ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Бонев: Играчите не са добре психически
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:07 / 18.04.2013Коментари (46)6058
© Plovdiv24.bg
Почетният президент на Локо Пловдив и спортно-технически директор Христо Бонев е категоричен, че тимът не е дръпнал ръчната, въпреки че 8 последните три мача записа две загуби и едно равенство.

"Хич не ми е приятно, че допуснахме две поредни поражения. Отделно, в три поредни мача, заедно с равенството с Миньор в Перник (1:1), ни вкарват голове все в последните минути. Виждам, че момчетата не са добре психически. Липсва им концентрация в края. Ние обаче нямаме претенции, че сме някакъв суперотбор. В мачовете, в които побеждавахме, момчетата се хвърляха в битката и всеки един от тях даваше максимума от себе си. Но в тези три мача - с Миньор, Ботев Враца и Лудогорец, получихме много болезнени голове", каза Зума пред "Тема Спорт".

"Играчите не са дръпнали ръчната, тъй като не очакваме някакви чудеса от тях. Яд ме е обаче, че изпуснахме да бием Миньор и Ботев Враца. Срещу Лудогорец е ясно - по-добър отбор от нас са. Ако трябва да бъдем честни, в повечето моменти в Разград се бранехме. Имахме много добре организирана отбрана, но напред не можахме да направи нищо. Нападателите не съумяваха да задържат топката и всичко падаше върху отбраната. Така дойде и моментът, в който защитниците се пропукаха и от невнимание допуснаха гола на Кишада", продължи Бонев.

"Не вярвам на играчите да им влияе казаното от г-н Марешки, защото смятам, че той ще обмисли много добре цялата ситуация и момчетата го знаят. Г-н Марешки вече се приобщи към нашето семейство и той няма да остави отбора, защото стана един истински локомотивец. Ако се намерят и други хора, които да застанат до него и да дават пари, ще бъде най-хубавото и за него, и за нас в тима", завърши легендата.

Още по темата: общо новини по темата: 14
24.04.2013
23.04.2013
21.04.2013
21.04.2013
21.04.2013
21.04.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Локомотивци , не искам да се заяждам , но не смятате ли че в последно време Зума като си отвори устата , само ви излага ?!?!
+5
 
 
Дербито идва и започват оправданията.Играчите психясали. Най болезнените голове предстоят скоро.Дано тогава не каже че и феновете са психясали.
+3
 
 
"Не вярвам на играчите да им влияе казаното от г-н Марешки, защото смятам, че той ще обмисли много добре цялата ситуация и момчетата го знаят. Г-н Марешки вече се приобщи към нашето семейство и той няма да остави отбора, защото стана един истински локомотивец. Ако се намерят и други хора, които да застанат до него и да дават пари, ще бъде най-хубавото и за него, и за нас в тима", завърши легендата. Вие сериозно ли му се връзвате на поредните фалшиви отзиви? Дела трябват, а не думи, Бонев.. Защото последните години и ти като Майкъла и компанията, която лежи на стари лаври, сте само едни лаладжии.. Успех на Локо срещу Етър - а на тези, които пожелаха късмет на Локо Сф срещу Ботев, направо им се чудя на акъла.. :)
-4
 
 
ХАХХАА ...еееее пак много , жълта ,помашка сган в темите на градския отбор ЛОКОМОТИВ ...!!! разни СЕЛТАЦИ , ПИРАТИ , ПЕРНАТИ И ЖЪЛТИ ЛАУРЕАТИ ДА ГО ДУУУУХААААТ...!!!! ЗУМА Е ЕДИН , И Е ОТ ЛОКОМОТИВ Пловдив ...!!! още малко остана ...пак ще хвърчи перушина ...!!!
-2
 
 
Къде сега е Чико, за да подкрепи Христолов, да застане зад гърба му???Да подкрепиш този на който ще се "изхождате" на гроба- ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ, този който 10 години ви гаври, заради него ви изхвълрлиха от професионалния футбол, записахте още ТРИ нулеви години!Ето това е грях!Бонев може да е всякакъв, но доведе Жоро Илиев, след това имаше масови нервни кризи сред мисирките- ШАМПИОНСКА ТИТЛА ЗА ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ...невероятни емоции за черно-белите фенове...
+3
 
 
Добре де ,какъв е проблема ,целия стадион е опасан с реклами на една болница в Турция която ви лекува безплатно.Отивайте там на психиатър.
+7
 
 
Сега и психолог стана великият АВАНТАДЖИЯ ! Вечният мазен, тарикатски репертоар на ЩАТНАТА легенда...."Обичам моя Локомотив!" - но всеки път става дума за платена, професионална любоФ от доказан паразит на Лаута! На кой не се пласира: Наков, Топалова, Тасев, Тото Динев, Марешки.....всички ги ОБИЧАШ като плащат! За 2 години опазиха отбора 2004/2005 от него и станахме шампиони с Едуард! ФАКТ !
+13
 
 
На теб цял живот трябва да ти дават. Цял живот лапаше и продължаваш да лапаш.Вземи пример от бившите си колеги. Заемаш местото на младо по-кадърно момче от теб. Твойта вече се е изпяла. Дай ход на младите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: