ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Винпром спасява Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:22 / 03.06.2013Коментари (101)14416
© Plovdiv24.bg
Мощна компания, свързана с производството на алкохолни напитки, е голямата надежда за нов спонсор на Локо (Пд), твърди "Стандарт". Силните хора на "Лаута" - Христо Бонев и Атанас Узунов са направили пътека до собствениците на фирмата. Към момента те пазят името на винпрома в тайна, за да не попречат зложелатели на сделката.

Ако не се стигне до договорка за закупуване на акциите на "черно-белите", то Зума и Наско натискат поне за спонсорски контракт за около 1 милион на година. В момента ситуацията в Локо е напечена.

Феновете са раздвоени и някои от тях искат в тима да се завърне Коко Динев. Той обаче се дърпа, защото Веселин Марешки си търси над 500 000 лева. Благодетелят на "смърфовете" в последните 9 месеца е изсипал въпросната сума за покриване на задължения в НАП. Варненецът обаче няма претенции за останалите 2 милиона лева, които е платил за заплати, премии и режийни разходи.

Още по темата: общо новини по темата: 17
04.06.2013
03.06.2013
02.06.2013
21.05.2013
20.05.2013
18.05.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Макар и временно спрял, миризливия локомотив изглеждаше страховито - златни зъби с дъх на чесън и лепило се подаваха от побелялата му муцуна на кабината внушаваща ужас! Изведнъж земята потрепери, сякаш земетресение от 8 степен по Рихтер! Циганите се напикаха треперейки! Тежък басов звук, сякаш идващ от Колежа напомни за преизподнята. Локомотивът се разтресе и самичък тръгна мощно назад оставяйки вагоните! Гъзовата му турбина постепенно и безмилостно се отваряше и поглъщаше всички к*рове наоколо - к*р свободен не остана! 9000 мангала изпращаха 14-те вагона на А-група, всеки тежащ по 1000 тона! Без проблем локомотивът се изгубваше в бездната! Машинистът Зулума пръдна и скоростта се вдигна над 100 км и влакът, дърпан от разпадащия се ЛОКОМОТИВ, профучаваше покрай села и паланки. Гъзотурбовозът въобще не спираше на малките селски спирки, преминаваше транзит покрай тях. " Светкавица ли светна, гръм ли ни удари" - кръстеха се и се чудеха, изпаднали в първичен ужас омирисаните на кюмур мокри цигани по по сметищата до Цалапица и Лайнута. Те бършеха пот и държаха шапките си, да не ги отвее въздушната вълна! Горките напикани цигани - дори и те никога не бяха виждали такава смрад, повърня и миризма. Един вагон, последния, боядисан в бяло-черно,не издържа на скоростта, откъсна се и се претърколи в пропастта. На него пишеше "Велбъжд-Локо". " А, това нашто вагон бе бате"- цъкаха с език мангустите край линията. ЛОКОМОТИВЪТ не спря и не намали ход, продължи със страшна сила към бездната. Само тумба от малки изгладнели циганчета се сгушиха в една купчина старо желязо, заровиха ръчички в стърчащата арматура и изчакваха ураганът да отмине… Уви - такъв е живота - ще си спомняме за тях - циганите на града - и ще забраняваме на децата си да ходят на Лайнута ! Лека ти пръст Jako - отрови се в собственото ти ако ...
0
 
 
Макар и временно спрял, мощният локомотив изглеждаше страховито - обвиваха го сребристи хромирани тръби, а аеродинамичната муцуна на кабината внушаваше ужас! Изведнъж земята потрепери, сякаш земетресение от 8 степен по Рихтер! Пилците се разлетяха треперейки! Тежък басов звук, сякаш идващ от китарата на Гийзър Бътлър от Блек Сабат, напомни за преизподнята. Локомотивът се разтресе и тръгна мощно напред! Газовата турбина постепенно и безмилостно набираще мощност! 9000 киловата нечовешка мощ теглеше 14-те вагона на А-група, всеки тежащ по 1000 тона! Без проблем локомотивът се справя с тежестта! Машинистът вдигна скоростта над 100 км и влакът, теглен от гордия ЛОКОМОТИВ, профучаваше покрай села и паланки. Газотурбовозът въобще не спираше на малките селски спирки, преминаваше транзит покрай тях." Светкавица ли светна, гръм ли ни удари" - кръстеха се и се чудеха, изпаднали в първичен ужас, отрудени жълти селяци по нивите и кърищата. Те бършеха пот и държаха шапките си, да не ги отвее въздушната вълна! Горките жълти селяндури - те никога не бяха виждали такава мощ , сила и красота. Един вагон, последният, боядисан в жълто, не издържа на скоростта, откъсна се и се претърколи в стърнищата край линията. На него пишеше "Сопотъ". " А, това нашият вагон, уа"- цъкаха с език селяндурите край линията.ЛОКОМОТИВЪТ не спря и не намали ход, продължи със страшна сила напред.Само ято малки проскубани канарчета се сгушиха в една копа сено, заровиха човчици в сламата и изчакваха ураганът да отмине...
-1
 
 
Като погледнах коментарите за миг си помислих, че съм объркал новината.Ми те жълтурите повече от нас в нашите теми.Ясно е, че един жълтур тук има минимум по 5 ника, които използва за да осира темите на Пловдивския Любимец - Локомотив! Виждате ли сега, как парнатите плачат, чупят пръсти и скърцат със зъби да не ни вземе някой.Те се вълнуват за бъдещето на Локомотив много повече от нас просто страхът и комплекса, който имат от по-големия отбор в града - Локомотив ги задължава да се интересуват от Локомотив.Техният най-голям страх е, че след всяко нещастие - Локомотив Пловдив се изправя още по-силен.Те не можаха на два пъти да ни бият въпреки заканите им за разгром, а какво означава ако си намерим сериозен спонсор и да видим едон нов и силен Локомотив. Тогава техните мечти умират безследно и перманентно!
+7
 
 
Не че нещо,ама да питаме-джибрито ври ли?
+5
 
 
тая тема не е ли за Локомотив Пловдив? или аз съм се объркал нещо ?
Сподели каквоВРГвфбгФФБЕТБ ново....
на 03.06.2013 г.
+4
 
 
Не си чешете езиците, Винпром Пещера няма да участват по никакъв начин в издръжката на Локо. За Коко нямам информация да е говорено сериозно. Новият собственик най-вероятно е Здравко Линкин. Имайте малко търпение, Локо ще направи по-добър сезон от изминалия
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-2
 
 
Цар Киро идва да ви дава водка , буфери !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: