ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Планират мащабен ремонт на "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:25 / 02.01.2013Коментари (14)5014
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Локо Пд ще стартира мащабен ремонт на двата терена на "Лаута", които основно се използват от представителния отбор.

Това ще се случи в началото на лятото, като става въпрос за помощното игрище, известно повече като "Кошарата", и официалния терен на стадиона.

На "Лаута" имаха идея подмяната на чимовете да започне още през пролетта, но този вариант пропадна заради малкото технологично време, което биха имали работниците.

Така в края на месец май първо ще бъде преобразена "Кошарата".

Източник: "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 242
04.04.2013
29.03.2013
14.03.2013
14.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Бах ти мащабният ремонт майна,тия нямат стигане..
на 02.01.2013 г.
-2
 
 
Първи април е далече , по-полека...
0
 
 
Заедно със Сандански, Пловдив е най-топлият град в Б-я и не е необходимо да се харчат ненужни пари за поставяне на отопление под терена.Ние не живеем на Албиона. Един хубав дренаж е напълно достатъчен. При снеговалеж, терените ще се покрият с винилни платнища, които предпазват тревата, а и снега се чисти много лесно от тях. Това е практика в много Европейски страни, но ние в Б-я винаги се ориентирваме към по-трудното и по-скъпото. Така стана и с осветлението, което ще се изгради на Лаута.Дори в Африка и далечна Азия, никой вече не издига пилони по стадионите. Осветителите тела се монтирват по краищата на козирките, което пък осигурява много по-добро осветяване на терена а и е в пъти по-лесно за подръжка. Но така или иначе, аз не вярвам Общината да се наеме със заплащането на новите терени. А Марешки, поне до сега ни показва, че не желае да инвестирва пари в базата на Лаута, както и за по-мащабна селекция.Така че, всичко това може да си остане само като пожелание.
+5
 
 
Това е много хубаво. Дано всички терени в България се оправят. Само така можем да гледаме хубав техничен футбол с малко контузии. На Лаута обаче е малко по-сложно. Те са решили, но според мен ще искат общината да плати, защото не вярвам Марешки да го направи. Дано да греша.
+5
 
 
Главния терен още преди два месеца идваха да го измерват от фирмата-изпълнител и беше ясно, това не е новина, което в момента съобщавате. Аз по-скоро съм против поставянето на отопление или не толкова против, колкото разсъждавам по-практично, тъй като при добър дренаж в България мачовете, на които има сняг са не повече от 1-2 на година, а инвестицията се увеличава почти двойно. Но все пак, ако решат да правят отопление - здраве да е, ще се ползва, но не съм сигурен дали инвестицията ще бъде оправдана , още повече в един от най-топлите градове в България
0
 
 
Всеки ден чудесни новини за отбора на Пловдив.
+7
 
 
След като се прави подмяна на чимовете е необходимо да се постави и отопление под тях! Така през зимата, когато има сняг, той ще се топи и терена ще изсъхва по-бързо!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: