ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо уби Етър, би го само 3:0
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:38 / 20.04.2013Коментари (58)14454
Отборът на Локомотив (Пловдив) буквално съсипа отбора на Етър, но подопечните на Стефан Генов успяха да вкарат "само" 3 гола. Положенията пред врата на гостите бяха десетки и те можеха да си тръгнат с разгром.

Още в самото начало на мача "черно-белите" заредиха атаки към вратата на Бак, като в началото само късмета спаси гостите. В 15-та минута при изключително красива контра и комбинация между Стефанов и Абушев, последният бе на път да реализира изключително красив гол с удар почти от центъра, но топката премина покрай гредата.

Все пак логичното се случи в 20-та минута. Тодор Тимонов изведе Диего Фераресо зад защитата и лявото крило чукна топката покрай вратаря за 1:0. Веднага след гола Диего отново се оказа сам в наказателното поле, но този път удара му излезе в аут.

До края на поливремето вратаря на гостите спаси отбора си вадейки хубав удар с глава на Тимонов и тупалка от пряк свободен на Георги Стефанов.

Изключително добро впечатление направи играта на Тимонов. Плейме

йкърът беше над всички, дирижираше играта в центъра и раздаваше извеждащи подавания, които в повечето случаи разсичаха защитата на гостите и извеждаха колегите му сами срещу вратаря.

Това се случи и в началото на второто полувреме, когато Тимонов с 40-метров пас по земя изведе Диего сам срещу вратаря, но крилото си поведе силно топката. Няколко минути по-късно отново Диего се оказа сам срещу стража от ляво, но ударът му бе избит от стража, а Тимонов стреля покрай вратата при добавката. Малко след това Бак се разтегна максимално, за да изкара удар от фаул на Тимонов.

През целия мач гостите се държаха изключително неспортсменстско, правеха много фаулове и спореха със съдиията. В средата на второто полувреме обстановката на терена се изнерви и стражът на гостите нанесе удар без топка, който му костваше червен картон. Това напълно пречупи етърци и в края те допуснаха нови голове. Първо в 81-та минута Котев покачи с глава на 2:0, а само минута по-късно резервата Мирчев с хубав удар направи резултата класически.
Още по темата: общо новини по темата: 14
24.04.2013
23.04.2013
21.04.2013
21.04.2013
21.04.2013
21.04.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+15
 
 
Отлично впечатление ми направи Лимона! Имаше 2 чисти положения пред него за гол, щеше да му се отрази прекрасно един гол, но ако продължава така няма да закъснее.
на 21.04.2013 г.
+4
 
 
Хубав,приятен мач за гледане.Има какво още да се желае,но мачовете със слабите отбори трябва така да ги печелим,с лекота!Лимона се завръща,дано избухне в дербито,защото има още много футбол в него!Само Локо и само напред и нагоре!
+6
 
 
Отлична игра на отбора...браво на Тимонов. Златински е редно да е резерва!!! Малама и Рони се гавриха с наемниците на Етър! Чакаме говЯдата да реват от болка ! Дано паразитът Бонбонев ни спести дебилните дежурни изказвания преди важни мачове! Всичките ми приятели и познати от Спортклуб се надяваме 'феновете' от фракциите да си загубят мегафоните и да не ни подлагат на истеричен терор както на мача с ЦЕЦКА! Нямам против по-буйните момчета, но, ако нямат с какво да мислят нека ги "инструктират" от фенклубовете им, че не всички сме препили с водка и агресивните им подканяния и сценарии как да се държи публиката само дразнят и прогонват хора към централната трибуна и пред ТВ. Локо Пловдив Завинаги !
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 21.04.2013 г.
на 21.04.2013 г.
+10
 
 
Много жалко за Етър ако ги извадят от А група защото се готвихме да си направим голямо шоу последният кръг.
0
 
 
Дано играете на 100% и срещу Левски,но много,много се съмнявам!
+15
 
 
Браво на локо поожелавам им следващият домакински мач с уески отново 3-0 ако може и повече да бият
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+9
 
 
Само Локо!!!!Браво момчета, винаги сам бил на мнение че лимона е много интелигентен играч още от времето му в ботев и цска и днес го показа отново
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: