ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сашо Александров: Играхме трагично
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:49 / 02.12.2012Коментари (40)6933
© Plovdiv24.bg
Спортният директор на Ботев Пловдив Александър Александров бе силно недоволен от загубата с 3:0 от Славия за Купата на България. Бившият играч на "канарчетата" окачестви представянето им в София като трагично.

"Няма оправдания за слабата игра. Футболистите трябва да излязат и да кажат защо играха по този начин, това им го казах вътре и на тях. Ако смятат, че така ще продължават, няма да стане."

"Може случките след мача с Лудогорец да бъдат някакво оправдание, но то не е достатъчно. Да ви кажа, че вторият гол е от засада, но няма да се оправдаваме. Пак ще си кажем, че е от засада, но аз не приемам днешното поведение на футболистите. Това не е същият отбор, не може по този начин да играеш."

"Никакво обяснение не ми дадоха (играчите - б.р.) - стоят с наведени глави, защото след 3:0 е трудно да говориш. И на мен ми е трудно, но трябва да излезем и да си кажем истината. Винаги казвам това, което е - когато играем слабо, ще си го призная. Порязаха ни при втория гол, но отборът игра трагично. Все едно за първи път се срещаха на терена."

"Не мисля, че нещо е приключило след първия двубой. Във футбола всичко се случва. Казах им, че до края имаме два мача, които трябва да вземем. Знам, че в България сме свикнали, когато се случи нещо, първи на пангара да е треньорът, но този път ще погледнем футболистите", завърши Александров.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 77
15.05.2013
27.04.2013
26.04.2013
18.12.2012
16.12.2012
16.12.2012
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Саше, справяте се отлично. За отбор сформиран преди 3-4 месеца сме супер яки. Това, че БФС успешно ни спря прогреса и провали морала на всички, фенове, играчи, ръководство не трябва да се вменява във вина на играчите или който и да било в отбора. Имаме силен отбор притежаваме и колективен дух, много добро ръководство и отличен треньор. Най-доброто пред отбора предстои, ще видите. Трябват ни само няколко попълнения, сред които и успешен реализатор. Мачкаме болярите следващия кръг минимум с два гола разлика и бием Слабия и нещата си идват на местата.
+2
 
 
Кривия , ти не си виновен , че те поставиха на този пост. Виновен е онзи , който ти гласува доверие за да няма сенки покрай него , никой да не го критикува и да му държи сметка за калпавата селекция , и да се прави на голям футболен спец . То беше ясно от самото начало , че ти нямаш опит и знания за тази работа . Едно е да си играч , друго е да си ръководител. То не е само да подскачаш като пътпъдък на скамейката , да чупиш стойки и да се оправдавате със съдиите . Още от първия кръг се видя , че отборът няма изграден стил на игра. Система юруш , единични напъни на отделни футболисти и то от школата. Ти никога като играч не си доказал , че си безупречен във физическо отношение , затова и отбора който ръководиш прилича на теб - със слаба физическа и тактическа подготовка . Явно на това не се набляга , за което пряка отговорносто носиш ти . За да има напредък в Ботев Пловдив , който толкова чакахме да бъде в А група , трябва да има организация подобна на Левски , Лудогорец , ЦСКА , Черноморец , с един работещ екип от доказани футборни специалисти , иначе ще потрошите парите на горкия човечец Цв.Василев и пак други ще Ви бъдат виновни . На калпавата ракета , космосът и пречи.
-5
 
 
Май пак ще си биите играчите по бензиностанциите и ще ги замеряте с яйца.
+10
 
 
Боли ме страшно много от загубата и всичко,но аз вярвам на Сашо.Не го познавам лично,но като играч ясно показа че е мъжкар и човек с достойнство.Знам че ще излязат от тази ситуация.Обичам си отбора,САМО БОТЕВ.
+4
 
 
Цялото алкохолно ръководство пилеещо парите на Цв. Василев трябва да си ходи. Лошото в случая е че банкера сляпо вярва на този "мишок" Юлий Попов.
-5
 
 
Крив ли си, прав ли си не знам, разбрах обаче, че не ставаш за тази работа на която си в момента. Селекцията ти е пълен провал.Голямата ти уста, ни носи само неприятности.. Това че се бъркаш навсякъде, дори и на треньора го знаем. Поне се облечи сносно, защото не върви шеф в Ботев да се движи като някой прошляк. Смешници и интриганти като теб са само във вреда на отбора. Не може да работиш в този клуб, а навсякъде да тръбиш ,че си "левскар"по душа. Върви си при твоя отбор, този в който работиш не ти е на сърце.
+1
 
 
След като направи тъпата селекция каза че е много доволен и са взели необходимите футболисти,видя се че това не е така.Взеха слаби,некадърни футболидти със измислени заплати за да получават %
+2
 
 
Сашо тва цяла България го видя и отново сме за присмех,ти кажи за какво се получи така нали си директор да та е.а!
+8
 
 
Кривия също носи голяма вина с тази селекция , върхът на провала е Бамого , дори и слепец ще види ,че има поне 7-8 излишни килограма.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: