ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Почеканов: Ботев (Враца) е най-смешният отбор, който е идвал на Лаута
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:26 / 11.04.2013Коментари (25)4287
© Plovdiv24.bg
Изпълнителният директор на Локомотив (Пд) Николай Почеканов коментира пред клубния сайт последния мач на тима, загубен с 0:1 от Ботев (Враца).

"В този двубой станахме свидетели на 4 прецедента. Първият от тях бе историческият за нас първи двубой на осветление на Лаута. Останалите 3 обаче могат да претендират за абсолютни рекорди в историята на футбола", започна изявлението си Почеканов.

"Вторият прецедент е най-дългото симулативно лежане на футболисти по време на мач - близо 70 минути гостите се търкаряха по терена, което мисля, че е абсолютен рекорд.

Третият прецедент от вчера е най-дълго извършваната смяна в историята на футбола - цели 4 минути бяха необходими на футболиста Николай Николов да напусне терена, а на негово място да влезе друг.

Четвъртият рекорд на гостите от Враца беше едновременното лягане на трима техни футболисти, за да искат лекарска помощ. По един или по двама се е случвало често, но трима играчи едновременно също си е абсолютен рекорд.

Ботев (Враца) е най-смешният отбор, който е идвал в Пловдив. Те пристигнаха на Лаута не да играят футбол, а на екскурзионно летуване. Трябваше само да си изкарат одеяло и сандвичи, като на пикник. Е, вместо сандвичи, им даваха достатъчно вода да пият през целия мач", завърши изказването си изпълнителният директор на Локомотив (Пд) Николай Почеканов.

Още по темата: общо новини по темата: 16
15.04.2013
12.04.2013
10.04.2013
10.04.2013
10.04.2013
10.04.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Като са смешни защо не ги бихте?Аз по смешно изказване до сега не бях чувал, ами жалкото е че, по тоя смешен начин лъжете Вашите верни фенове които имате, защото наистина имате такива които виждат нещата по правилния начин.Това е срам и за Пловдивския футбол въобще.Но правете каквото искате, но знайте, че публиката Ви ще се отдръпне от стадиона..... Само "Ботев-Пд"
-3
 
 
Важното е а бъде построена Бесика - нищо друго не ме интересува!
+2
 
 
Ако всички които казвате имахте възможността да наблюдавате мача мисля, че щяхте да сте на далечно мнение от това че мача е продаден. Да не говорим че ние тръгваме в атака някой от тия " футболисти "на Ботев Враца тръгва да лежи и да иска лекарска помощ . 2 смени направиха в рамките на 5 минути през първото полувреме . тръгват 3та смяна да правят ту единия влиза после другия излиза абе смешна работа . Или пък имаме фал изпълняваме го Ристосков го връща пак го изпълняваме той пак го връща . Имаше един фал около нашето вратарско поле и нашите продължиха играта защото се очертаваше опасна контраатака и ристосков спира играта да даде фал . Дава картон на Кавдански за нарушение още в 6та минута. А тия от Ботев Враца играеха със схема 1 вратар 9 защитника и 1 нападател. А при техният гол нарушение срещу Златински го подминава и в контраатаката им стана гола. А за феновете на Ботев Пловдив мога да им кажа че феновете на Ботев Враца запяха по едно време " Жълта кочина " оставям мнението на останалите след тези факти да си помислят какъв отбор е Ботев Враца и дали мача е бил продаден .
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 11.04.2013 г.
+5
 
 
Оооо, ама този с плетената шапка бил Марешки! :)) Хахахаааа - и чопли слънчоглед :)) Има вид на пиян руснак, дето живее в подземията на Москва. Хахааа - няма такъв смях :))))
+1
 
 
Като е смешен защо загубихме???На този мач нямаше 11 мъже в черно-бяло,а 11 полови органа.Хубаво порно наблюдавахме.Чакам Пирата да коментира "мъжката ни игра"вчера
+8
 
 
Те бяха толкова жалки и играха футбол точно толкова,колкото да ни попречат да ги бием.
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 11.04.2013 г.
-3
 
 
Смешни сте вие от "Локо", че за един сезон паднахте два пъти от отбор като "Ботев" Враца. Явно само като чуете "Ботев" и сами се предавате от страх и комплекси пред отборите с това име.
+7
 
 
и при нас прецедент - футболист на бИрое, в радиус на около 3-4 метра около него нямаше нито един друг футболист (дори и от бИрое), пада и се хваща за крака... такова чудо не бях виждал... влиза носилка...
+6
 
 
Това е Вярно кадето казва моля хората който не бяха на мача да е коментират и да пишат глупости.
+2
 
 
И другото, което не е рекорд е поредния продаден мач на Локото. Тия работи ги вършеше уж Коко Динев, но се вижда, че и другите го умеят добре.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: