александър Станков излизат за второто си занимание за деня.

Още по темата: общо новини по темата: 43
01.08.2013
31.07.2013
29.07.2013
24.07.2013
13.07.2013
12.07.2013
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Макар и временно спрял, мощният ПЛОВДИВСКИ ЛОКОМОТИВ изглеждаше страховито - обвиваха го сребристи хромирани тръби, а аеродинамичната муцуна на кабината внушаваше ужас! Изведнъж земята потрепери, сякаш земетресение от 9-та степен по Рихтер! Пилците се разлетяха напосоки! Тежък басов звук, сякаш идващ от китарата на Гийзър Бътлър , напомни за преизподнята. ЛОКОМОТИВЪТ се разтресе и тръгна мощно напред! Газовата турбина постепенно и безмилостно набираше мощност! 10000 киловата нечовешка мощ теглеше 14-те вагона на А-група, всеки тежащ по 1000 тона! Без проблем локомотивът се справи с тежестта! Машинистът вдигна скоростта над 100 км и влакът, теглен от гордия ПЛОВДИВСКИ ЛОКОМОТИВ, профучаваше покрай села и паланки. Газотурбовозът въобще не спираше на малките селски спирки, преминаваше транзит покрай тях. " Светкавица ли светна, гръм ли ни удари" - кръстеха се и се чудеха, изпаднали в първичен ужас, отрудени жълти селяци по нивите и кърищата. Те бършеха пот и държаха шапките си, да не ги отвее въздушната вълна! Горките жълти селяндури - те никога не бяха виждали такава мощ , сила и красота. Един вагон, последният, боядисан в жълто, не издържа на скоростта, откъсна се и се претърколи в стърнищата край линията. На него пишеше "Сопотъ". " Ау, това нашият вагон, уа !?"- цъкаха с език селяндурите край линията. ЛОКОМОТИВЪТ не спря и не намали ход, продължи със страшна сила напред! Само ято малки проскубани канарчета се сгушиха в една копа сено, заровиха човчици в сламата и изчакваха ураганът да отмине!
-4
 
 
Ръководството на ЦСКА успя засега да спаси част от футболистите си, след като днес изплатиха по две заплати с парите получени от продажбата на Абел Анисе в Ботев. Така на практика Ботев спасява ЦСКА от тотален разпад. Днес пък се очаква ервените да доскалъпят бюджета с продажба на другата си звезда мишел Платини на Лудогорец. С парите от сделката ще продължат да изплащат дългове, след като обещаха да дадат чист ЦСКА на Христо Стоичков.
-5
 
 
Бившият финансов благодетел на Локомотив (Пд) Веселин Марешки "запали" с две заплати всичките си служители в клуба. Босът дължи месечни възнаграждения на играчите и треньорския щаб за май и юни. Той обаче явно намерение да изплати дължимото, тъй като се е покрил от известно време. Служителите и футболистите всекидневно питат за заплати, но получават отрицателен отговор от счетоводството на клуба. Играчи и треньори се страхуват, че Марешки е решил да не изплаща последните заплати, тъй като така или иначе клубът вече ще бъде издържан от Коко Динев. Самият Динев няма намерение да плаща задълженията на Марешки и ще започне да финансира отбора от месец юли. Хората в Локомотив са притеснени, че варненският бизнесмен е обещал да построи трибуна "Бесика", а в същото време няма пари за заплати. Служителите в счетоводството постоянно проверяват сметките, по които трябва да бъдат преведени парите, но те са все така празни. Продължава и неяснотата около строежа на трибуната.
+7
 
 
Дано си вьрнем Крачуна той си е наш и Мишо
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+6
 
 
Тоталната разруха в ЦСКА се вихри с пълна сила. Наставникът Христо Стоичков е на път да остане без футболисти по-малко от месец преди началото на сезона. Поредни двама играчи са пред трансфер. Това са защитниците Пламен Крачунов и Михаил Венков, пише вестник "Труд". Те ще се завърнат в Локомотив Пловдив. Именно от там дойдоха на "Армията" в различни периоди от кариерата си. Все още не е ясно дали "червените" ще получат някакви пари за тях, или те ще напуснат по вина на клуба заради неизплатени заплати. Така те ще последват доскорошния си съотборник Абел Анисе. Мадагаскарецът също се спаси в посока Пловдив от несигурността на "Армията". Бившият футболист на Черноморец обаче предпочете големия съперник на Локомотив - Ботев. Сделката беше оформена в сряда следобед.
+9
 
 
Коко, искаме Лукас Саша и Платини от ЦСКА - това са футболистите, които ни трябват!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: