ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
От щаба на Локо: Няма драма
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:27 / 17.03.2013Коментари (20)8818
© Plovdiv24.bg
Новината за оттеглянето на Марешки от Локо, след края на първенството, бе донякъде шокираща, но също така очаквана за всички, които са достатъчно близки до "черно-белите".

Очаквано на никой в Локомотив в момента не му е до коментари и изказвания. Оказа се, че дори ръководителите на "смърфовете" са научили новината от медиите.

Треньорът Стефан Генов заяви, че се надява да няма сътресения в отбора след тази новина и той да доиграе нормално първенството. Чече се надява, че все пак Марешки ще преосмисли решението си.

Легендата Христо Бонев, който традиционно се явява спасител на "смърфовете" в подобни управленски и спонсорски кризи заяви, че е донякъде добре, че Марешки обявява решението си сега, защото има достатъчно време до края на сезона, за да се намери нов финансов благодетел.

Още по темата: общо новини по темата: 17
04.06.2013
03.06.2013
03.06.2013
02.06.2013
21.05.2013
20.05.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
А бе тоя Зума да не е станал факира Мики държал 2 холдинга скрити във ръкава си,а не са ли във шапката която му скрой магарешки.
0
 
 
Зума не така лесно се намират хора да инвестират в футбола.Марешки все пак още дава пари но ако си тръгне ще излезе ,че е един мухльо който при две думи от феновете вече е сърдит.Такъв спонсор ако се отмята през ден не е за Локо пд.Не може преди месец да говориш едно и сега друго а утре още по обратно.
0
 
 
ПРАСЕТО ЗУЛУМА САМО ОМРАЗА НАСАЖДА СРЕД ФЕНОВЕТЕ. ДВУЛИЧНО КОПЕЛЕ И ЛИЗАЧ НА ВСЕКИ ОТ КОЙТО МОЖЕ ДА КРАДЕ. ГОЧО ВАСИЛЕВ ЗАВИНАГИ ЛЕГЕНДА НА Пловдив- ГЕНИАЛЕН ФУТБОЛИСТ , ГОЛЯМ ЧОВЕК !!!!
+4
 
 
момчетата на славов така направиха изгониха коко сега маре6ки до кога 6те тарпим една шепа помияри на лаута така наре4ени ултраси НАПОЛЕТАНИ И ГОМНАРИ ТУНС
Тежък инцидент с Пловдивчанин в Англия!За голямо щастие момчето е живо,макар и в тежко състояние.http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-cambridgeshire-37062994.http://www.cambridge-news.co.uk/live-major-incident-after-train-smashes-into-car-on-level-crossin
на 18.03.2013 г.
+4
 
 
Няма драма!!!!Само трагедия!!!
+3
 
 
Няма я. Тя драмата свърши, още от лятото тече комедията.
+13
 
 
Цар Киро-собственик,Зума-президент.....най-после!
-4
 
 
Нямам никакви притеснения: ВИНАГИ ЩЕ ИСКАТ ДА ПЛАЩАТ ЗА СЛАВА ПОКРАЙ НАС МНОГО БОГАТИ ХОРА! Това е и единствената роля на всеки собственик - да плаща, за да е част от най-достойния клуб, но интригите и клеветите няма да имат край... сбирщината от паразити покрай Славов, Грозлеков, Думанов и всички крякалници само-обявяващи се за гласа на "феновете" на Локо Пловдив не спират да саботират клуба! Как не разбраха, че на никой верен фен не му пука кой е собственик...Дали е босът на мафията Георги Илиев, пияната овца Топалова, варненският главоч Марешки, прасето Тото Динев или някой друг кандидат за слава покрай Лаута .....ИСТИНСКИТЕ фенове ни интересува какво се случва на терена, а не в коридорите, съблекалните и по кьор-софрите, на които шампион е щатната ни легенда Зума! Същите тези интриганти плюят всеки...дори срещу Ераносян се чудеха 2004 какъв бълвоч да повърнат пред Георги Илиев! Който има памет помни! Искам сега тези паразити, които искат да гонят и реват по всеки да намерат финансиране за клуба, а не като Славов само да лъжат, крадат и повръщат за наша сметка ! Такива прогониха половината публика от Лаута !... Аз гледам как за 2 години има вече пилони с прожектори /първите лицензирани от УЕФА в Пловдив/, страхотен изкуствен терен /първият стандартен в Пловдив/, супер съблекални /първите нормални в Пловдив/....изкуствен терен и за детските формации....български момчета, които се състезават за нас на терена!!!!! Всичко останало /като например грухтенето на Чочо Хамериканецъ/ или дежурните кухи обещания за светло бъдеще от Зума са безмислен шум!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: