ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив пребори Берое под Аязмото
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:25 / 28.11.2012Коментари (133)17957
© Plovdiv24.bg
Локомотив Пловдив победи с 2:1 като гост Берое в среща от 14-ия кръг на "А" група. "Черно-белите" поведоха в 57-ата минута с гол на Маламов, а малко по-късно след автогол на Зафиров удвоиха. Почетното попадение за домакините реализира Андонов от дузпа в 69-ата.

Заралии навлязоха по-добре в двубоя, те дори направиха може би едно от най-силните си първи полувремена от началото на сезона. Домакините не излязоха от половината на пловдивчани, като само невероятните намеси на Йордан Господинов оставиха двете нули на таблото непроменени. 

Локомотив имаше една чудесна възможност през първите 45 минути за отбелязване на гол, но Рангел Абушев не можа да се възползва от нея останал сам срещу Кирил Акалски, който показа класа и спаси.

След почивката пловдивчани заиграха по-добре и след една грешка от страна на домакините поведоха. Маламов се възползва от грешка в отбраната на старазагорци, финтира Дашлиев и с удар в близкия ъгъл даде преднина на Локомотив.

Малко по-късно "черно-белите" нанесоха нов шамар на заралии. Георги Стефанов нахлу отляво след което центрира в наказателно

szólj hozzá: lkp-ber
то поле на Берое, където Зафиров засече топката в собствената си врата за 0:2. 

В 69-ата минута Берое се върна в мача след като рефера им свири дузпа за игра с ръка на Кирил Котев в наказателното поле. Зад топката застана Георги Андонов, който не сбърка и фиксира крайното 1:2.

До края на мача домакините се опитаха да стигнат поне до равенство в срещата, но до по чисти голови положения така и не можаха да достигнат.

Така с тази победа Локомотив заема 7-мо място с актив от 21 точки. Берое е 11-ти с 14 точки.

Берое - Локомотив Пд 1:2
0:1 Станислав Маламов 58'
0:2 Владимир Зафиров 66' (автогол)
1:2 Георги Андонов 67' (дузпа)

Берое: Акалски, Илиев, Дишлиев, Зафиров (к), Динков, Лоузейро (Ливраменто), Да Силва, Еуженио ( Андонов), Велев, Каядо, Де Салеш (Елио Мартинс);
Старши-треньор: Петър Хубчев;

Локомотив Пд: Господинов, Марков, Котев, Кавдански, Георгиев, Георгиев, Златински (к), Абушев, Стефанов (Дюлгеров), Маламов (Михайлов), Курдов (Атанасов);
Старши-треньор: Стефан Генов;



Още по темата: общо новини по темата: 11
03.12.2012
30.11.2012
29.11.2012
28.11.2012
28.11.2012
28.11.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
От всичките 130 коментара/заедно с моя/,има 4 коментара с които ви поздравяваме,2 с които някой келеш ви нарежда и 4 коментара с които просто ви питаме,защо дори в радостта ви,Ботев ви е трън в очите???А погледнете в темите на Ботев какво става!!!На локомотивците честито а на скапаните буфери-да го духате!Вие сами решете от кои сте!Чакам с нетърпение да разбера кои са повече?!Ще проличи от вота ви!Успех и дерзайте!!!
-5
 
 
Защо сте толкова комплексирани? Що не се радвате на победата си, ами все за нас говорите?
+8
 
 
НАПРЕД ЛОКОМОТИВЕ.БИЕМ МАКЕТАТА И ЩЕ ЗИМУВАМЕ СПОКОЙНИ .ЧЕСТНО НЕ ВЯРВАХ ,ЧЕ ТЕЗИ МОМЧЕНЦА МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ВСИЧКО ТОВА.БЕШЕ ИЗПАДЕНЕ ,ПААПГАЛИТЕ НИ СЕ ЕЖИХА ОТ КАК СА В А ГРУПА И НАКРАЯ НИЩО ФАТАЛНО.
+2
 
 
Сега трябва да бием Пирин и ако вземем Камбура, догодина сме в 3-ката! Едно голяма БРАВО на момчетата!!
+13
 
 
Сега без никакво подценяване задължителна победа срещу Гоцето! Всички на стадиона! После спокойно можем да запразним за Коледа, защото момчетата си свършиха работата! Вече не сме сред застрашените за изпадане и напролет - в шестицата!
+15
 
 
Страхотна радост за Пловдив БИЕМ ПИРИН И СМЕ НОМЕР 1.КЛАСИРАНЕТООООО В ДЯСНО В ДЯСНОО ГОНИМ ЛИГА ЕВРОПА ТРОЙКАТААААА.КУПАТА Е ЖЬЛТААААА ЕЙ БУФЕРИИ ЩЕ ВИ БИЕМ 3 4 5 ГОЛАААА.АХАХХХХХАХАХАХАХАХАХАААХАХАХАХАХ
+10
 
 
Някъде може ли да се види самата дузпа за играта на Кирчо с ръка?
+15
 
 
Призовавам скептиците,които са фенове,да дойдат на двубоя с Пирин,за да подкрепят на живо,а не само по форуми!Отборът заслужава силна подкрепа дори когато губи!Не сме фенове само заради победите!Дразня се,когато се събираме само за големите двубои!Ако в сърцата Ви е ЛОКОМОТИВ,длъжни сте да сте на стадиона!Ние сме голяма публика и трябва да го доказваме постоянно,за да усетят футболистите сплотения дух на смърфовете!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: