ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри: Срещу Лудогорец ще играем за честта си, догодина искам в Европа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:59 / 20.05.2013Коментари (78)10744
© Plovdiv24.bg
И, ние, и Лудогорец имаме минимални шансове за по-предно класиране, но аз искам да изиграем този двубой за честта и името си. В сряда в Разград ще се срещнат два от най-добрите отбори в България, които с игрите си показаха, че умеят да играят атрактивен и нападателен футбол. Това каза на последната си пресконференция преди приключване на първенството наставникът на Ботев Станимир Стоилов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Веселин Минев продължава да има здравословни проблеми и отпада от групата за мача, за да може евентуално да се възстанови за предстоящия лагер на националния отбор. Всички останали футболисти са на линия. В четвъртък ще проведем една тонизираща тренировка и разпускам отбора, като на 9 юни всички състезатели трябва да са обратно в Пловдив", заяви Стоилов.

Попитан има ли сантименти към почти сигурната нова титла на Левски, Мъри обясни:

"От една страна е добре, че ще имаме нов шампион, който е с по-голям коефициент в Европа. От друга обаче, и Лудогорец да беше завършил първи, нямаше да е никак незаслужено". 

"Привърженик съм на малките крачки напред и плавното израстване на тима, затова най-реалната цел за новото първенство ще бъде участие в Лига Европа. Ако ни се отвори възможност за нещо повече, естествено, че ще се опитаме да я използваме. Това обаче няма да е на всяка цена. За нашия собственик, а и за мен на първо място е завършването на спортната база и стадиона и чак след това скъпата селекция. По-добре да имаме терени и стадиони, на които да се развиват младите, отколкото сега да хвърлим милиони за звездна селекция, която да няма къде да тренира, а и която не е гаранция, че изведнъж ще станем суперотбор", завърши Стоилов.
Още по темата: общо новини по темата: 13
23.05.2013
22.05.2013
22.05.2013
22.05.2013
22.05.2013
22.05.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Разбира се, така трябва да бъде.Още отсега с този мач да се направи заявка за Шампионската Ни титла в следващия шампионат на АРФГ.Нека цялата А група трепери, защото ние се върнахме.Само Ботев-Пд.
+3
 
 
Има логика в това ,което казва ,но да не забравяме,че докато той мисли по какъв начин да влезе в 3-ката,то Боби Михайлов реди съдийски наряди.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-4
 
 
Тази година - Ботевъ - шампионъ, носителъ на купата, финалистъ, носител на бронзови медали, участникъ в Лига Европа!? Накрая - КУУУУУРРРРР!
+4
 
 
Този сезон с луд късмет , направиха два хикса , но сега като се срещнем 3 пъти или 4 пъти ,ако останат 12 отбора , тъжна ще им е майката на ,,мексиканците,, ,
+1
 
 
Катуна се разпада,но погледа е в Ботев Пловдив.С няколко нови попълнения ще имаме по-конкурентен отбор,а циганите да си гледат джамията.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+16
 
 
Марешки: - "Вече не ме интересува нищо, даже и Локо. Защо ме занимавате с глупости, даже и с някакви трибуни. Там всичко е умряло. За какво да давам пари." А в момента едни го молят да остане а други си показват комплекса в тема за Ботев Пд.
+16
 
 
Вярно ли ,че за мястото на джесика имало проект за джамия за това се бавел толкова?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Сложиха спорен съдия на Ботев - ЦСКА-София, пратиха допълнителен рефер на "Колежа"
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Керкез и Попето за мача с ЦСКА-София: Битка, като никоя друга!
Ботев оправи документите на нападател, карал проби през есента
Разкриха част от хореографията на бултрасите за мача с ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: