ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Серафим Михайлов вече се е договорил с новия си клуб
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:33 / 01.05.2013Коментари (36)14531
© Plovdiv24.bg
Серафим Михайлов вече на 99% се е договорил с новия си отбор, където ще продължи кариерата си, научи Plovdiv24.bg от достоверен източник. За сега се пази в тайна името на отбора, за да не бъде провален трансферът. По думи на близки до нападателя той отива в клуб, който "Ще му даде нужния респект и внимание, които ще го направят играч". Серафим навършва 18 години и има право да подпише професионален договор, а условията предложени му от Локо не го удовлетворяват. Все пак Локо ще получи обезщетение за престоя му на "Лаута".

Най-вероятно спряганите по-рано варианти днес ще се окажат невярни. Със сигурност отпада опцията Михайлов да замине за САЩ, където треньор в една от академиите е бившия му наставник Митко Джоров.

"Аз се прибирам на 25.06.13 в България, а Серафим междувременно трябва да е подписал с професионален футболен отбор. Завистта в България е по-силна от истината за отбора, така че няма да го чуете от мен", заяви пред репортер на Plovdiv24.bg Джоров.

Има вариант, ако трансферът на Серафим пропадне и той не подпише с професионален отбор, лятото да замине за няколко месеца за ЮАР, където Митко Джоров да помоли кондиционния треньор Петьо Къртев да го приеме и poработи с него 1-2 месеца. В дома на същия, когото са на подготовка там отсядат Стойко Цонов и Тезджан Наимова.

Още по темата: общо новини по темата: 163
01.10.2013
30.09.2013
30.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Тоя как избяга като мишка от празен хамбар не е истина просто. А се обесняваше, че като му се обадил Бонев за малко да пробие тавана с глава от кеф щото и на него сърсето му е Локу. Излъга заначи като мангал. Хм, защо пък "като" нъл тъй?
0
 
 
Хайде да си зададем въпросът дава ли се достатъ4но шанс на младите в Локомотив? и тогава да коментираме. Мом4ето дойде с намерението да играе за нас и да се развива,но не се полу4и.Нека му пожелаем успех и дано след време да ни радва отново.
-1
 
 
Тоя па смешен мангал за къв се взе?! Та чак вече тайни преговори... кой знае какво, голямата звезда Серафим-мангала от Шикера! От тоя ако стане футболист, аз ще стана космонавт! Тва звездоманията и грандоманията комбинирани с вмирисан мангал са нещо ужасно, непоносимо и миризливо!
-4
 
 
Един ден ще драпа да се върне в Локо, но ще бъде късно! Този ми напомня Курдов - провален отвсякъде футболист, заради алчност! Такива никъде не ги искат!
+3
 
 
Продаде си душата за 3 сребърника, а можеше да запише името със златни букви в Локомотив! Малко са вече футболистите с морал и когато играе за един клуб, да не отива във връгът. Дано не дойде при нас, че ще го изядем.
+4
 
 
Мълчи си,крие се.....хубава работа.....АМА циганска!!!!!Няма как ни липсва,защото той с нищо не помогна на отбора.
+5
 
 
Този ми напомня за Светослав Бърканичков , вечно контузен. Че този мангал не сме го видели какво може ,какво да съжаляваме за него.
+6
 
 
Абе Галя Урумова- не те ли е срам да пишеш с малка буква името на своята страна, пък балгария се пише с Ъ.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: