ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кокала обвини Локомотив, че са дали мача на Ботев (Враца)
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:15 / 12.04.2013Коментари (75)7117
© Plovdiv24.bg
Напрежението покрай борбата за оцеляване в "А" група става все по-високо, а нервите на мнозина започват да не издържат. От Локо (Сф) обвиниха пловдивските "железничари", че умишлено са дали мача на "Ботев" (Вр).

Врачани победиха насред "Лаута" с 1:0 с късен гол на Иван Коконов, а домакините през цялото време не показаха, че желаят победата на всяка цена.

Това вбеси треньорът на Локо (Сф) Емил Велев и колегите му в спортно-техническия щаб. Както е известно, преди време президентът на пловдивското Локо Веселин Марешки се закани да помогне на Кокала да изпадне от "А" група. Велев и колегите му пък се усъмниха, че зад загубата на "смърфовете" се крие именно тази закана.

От Локомотив (Сф) разпространиха и няколко въпроса, свързани със "съмнителния" мач в Пловдив:
1. Защо голмайсторът на Локо (Пд) Рангел Абушев беше оставен на пейката. Кой нареди на Стефан Генов да извади от стартовия състав Даниел Георгиев и Диего Фераресо, които са най-добрите му футболисти?
2. Защо след мача Веселин Марешки бе много весел и въобще не показваше, че му пука как е завършила срещата?
3. Защо в последните 10 минути централните защитници Кирил Котев и Мартин Кавдански играха като централни нападатели?
4. Защо играчите на Локо (Пд) аристократично пропуснаха 4 чисти голови положения? Във въпросните ситуации футболистите на Локомотив си подаваха топката на границата на вратарското поле, вместо да стрелят.
5. Нека реферът Христо Ристосков да каже какво са си говорили футболистите по време на мача.
6. Преди време Марешки заяви, че ще помогне с каквото може Локомотив (Сф) да изпадне. Загубата от "Ботев" (Вр) част от този план ли е?
7. Защо темпераментната публика на Локо (Пд), която винаги има мнение, този път мълчи?

Източник: blitz.bg

Още по темата: общо новини по темата: 16
15.04.2013
11.04.2013
10.04.2013
10.04.2013
10.04.2013
10.04.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Ей, тоя кокъл все конспирации вижда :) Забранено ли е "Ботев"Вр. да бие в Пловдив? Били по-добри - били. Или ако не са били по-добри - имали са късмет. И това го има.
+2
 
 
Кокале нали Марешки ти каза ще те закара право в Б група.
+2
 
 
Давам рамо на Бойко, защото се вбесявам на опозицията, която казва, че нашият премиер не струва. Възмутен съм, как може да плюят един човек, който работи 24 часа в денонощието. Образът на демон, който се опитват да изградят, е лъжа и измама. Бойко е мъжко момче, каза бившият министър на културата в Пловдив
+8
 
 
КАКВО РЕВЕ ТОЯ ХРУЩЯЛ ВМИРИСАН?ДАЙ БОЖЕ ПОЖЕЛАВАМ ИМ ГО СЪС ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ ТЕЯ МИЖАТУРКИ ДА ИЗПАДНАТ (Локо) ШОПИЯ.КОЛКОТО ПО-МАЛКО ШОПСКИ ОТБОРА ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ.К,УР ЗА софия
-2
 
 
Пичове тия постоянни съмнения в уговорени, продадени и тото мачове убиват футбола в главите ни. Гледаме само кой от нас е по-умен, че е видял уговорката тук и там. И на финали взеха да ни се привиждат уговорки та чак и президенти взехме да гоним. Не се уговаря толкова лесно мач, колкото си мислите и не се печели от тото мачове толкова лесно. Едва ли не всеки мач е уговорен. Изненади е имало винаги във футбола и ще ги има. Ако всички тези мачове се уреждат защо изобщо гледате и се интересувате от футбол??? Ама то така е по лесно. Като бием сме много велики, като паднем някой друг ни е виновен - съдията, футболистите, треньора, президента е продал мача и т.н.
+1
 
 
Когато феновете на Ботев Враца станаха и ни поздравиха с ръкопляскане ми стана все тая дали паднахме или бихме...
0
 
 
Живо Порно си беше и слепите видяха това и стига плюйте Кокала неблагодарници.Човека работи с душа и сърце за локо и дори когато се разбяга отбора той остана...Бързо забравихте това
-2
 
 
Всички знаем-че Локо Пд са царе в продаването на мачове-така че нищо ново под слънцето-но в случая е добре-по-добре да изпаднат гнусните шопи начело с мафиото Гигов отколкото адашите от Враца
-1
 
 
Цялата рябота е на лична основа между Марешки и Кокъла. Нещо са си казали на раздяла, но какво - само можем да гадаем! Но аз като фен не искам да виждам нашите футболисти да играят сякаш за първи път виждат футболна топка и не знаят какво да направят с нея! Всички във футбола са един дол дренки , така че Кокъла да внимава като приказва такива неща да не се върне бумеранга към него! На всичкото отгоре заради новото осветление бяхме дошли много и препълнили стадиона!?
0
 
 
7. Защо темпераментната публика на Локо (Пд), която винаги има мнение, този път мълчи?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Крушарски с интересен коментар за раздялата с Динко Хоркаш
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: