ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Те oтиват за разплата на "Армията"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:14 / 02.05.2013Коментари (5)3992
© Plovdiv24.bg
Галчев, Спрокел и Костов има какво да доказват на ЦСКА
Трима футболисти на Ботев (Пловдив) ще излязат с по-особена нагласа срещу ЦСКА в събота. Това са доскорошните играчи на "червените" Борис Галчев, Станислав Костов и Сивард Спрокел. Първите двама бяха освободени от "Армията" след края на миналия сезон. Те бяха част от отбора, който до последния кръг се бореше за титлата. И двамата играха в решаващия мач за златото в Разград. След това обаче те се оказаха ненужни.

Спрокел пък бе привлечен веднага след тяхното освобождаване. Той бе взет за основен футболист, но Стойчо Младенов много бързо свали доверието си от него. След мача с Мура централният защитник попадна в групата на освободените. Нищо, че Стойчо сам си го избра за лятната селекция и около него трябваше да се гради шампионски тим.

Днес Галчев и Спрокел са основни футболисти на Ботев (Пловдив), а на Костов му трябва още съвсем малко, за да се наложи в титулярния състав. Оказва се, че с тези състезатели Ботев в момента играе по-добър футбол от ЦСКА. Защо е така, трябва да отговорят такива като Милен Радуканов и Стойчо Младенов. Както и ръководството на ЦСКА, към което Галчев на няколко пъти отправи остри думи.

И тримата в събота ще играят не само за Ботев, но и с мисъл за доказване пред треньорите и ръководителите на "Армията", което ще ги напарви двойно по-мотивирани. Големите глави в ЦСКА трябва да отговорят на още един въпрос - защо с трима ненужни на "Армията" футболисти Ботев е по-напред в класирането от "червените"? Това е още един парадокс в най-успелия български клуб.

Ботев е на другия полюс. Там тръгнаха от нищото, проявиха търпение и печелят все повече симпатии. Точно "канарчетата" и Лудогорец са клубовете, които са пример в организационно отношение за останалите. И точно в тези отбори сега играят общо над половин дузина футболисти, от които ЦСКА се лиши с лека ръка.

Ботев (Пловдив), без да прави гръмки трансфери, привлече състезатели, с които е на трето място в класирането и в събота може да подпечата мястото си в Европа, ако спечели на "Армията". А за Галчев, Костов и Спрокел дойде време за разплата...

Източник: "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 23
06.05.2013
04.05.2013
04.05.2013
04.05.2013
04.05.2013
04.05.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Аз съм потомствен пловдивчанин Аз съм потомствен Ботевист Аз не търпя ограничения Аз не търпя цензура Аз силно любя и мразя Аз не желая да съм част от вас Аз съм свободния Ботев И ще ви кажа едно: Ебете си майката, нещастници, аз нямам нужда от вас
на 02.05.2013 г.
+15
 
 
Накажете ги,както бай Иван наказа говедата!!!!
+14
 
 
Дойде и нашето време! Напред, мой Ботев!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Бивши "канарчета" с неясно бъдеще в Славия
Истерия! Феновете на Ботев изкупиха Трибуна Изток за мача с ЦСКА-София
Петима от ЦСКА-София висят за мача с Ботев
Двама от големите герои на Ботев се срещат с фенове
Митко Тонев качи снимка от мач с Локо и написа: КрумовАД!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: