ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо загуби последното си домакинство за сезона
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:58 / 22.05.2013Коментари (72)12867
Локомотив загуби с 1:2 от Берое в последното си домакинство през този сезон в "А" група. "Черно-белите" излезнаха напред в резултата с попадение на Христо Златински в 52-ата минута. Капитанът на "смърфовете" се разписа след перфектно изпълнен пряк свободен удар, не оставил шанс за изява на Иван Караджов.

Джери Ситое възстанови равенството в 87-ата минута след ъглов удар, а крайното 1:2 оформи Георги Андонов в добавеното време на срещата. Нападателят на заралии се разписа с глава след корнер.

Дебют с "черно-бялата" фланелка направи новото попълнение Ивайло Димитров, който вчера беше картотекиран в БФС, а днес намери място сред титулярите на Стефан Генов.

Локо - Берое 1:2
1:0 Златински 52
1:1 Ситое 87
1:2 Андонов 90

Локо: Господинов, Георгиев, Ковачев, Садула, Кавдански (55' Стефанов), Димитров (70' З. Запрянов), Мирчев, Абушев, Златински, Диего, Маламов

Берое: Караджов, Здр. Запрянов, Зафиров, Миков, Пенев, Елиаш, Райнов, Еуженио (63' Горанов), Атанасов (64' Саюд) , Ситое, Андонов

Още по темата: общо новини по темата: 10
08.08.2013
23.05.2013
22.05.2013
22.05.2013
22.05.2013
21.05.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Пичове,от Ботев съм но взаимното заяждане изобщо не ни е от полза.Вижте коментара на qwertyu-трябва да сме реалисти и да не мразим защото имаме нужда едни от други-и ние като фенове и любимите ни Локо и Ботев.Един призив най-вече към канарите-спрете с негативните коментари тук и се радвайте на това което се случва при нас.Успех и на черно-белите!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 23.05.2013 г.
+1
 
 
Обръщалка, значи... Ей, не сте си забравили мурафетите от Коково време :)
+1
 
 
Къде са кандидат собствениците? Опашка пред Лаута?
Сподели каквоВРГвфбгФФБЕТБ ново....
на 23.05.2013 г.
0
 
 
Без да казвам имена, но когато Локо водеше с 1:0 и аз се изтърсих че ще има петица, човекът с който ритах (бивш съдя, свирил е и в А) ми каза, че мача е залаган на обръщалка. След това последваха последните мин 1:1 и 1:2. Знам, че много от вас ще си помислят че си измислям, или преувеличава, но аз за мен си знам вече на 100 процента, че мача беше нагласен. До този момент не вярвах, на никакви, ама никакви слухове. Дори за финала отказах да повярвам, че е даден. Но вече знам, и никакви детектори не могат да ме убедят в противнито . . . Срам, Позор, Циганска Работа
+1
 
 
Вълчовците ги няма никакви,празен стадион на бутнати трибуни!хахах,истинските п*тки майни!
+7
 
 
Бях на мача, въпреки че беше без значение нашите играха много слабо, никаква борба и нито едно положение. 1 гол от статично.... Берое играха сърцато и дори пропуснаха 2 - 100% положения през 1то полувреме. 50ната фенове на Берое надвикаха целия полупразен стадион... Обичам ЛОКО и дано нещата се променят, че иначе нищо хубаво не ни очаква... Поздравления за другия Пловдивски клуб, който ще върви само нагоре. САМО ЛОКО !!!
-1
 
 
Кабинетът прие новите правила за държавните компании как трябва да избират обслужващи банки, в които да си държат парите. Дружествата трябва да изпълнят новият регламент до шест месеца. В същото време повечето министерства обявиха днес следобед справки в кои банки подчинените им държавни дружества държат своите средства. Правителството прие правилата, които трябва да гарантират и премахнат концентрация на държавни пари само в една търговска банка. Кабинетът реши компаниите с над 50% държавно участие да са задължени да държат на депозит в банка не повече от 25 на сто от нетната си финансова експозиция. Това са парите след отчитането и приспадането на получените от съответната банка заеми и други оборотни средства. Предприятията ще са задължени да избират обслужваща банка след търг или конкурс с поне пет получени оферти. Размерът на депозитите в банките обаче няма да се обявява, за да не се нарушат правилата за банкова тайна.
+7
 
 
JAKO,Стига с твоите простотии!!!Догодина ще смачкате тревата на помощното Ви игрище!!!НЕКА ВИЕ и НИЕ ОПРЕДЕЛЯМЕ ШАМПИОНА!!!НЕКА ВСИЧКИ,ДОРИ И СЪДИИТЕ ИМАТ СТРАХ ОТ Пловдив!!!ОБИЧАМ БОТЕВ,НО НЕКА Пловдив ОПРЕДЕЛЯ ШАМПИОНА!!!!!НАЗДРАВЕ!!!
+2
 
 
Много жалко за Шведа , дано да се оправи без сериозни последствия . Явно има някакво провидение , когато играчи от двата отбора , преминават в кръвният враг . Сигурно се сещате за кои играчи става въпрос.
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: