ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо честити рождения ден на Веселин Марешки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:42 / 26.03.2013Коментари (36)5476
© Plovdiv24.bg
Футболистите на Локомотив (Пд), спортно-техническият щаб и ръководството на клуба, честитиха рождения ден на финансовия благодетел на отбора Веселин Марешки. Бизнесменът навършва днес 46 години.

Ето какво е обръщението към Марешки, поместено в официалния сайт на Локо:

Г-н Марешки, бъдете жив и здрав и не спирайте да преследвате мечтите си! Пожелаваме ви успех във всяко едно ваше начинание и нека още дълго време се радваме заедно на победи на футболния терен!

Още по темата: общо новини по темата: 11
03.04.2013
01.04.2013
01.04.2013
31.03.2013
30.03.2013
29.03.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Честит РД г-н Марешки.Навършвате 46 години, ама май акъла още не ви е дошъл. Щом искате името ви да се напише на новата трибуна, това не е необходимо да се направи..."най-отпред, на козирката" Там такива работи не се слагат г-н бизнесмен.Достатъчна ще е една метална плака, някъде до входа за трибуната.Коко Динев като ни построи новите съблекални, новата ВИП трибуна и новата трибуна "Спортклуб" да не би да поиска на тях да се изпишат неговото име.До сега нищо не сте направили по базата на Лаута, но поставяте такова смешно условие.Ние помним г-н Марешки кой е дал нещо за нашият отбор. От такива възпоменателни надписи нужда нямаме.
+1
 
 
Мангали, изправете се поне за 5 минути бе, ще получите ишиас от тая вечно наведена поза, ще ви се протрият коленете, хахаха, де*а и подлогите де*а
-2
 
 
Искам да попитам тези мухльовци които се правят на много отворени какво срамно или смешно има в това да честитиш празника на човека който дава лични средства за да издържа Локомотив? Все едно не е нормално да честитите празника на Цветан Василев дори е задължително защото ако не беше той още щяхте да разцъквате с Тунджа Ягода.Айде малко уважение към тези хора които си дават парите за да бъдем по някакъв начин ние феновете малко по щастливи.
+5
 
 
Я виж всички полу-човеци от гомнутджамия как пак нахлузиха наколенките и застанаха във партер начело със Зума-Локума а уж нямаше да се молят на никой.
+2
 
 
!Ама наистина този Веско е веселяк и ни весели и жълти и черно-бели :) Да е жив и здрав човека, да ни весели и в политиката и от неговата трибуна ВЕСИКА ((наречена в негова чест) дно вкара детектора на лъжата и в политиката, та да опустее и парламента като Лаута :) Не зная на този детектор дали е задаван въпроса коя година е основан Локомотив ??
на 26.03.2013 г.
-5
 
 
Ей жълти комплексари гледайте си сдружението!Да е жив и здрав г-н Марешки,човек,който помага на българския спорт!Едно голямо БЛАГОДАРЯ за изграждането на трибуна Бесика!Само Локо и само напред и нагоре!
+5
 
 
Не мога да разбера защо постоянно ,,жълтите'' трябва да кажат нещо против Локото. Толкова ли се мразите ? Вие го превръщате не любов към футбола , а на бой и псувни.
0
 
 
Той им вика "Не ви искам", те му желаят "Заедно щастливи мигове"! Същото е, като да разкараш някоя к*рва, а тя ти звъни да ти го полапа пак... От там излезе лафа за локомотивците "СБОГОМ К*РВИ"!
+6
 
 
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Г-Н МАРЕШКИ!!! ДАНО ДА НЕ СЕ ОБИДИТЕ ОТ МНОГО МАЛКОТО И КРАТКО ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ВАС ПО СЛУЧАЙ РОЖДЕННИЯ ВИ ДЕН И ДА НАПРАВИТЕ "ТРИБУНАТА-ПОДАРЪК" ПО-МАЛКА...!!?!!!! НЕ, ЧЕ ПО-ГОЛЯМА ЩЕ ИМ ТРЯБВА.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Крушарски с интересен коментар за раздялата с Динко Хоркаш
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: