ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо тръгна с победа през новата година
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:55 / 22.01.2013Коментари (163)11207
© Plovdiv24.bg
Локомотив Пловдив стартира с победа през 2013-а година. Възпитаниците на Стефан Генов победиха с 1:0 тима на Калиакра в контролна среща играна на калния терен на грандхотел Варна в курорта Св. св. Константин и Елена.

Пловдивчани бяха по-добрия отбор на терена, повече владееха инициативата в мача и заслужено стигнаха до крайния успех в края на мача.

Най-чистите положения за гол през първата част се откриха пред каращия проби в Локомотив нападател Арестид Бахин. Първото положение пред котдивоарецът се откри след центриране от фаул на Марков, когато стреля опасно с глава, но стражът на каварненци спаси. Десет минути преди почивката тъмнокожия нападател бе изведен прекрасно от Маламов сам срещу вратаря на Калиакра и вкара, но голът му бе отменен заради засада.

В последните минути на първата част каварненци за малко до открият резултат, но само чудесната намеса на Господинов остави резултата непроменен.

На почивката Стефан Генов направи доста промени в състава си. В 60-ата минута Локомотив вкара нов гол във вратата на Калиакра чрез Жозеф Еме, но и той бе отменен от главния съдия Петър Кирилов, заради фаул в пеналтерията на каварненци.

Четвърт час преди края Четин Садула замени влезлия на почивката камерунец Жозеф Еме, който още с първото си докосване можеше да вкара, но стреля право в ръцете на вратаря на Калиакра. 

Все пак в самия край на срещата пловдивчани успяха преодолеят стража на каварненци след пробив на Христо Стамов, който стреля почти от аут линията, вратарят Недев се опита да улови топката, след което я изпусна в дясната сглобка на вратата за крайното 1:0.

Следващата проверка на "черно-белите" е в събота срещу тима на Черноморец Бургас. 

Още по темата: общо новини по темата: 242
04.04.2013
29.03.2013
14.03.2013
14.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
155 коментара за Отбора на Пловдив само за една контрола с Калиакра Браво момчета на правилния пьт сме.18 години праскане се отрази лошо
+1
 
 
Циркът е опънал шатра на Кънчова поляна. Коронен номер: милиони $ изчезват в голям балонъ.
+3
 
 
След 9 септември 1944г. комунистите се опитват да изкарат Христо Ботев първия комунист, станал такъв още по турско време. Приписват му авторството на т.н. "Символ-верую на българската комуна" Впоследствие тази литературна мистификация бе разобличена, но така или иначе комунистите масово се идентифицираха с Ботев. Това е и причината комунистите - предимно селяни от областта, които искат да станат граждани в Пловдив, масово да припознават отбора на "Ботев"-Пловдив като свой клуб. Впоследствие стана още по-техен като армейско дружество АФД. Обратно - демократично мислещите пловдивчани бяха отблъснати от комунистическата арогантност и приеха "Локомотив" като свой. Всички фенове на "Спартак" след "обединението" в АФД"Тракия" стават локомотивци! Комунистическият Ботев-АФД Тракия се ползва с протекциите на ОК на БКП и лично на другарката Дража Вълчева - к***а на Бай Тошо. Когато Локо вкарва 7 гола на АФД-то и нещата вървят към двуцифрен резултат Дража се обажда по телефона и с кресливия с глас нарежда да се пуснат 2-3 гола, за да не се излага партията.
-2
 
 
Жаклин,хубаво цитираш Неоткриваемия,ама защо не коментираш и думите му:
цитат:
Все още не съм собственик на акциите, а и не съм решил дали ще ги взема. Искам да се срещна с Коко Динев, но не мога да го открия.....
Този проблем с откриването явно е хроничен в катуна-Зума не може да открие Марешки,той пък не може да открие Коко...Пък и за какво ли го търси?Нали собственик е някакъв шофьор?Абе изобщо-голяма веселба.А това за акциите е ясно на всички-до изборите ще мисли,след което ще спусне завесите- FINITA LA COMMEDIA!THE FARCE IS OVER! И трибуните ще се изпразнят...
+2
 
 
Жълтури коментирайте си смешника неделев и милионите които струвал, и напуснете темата за грранда на Пловдив.
-3
 
 
Жаклин и Леончо - живите хранители на градските легенди, единствените притежатели на броя на вестник "Народен спорт" от 26.09.1967, няма го даже и в библиотека "Иван Вазов", личните преброители на десетките хиляди беси и наполитани присъствали на мачовете с Берое и Осъм, абе въобще...дерзайте младежи, тя верно вашата история я учите в интернет.
-1
 
 
Рекордът за най-голямо домакинско посещение на мач принадлежи на "Локомотив Пловдив". През 1981 г. "Локо Пловдив" играе дербито си с "Берое" (Стара Загора) пред 50 000 (!) зрители на стадион "9-и септември" (сега "Пловдив"). "Юве", с Христо Бонев в състава си бие с 2:1 заралии, а пръскащият се по шевовете стадион ще остане завинаги в историята на родния футбол като мач най-голямо стълпотворение от запалянковци. Рекордът за най-голяма гостуваща публика също принадлежи на "Локомотив Пловдив". През 1983 г. отборът влиза в "А" група след бараж-квалификация в София срещу "Осъм" (Ловеч). Черно-белите бият с 2:1 след продължения и голове на Аян Садъков и Едуард Ераносян. Близо 40 000 (!) запалянковци от Пловдив окупират софийския стадион "Васил Левски". Това е абсолютният рекорд за гостуваща публика и то поставен в "Б" група! Това е само поредното доказателство за създадения образ на локо-публиката като най-вярна в страната. Неописуема гледка представлява връщането от София до Пловдив по автомагистрала Тракия - огромни, километрови колони от всевъзможни МПС-та с надути клаксони, шум, еуфория до небето. През 2001 г. клубът се завръща във Висшата лига след 2 години в "Б" група "смърфовете" получават правото да играят отново по "майсторските" терени.Около 9000 "черно-бели" се стичат на ст. "Пловдив" (бившия "9-и септември") за да видят първата тренировка на новия отбор на "Локомотив Пловдив" и така поставят абсолютния рекорд по посещаемост на тренировка в българския футбол - 9000 души.
+2
 
 
Жаклин що мълчиш? Кажи сега как Райко Стойнов е славил Сталин, че е е начело на Съветския съюз през 1967-ма ама междувремнно умира през 1953-та? Да няма нЯщо печатна грешка във вестник "Народен спорт"? Айде по лесен въпрос колко е посещаемостта на баража за влизане в А група с Осъм, пак може да се позовеш на "Народен спорт".
0
 
 
Едва ли с подобни помии,някои засегнати и празни глави,ще могат да докоснат сериозен бизнесмен,който страхотно знае какво и как да прави!!!Резултатите-моля в дясно!!!!!Вместо на 17-то сме на 7-мо!!!!!Сори момчета,това е реалността,яжте си *ашаците!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: