ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Генов: Няма да подценим отбора на Монтана
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:35 / 12.05.2013Коментари (48)5220
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Локомотив (Пд) Стефан Генов направи една промяна в разширения си състав за утрешния мач срещу Монтана. От групата отпадна 18-годишният нападател Николай Николов, който бе сред 18-те за двубоите срещу Левски и Ботев. Неговото място зае Валери Георгиев, чието наказание вече изтече.

Извън състава очаквано останаха защитниците Георги Мечечиев и Атанас Атанасов, които още не са възстановени от травми.

"Мястото, което Монтана заема в класирането, не трябва да ни успокоява. Със сигурност ние няма да подценим съперника и ще подходим сериозно към двубоя. Гледали сме последните срещи на Монтана и знаем силните и слаби страни на този отбор. Надявам се да успеем да зарадваме нашите привърженици с една добра игра и победа", заяви треньорът на черно-белите Стефан Генов.

Ето и пълната група от 18 футболисти за мача с Монтана, който е утре от 20,15 часа на Лаута:

Йордан Господинов, Петър Денчев, Костадин Марков, Кирил Котев, Мартин Кавдански, Диего Фераресо, Павел Ковачев, Христо Стамов, Валери Георгиев, Христо Златински, Даниел Георгиев, Тодор Тимонов, Станислав Маламов, Запрян Запрянов, Четин Садула, Рангел Абушев, Георги Стефанов, Владислав Мирчев.

Още по темата: общо новини по темата: 4
14.05.2013
14.05.2013
13.05.2013
12.05.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Черно-бели мангали нямате право дори да споменавате името БОТЕВ ПЛОВДИВ.Вие сте много малки за нас,погледнете посещаемостта,погледнете стадионите,погледните успехите и много още.Малки сте за нас,джангали долни!
+2
 
 
Чечо,сезонът свърши!Пускай малките да видим кой го бива и кой не.А и те имат нужда от трупане на опит.
0
 
 
Простичък въпрос към истеричните крякащи за купуване на гласове: Защо в най-големия мангалски квартал в страната 100-липеново. по ОФИЦИАЛНИТЕ резултати на ЦИК са гласували 10 пъти повече за БСП, отколкото за ГЕРБ или дори за ДПС! Очаквам ЯСЕН отговор! Пловдив гласува, за да спаси България от щатните паразити: Доган=Станишев=Кунева=Бинев! Горди сме с нашия град! ГЕРБ е с 13% разлика пред БСП, а ДПС е под 4% и няма депутат за пръв път! Линч за журналистическите проститутки: Бюреков и Трифонов! Жалки са малобройните, но безочливи помияри, които крякат по ДПС сценарий из площадите! Нека линчуваме щатни БСП и ДПС "протестиращи"! България избра да не ни ограбва руската енергийна мафия и ДПС! А Сидеров, ако позорно се прегърне пак с ДПС/БСП няма да е новина..
-3
 
 
Абе къде ви е "боса"? Трибуната ли строи :)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
на 13.05.2013 г.
+2
 
 
Жълти мисирки, какво пишете по пловдивските новини, обратно на село! Поздрави от ФИФА и ФУФА: Пловдивският Ботев вече е предупреден, че не изпълнява условието на УЕФА за новорегистрирани клубове. За да се избегне умишленият фалит, евроцентралата направи това ограничение преди няколко сезона. Пловдивчани не изпълнявали минималния срок за няколко месеца. Тимът бе направен на базата на "Металик" (Сопот) след проблемите, които имаше по времето на Димитър Христолов. ЗАКРИВАЙ!
-2
 
 
другия сезон ГРАНДА шампион...другата година изпада тото-кючекиня...
-1
 
 
Отборът, който цяла България посреща с "ЦИГАНИ", а те пеят песни против ОТБОРЪТ НА Пловдив-Ботев.Не се обяснявайте буфери, ужасно жалка история сте!
-3
 
 
мангалите още празнуват точката срещу ГРАНДА...другия сезон ГРАНДА шампион мангалите в Б...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: