ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Котев потвърди: Подписах с Черно море
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:35 / 05.06.2013Коментари (57)9647
© Plovdiv24.bg
Защитникът Кирил Котев потвърди за трансфера с в Черно море. Той заяви, че договорът му с "моряците" е за 2 години и ще влезе в сила на 1 юли.

"Говорих с Георги Иванов. Разбрахме се бързо. Договорът ми е за 2 години и влиза в сила от 1 юли. До 30 юни аз съм по документи футболист на Локомотив. На 14 юни трябва да започна подготовка с Черно море, но се надявам от "Лаута" да не ми правят спънки", заяви защитникът, цитиран от Блиц.
Още по темата: общо новини по темата: 163
01.10.2013
30.09.2013
30.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 06.06.2013 г.
+2
 
 
Котето си върза гащите в А група
-1
 
 
Кокала трябва да се върне,много добър специалист.
-3
 
 
ЖЪЛТУРИТЕ КАТО НЯМАТ СКОРО ШАМПИОНСКИ СЕЗОН ИМ Е МНОГО ТРУДНО ДА РАЗБЕРАТ КАКВО СИ ГОВОРИМ НИЕ!? ТЕ НЯМАТ ДАЖЕ И ЕВРОПЕЙСКИ СЕЗОН, НЯМАТ И ФИНАЛ ЗА КУПАТА И СУПЕРКУПАТА НА България!? И ВЪПРЕКИ ТОВА СЕ ПЕРЧАТ - А ДА ВИ ВИДИМ ТОГАВА ДОГОДИНА!
0
 
 
Няма нищо страшно локомотивци. Ицо също ще отиде на Армията, а Дани ще последва Кирчо в Черно море.Може още двама-трима да ни напуснат. Нека не ги виним. Хората са прави за себе си. Семейства имат, трябва да се грижат за тях. Ние ще започнем от "В" група, на чисто, без да дължим и стотинка на някого и тогава Марешки ще продължи да ни финансира. Дано поне времето когато ни няма в "А" група да се използва рационално и да се завърши цялата северна част на трибуните на Лаута.А футболисти ще намерим, това никога не е било проблем.Имаме и свои юноши и най-добрите от тях ще заиграят в първият отбор. Важното е да се намери един млад и кадърен треньор ( Н.Матушев), който да подготви и сработи отбора за влизане в "А" група. А там вече, Кинг Едуард ще се върне и знаете какво ще ни очаква. Така че, горе главите и не се поддавайте на провокациите от страна на жълтурците. Само ЛОКО !
+7
 
 
И Златински си би камшика . Закривай !!!
-5
 
 
Успех на Киро, той даде когато трябваше каквото можеше за Локо в шампионския сезон! Сега е в края на кариерата си, с потенциални контузии, нека тимаджиите му берат гайлето и да му изплащат договора! Ние ще търсим млади и перспективни централни защитници!
+5
 
 
Току що разбирам че и без треньор останахте!!! Генов става помощник на Стоичков в ЦСКА!!! И друго научих от вашия върл фен Владо Григоров,че Марешки е казал че ще продължи да ви издържа но без да плаща стари задължения, тоест....нов отбор във "В". Жестока истина но.......
+11
 
 
Той Ст.Генов избяга от потъващия кораб, като днес е подписал с ЦСКА, а какво остава за Кирил Котев."Б" група тропа на вратата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо с домакинство на стадион "Пловдив"
Томаш изгледа внимателно двете асистенции на Бирсент Карагарен
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: