ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри: Ботев не беше достатъчно добър, за да спечели
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:43 / 04.05.2013Коментари (39)7821
© Plovdiv24.bg
Ботев днес не беше достатъчно добър, за да спечели. Това зяви старши-треньорът Станимир Стоилов след загубата на "канарчетата" с 0:1 от ЦСКА.

"Равният резултат беше най-справедлив с оглед на това, че ЦСКА така и не създаде нито едно положение пред нашата врата", допълни още той.

"Дадохме инициативата на ЦСКА през първото полувреме. През второто пропуснахме едно положение, а ЦСКА ни вкара гол от рикошет", каза още Мъри.
Още по темата: общо новини по темата: 23
06.05.2013
04.05.2013
04.05.2013
04.05.2013
04.05.2013
03.05.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Пичове стига сте се филмирали. Ботев вкара два пъти топката в мрежата. Головете бяха отменени....дали правилно или не в случая няма значение. Отделно от това - тупалка на галчев, спасена , удар на Костов - чудесен но отвън. Ботев игра слабо - първото полувреме не можехме да изнесем топката. Причината е очевидна - Мариян и Иршак. Второто полувреме - изравнихме играта, доминирахме в средата - липсата на играч като вандер се отрази. В последните 15 минути футбол не се игра - чорбата лежаха , смърдяха, влаха подскачаше като палячо....И загубихме. Голът за цска - беше щастлив, но факт е, че нашите позволиха стрелба от дъгата. Грешка и гол. Питам всеки един с жълто черно сърце - КОГА ЗА ПОСЛЕДНО СИ СПОМНЯ ЧОРБАТА ДА ПАЗИ РЕЗУЛТАТ НА АРМИЯТА ПРОТИВ НАС????
+4
 
 
Мъри вършиш много добра работа!!!!Учудващо дори и за мен !Никога не се е работило така в нашият клуб с перспектива!!!!Дори и за Спрокел беше прав!Само това с пазенето заради картони.....по-добре да не го беше казвал!!!!!Така си решил за състава ...твоя воля!
-3
 
 
браво мъри ние сме с теб, само така да играете и за напред
+7
 
 
Не знам дали някой наистина си вярва, че сме продали мача! Цветан Василев сега да чака от Титан да вземе някава нелегално договорена сума под масата? Всички виждате, че суми, официално договорени с Титан, и то от легенди, футболисти на ЦСКА, треньори, се забавят, мотаят, дори се укриват и не се плащат. И наистина ли смятате, че Цв. Василев ще разчита на някакво благодеяние от Титан, след като той ги е кредитирал с милиони, милиони левове! Убеден съм, че никой не вярва в това, но се говори за някаква "продажба" на мача! Така беше и след мача с Берое в Пловдив. Най-лесното обяснение е, че "ние сме много силни, и щом не сме победили, мача е продаден. Ние сме велики, и нас никой не може да ни надиграе".
+6
 
 
какво толкова е станало 1 слаб мач аз съм твърдо зад тренера даже той много ясно го каза резервите за какво са ако не може да се разчита на тях
+6
 
 
Христос Возкресе! Весели празници на всички!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
на 05.05.2013 г.
+1
 
 
Наредено е да се спасяват титаните и невзрачната чорба , като им се гарантират ЕКТ и добри пари при смяна на собственика... С друго не мога да си обясня липсата на желание за победа у нас.
+8
 
 
Ако бяхме завършили благоприятно мача с чорбата,а в сряда с осакатен /примерно/състав загубим от буферите,всички тези критикари щяха да пишат пак срещу треньора, че не е запазил футболистите които висят с картони.Според мене Мъри постъпи правилно,мача в сряда ще има по голям отзвук,една победа ще зарадва повече феновете.А Европа ще почака,/и ние/,какво искате ,ние още не сме готови,за смях ли да ставаме.Чакаме търпеливо и подкряпяме треньор и футболисти,това е формулата на успеха.А и четвъртото място е един огромен успех за отбор влязъл току що в А гр.ИДВА ДЕРБИ ,ДАЙТЕ СПОКОЙСТВИЕ НА ТРЕНЬОР И ОТБОР.Весели празници.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: