ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Зума: Има шанс Марешки да остане
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:56 / 20.05.2013Коментари (26)4469
Почетният президент на Локомотив Пловдив и спортен директор на клуба Христо Бонев заяви, че е останал обнадежден след срещата с Веселин Марешки във Варна през уикенда. Както е известно, той, административният директор Атанас Узунов и старши треньорът Стефан Генов се видяха с аптекарския бос преди мача с Черно море на Тича.

"Още нищо няма решено на сто процента. В понеделник или вторник ще има по-голяма яснота. Марешки не е напълно категоричен, че се отказва окончателно. Има надежда", лаконичен бе Зума.

"Сигурно до ден-два или три всичко ще е ясно. Разговаряхме с Марешки и има вероятност да продължи да финансира клуба. Въпросът не опира до размисляне, а до виждания. Да се надяваме до сряда всичко да е ясно, защото няма време", коментира пък Узунов.

"Как да имаме други варианти. В България не виждам президентите да се избиват за клубовете си. Не мога да кажа дали Марешки остава единствената надежда за Локомотив", продължи бившият международен съдия.

"Не предприемаме нищо по селекцията, защото ако Марешки си тръгне, какво правим? Не че нямаме набелязани футболисти, но като преговаряме с тях, какво да им обещаваме", завърши Атанас Узунов.

Източник: "Меридиан мач"

Още по темата: общо новини по темата: 17
04.06.2013
03.06.2013
03.06.2013
02.06.2013
21.05.2013
18.05.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Тука има, тука нема. На всички ни писна от латиноамериканския ви сериял.
+2
 
 
На всички ни беше кристално ясно ,че Марешки е до края на сезона,само Зума и Узунов пускат кьорфишеци по медиите.Като се махне може и да е за добро,но тези двама "ръководители" не трябваше да позволяват да се бутне трибуната ,при положение ,че няма финансиране за нея освен ДУМАТА на Марешки,който си сменя мнението по 5 пъти на ден.Марешки нямаше цялостна концепция за отбора,имаше някои добри решения,с които ми хареса и за момент си помислих ,че може да остане,но....Въпросът е оттук накъде.С Макском повече от 6-7 място не можем да очакваме ,така че прословутата агитка пак ще тръгне с декларации и щуротии и пак патова ситуация в края на другия сезон.
0
 
 
ВЪН ОТ МОЯТ ЛОКОМОТИВ!!! Надали има Локомотивци които да искат този измекяР! Фурнаджийска лопата!!! Немога да повярвам че все още има хора които го уговарят да остане...
+2
 
 
Ама, кой го иска още тая фурнаджийска лопата? Изгонихме Коко щото не беше достатъчен, на тоя му се молим сега. Айде вънка, друг ще дойде Локо винаги ще го има, президентите идват и си отиват.
+4
 
 
Добре бе , господа локомотивци , тоя варненски галош сто пъти каза че си тръгва , а вие продължавате да се унижавате и да му се молите да остане . Насила хубост не става , като иска да си върви , прав му път , кво му пълзите в краката ! Пък после що ви бъзикаме...
+1
 
 
Днес е "тука има" . Да видим утре дали няма да е "тука нема" .
+3
 
 
Има шанс да остане.Все пак ДПС са трета политическа сила и най-вероятно ще са в новото правителство...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: