ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо форсира селекцията, чака нападател от Сърбия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:42 / 12.01.2013Коментари (33)8595
© Plovdiv24.bg
Босът на Локо Пд Веселин Марешки форсира селекцията на клуба, след като от вчера по пет пъти на ден звъни на наставника Стефан Генов, за да се информира за евентуалните нови попълнения, които че акостират на Лаута. 48 часа след като черно-белите започнаха подготовка, бизнесменът реши да се запознае по отблизо със ситуацията около пристигащи и напускащи футболисти.

"С г-н Марешки се чувам по 5 пъти на ден и всичко ще е наред", каза Стефан Генов. Късно снощи под тепетата пристигна котдивоарският нападател Аристид Бахим, който ще изкара проби при пловдивчани. От Бразилия се завърна и Диего, който се включи във вчерашните 2 занимания. До няколко дни се очаква сръбски голаджия.

"Да, ще пристигне сръбски нападател в отбора, но доста недоброжелатели досега ни пречеха със селекцията и проваляха трансфери. Няма да казвам имена, тъй като отново можем да ударим на камък, завърши Генов.

Източник: в. "Меридиан мач"

Още по темата: общо новини по темата: 242
04.04.2013
29.03.2013
14.03.2013
14.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Я виж ти ама той Магарещки и телефон имал ,че чак си го включил,че пък им и звъни, направо да не повярва човек какви какви чудеса ставали на този свят.
+2
 
 
Изграждаме остро , смъртоносно нападение! Различни по темперамент и характеристики играчи, нахъсани за изява и победа! Суперекспресът от Пловдив продължава с максимална скорост транзит покрай малките селски гари!
+3
 
 
Дано се окаже вторият Павле Делебашич!!!
+3
 
 
Отново си личи, че любовта е в Пловдив, омразата - ходи по селата. Черно-белите сърца обичат Локомотив Пловдив, жълтите мисирля сутрин мразят себе си, следобед - цял свят
-3
 
 
Какво форсират тези нещастници бе? Някой баберик изгонен от Етър, Миньор Пк и Монтана, който да дойде без пари или някоя маймуна да слезе от някой клон в Африка. Как не разбраха, че с този Марешки нищо не става, Коко Динев правеше 100 пъти по-добри трансфери и отбора беше много по-добър при него,а тогава недоволстваха. Какво ли правят тези същите на които не им хареса финал за купата на България и участие в Лига Европа.
+7
 
 
И ето че дойде време , когато Локомотив ще покаже истинската си същност! Без мегатрансфери и големи амбиции едно достойно място именно 7 на 4 точки от великия отбор ( Сопотъ ) . С малко нови попълнения не ми се мисли какво ще става . По-добре играчи със сърце от колкото Бенжи тотото и други сребролюбци. Вярвам че с Г-н Марешки може да сме на достойните места а именно поне топ 7 , защото този човек си прави точната сметка за пари , транфери , заплати, така че да няма сърдити и недоволни. Нека ние покажем кой сме както преди 1 година на финала за купата и да докажем на жълтурчетата кой е отборът на Пловдив , именно Локомотив Пловдив !
+7
 
 
Юнес Бенжелюн,Джереми Родригес са аут от армията,сребролюци,мухльовци избягахте в тежък момент за ЛОКОМОТИВ ноооо има един отгоре който гледа,а за Камбура и там е малко мътна според мен ГОЛЕМИЯТ ЛОКОМОТИВЕЦ ИЛИ ПОРЕДНИЯТ СРЕБРОЛЮБЕЦ, О ЛОКО Пловдив ТИ СИ НАЙ ВЕЛИК ТЕБ ОБИЧАМ АЗ.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: