ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Златински напусна Локо, подписва с Лудогорец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:05 / 18.06.2013Коментари (145)16090
© Plovdiv24.bg
Националът Христо Златински ще играе от новия сезон в Лудогорец. Plovdiv24.bg разбра, че в момента бившият капитан на Локомотив пътува за Разград, за до подпише договор с шампиона на България и се очаква утре да бъде представен официално като играч на разградчани.

Златински е третия играч, който напусна "черно-белите" през това лято. Преди него това сториха Кирил Котев, Владислав Мирчев и вратарят Кристиян Кацарев.

Междувременно Локомотив е пред подписване на договор с младежкия национал Асен Георгиев. Възпитаникът от школата на Левски игра през послединя сезон в тима на Ботев (Враца). С екипа на врачани той записа 15 срещи през миналия сезон.
Още по темата: общо новини по темата: 163
01.10.2013
30.09.2013
30.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Единственият,който даваше сърце и душа за Локомотив.Успех на Ицето..
-1
 
 
Да раздаваше се, покриваше голям периметър, но силата му е в дефанзивен план! Тепърва ще дойдат още много футболисти, така че да не се паникьосваме! Все още не ясно клубът ще получи ли пари, или е пуснат свободно? Доколкото чувам трансферът е осъществен зад гърба на Коко! Ръководството да обясни официално, как точно е станал възможен трансферът, получена ли е, и каква сума?
0
 
 
Според тото-мастията "неизвестен директор от клуба" е дал бележка на златински, който има договор за още година и половина. Кой ще е тоя тайнствен директор, май тото-мастията почна с далаверките като селския, дава играчи и прибира пари под масата. Да ви е честит !!!
0
 
 
Сега е ред на Абушев,Диего и на оше един двама на който може все още да им се вземе някой лев и после дим да ме няма честит ви пенсионерски клуб.
+3
 
 
Легендата е една Христо Бонев! Никога не напусна ЛОКОМОТИВ за по-добро заплащане и условия. Мишка без пишка. Къде са идеалите, къде отиде обичта към фланелката,която носеше и целуваше? Деиствията определят човека, а не неговите думи. Дано да има късмет и да заиграе още по-добре ,но не очаквай сантименти,когато ни гостуваш.
0
 
 
ИЦО БЛАГОДАРИМ ЗА ВСИЧКО КОЕТО ДАДЕ ЗА НАС ОБИЧАМЕ ТЕ :( МНОГО МИ ТЬЖНО ЧЕ СИ ОТИДЕ КАПИТАНА НИ :(
+5
 
 
Успех,капитане!Бъди жив и здрав!Винаги си добре дошъл!По-добре Лудгорец,отколкото шопските кочини!
+6
 
 
Жалко .. не вярвах точно Ицо да ни предаде, но пък всеки си гледа собствената кариера, да се развива и да има повече успехи, а с Лудогорец съм сигурен, че ще има. Сигурно ще взима повече пари от колкото при нас, Лудогорец са фаворити за титлата и ще играе в ШЛ този сезон. Успех Ице и не забравяй, че си винаги добре дошъл обратно, тук където ти е мястото!
+1
 
 
Явно е разбрал,че е твърде млад,на фона на "младежите"които идват.....
+8
 
 
Дано Златински ви прочете коментарите, за да разбере колко правилно е постъпил. До сега беше сърцатия капитан, духа на отбора, най-добрия, национала... В момента който се махна и се оказа, че не бил толкова добър, че "сина на вятъра" Лимона е с класи над него, че един пас бил напред - 3 назад. Мръсна сган сте вие манговци, долна сган...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: