ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спешна среща в Ботев Пд днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:29 / 24.09.2012Коментари (65)13797
© Plovdiv24.bg
Шефовете на Ботев ще проведат днес спешна сбирка, за да обсъдят ситуацията в клуба след домакинската загу­ба с 1:2 от Берое. Това съобщи президентът на "жълто-черните" Юли Попов.

Поражението от заралии дойде доста нео­чаквано, още повече че канар­четата играха цяло второ полувреме с човек повече. За апа­тичните действия на футбо­листите отчет ще трябва да дават треньорът Ферарио Спасов и спортният директор Александър Александров. Кри­вия дори бе изгонен от скамей­ката заради реплики към глав­ния съдия Николай Йорданов.

"Паднахме един път и ведна­га започнахте да търсите интриги. Не сме мислили за гло­би на футболистите и треньорите. Първо ще обсъдим ситуацията в клуба, ще чуем хо­рата от спортно-техническо­то ръководство и след това ще решим какво да правим", опита се да успокои обстановката Юли Попов.

Засега игра­чите ще се разминат само с мъмрене, "тъй като са осъзна­ли как са се изложили и са огор­чили феновете". Все пак с тях ще бъде проведен специален разгояор относно отговорността да носят екипа на Бо­тев. Вчера "канарчетата" прове­доха възстановителна трени­ровка.

Източник: "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 18
25.09.2012
25.09.2012
24.09.2012
24.09.2012
22.09.2012
22.09.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
загубата не е срамна,срамна е играта която поакзаха нашите футболисти!надявам се от все сърце това да е единственият безхаберен двубой за този сезон!загуби предполагам че ще има още но да не са без игра и борба!ясно е че неможе само да побеждаваме та дори и удома,колкото и да ни се иска на всички БОТЕВИСТИ!!!поне футболистите да излезат с извинение кам феновета за бездушната игра!само ботев верни до гроб!!!
+7
 
 
ба*ти и философите ,ба*ти и разбирачите.много на сериозно се взимате .щом са решили така от ръководството така да бъде.само БОТЕВ.а иначе колкото да се хвалим имаме пропуски и като публика
+6
 
 
Крайно време е спортно-техническото ръководство да постави конкретни цели в шампионата-нека знаем за какво се борим-за тройката,шестицата или да не изпаднем.Поставената цел осмисля всичко-дава стимули както на играчите-така и на публиката
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+7
 
 
Както ние така и Ботев продадохме мача ,ако искаме истински Ботевисти и Локомотивци да ходят на стадиона не бива да се получава и дори да имаме по слаби играчи треньори е добре да няма порно футбол,все пак това са нашите отбори и никой не може да се гаври с Пловдивчани
на 24.09.2012 г.
+12
 
 
Продаден , или провален - мачът с Бироето е един голям ПРОВАЛ !!! Абсолютно неразбираемо е овчедушието на някои жълти фенове , които викат "Голяма работа !" ... Голяма работа е. Айде , да загубим на Герена беше болезнено , но беше като гост на Левски , допустимо е. Айде да изпуснем две точки като гости на ТИМ-аджиите , след съдийска резачка , и това преглътнахме... Обаче да загубим У ДОМА , от бироето , с човек повече , и с тази селекция - това е АБСОЛЮТНО НЕПРИЕМЛИВО. Това проваля целия сезон и ни изпраща при средняците , обезсмисля всякаква по-нататашна гонитба в класирането. Обезверява публиката. Не дърпане на уши , а жестоки глоби очакваме към всички бездушници в жълто ! И един голям ЖЪЛТ КАРТОН за Феро. Не ни трябват готини пичове и псевдозвезди. Трябват ни точки и победи. Не дразнете жълтата публика с порно-представления , щото да не стане - "Всички вън !!!" . Даваме ви последно предупреждение.
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-2
 
 
Не знам колко е вярно, но днес чух от ваш фен, че преди мача е имало големи разправии в съблекалнята затова, че някои са се правили на големи звезди и прибирали тлъстите заплати без въобще да се напъват в тренировките.
+6
 
 
Неприятна загуба, но не е кой знае какво. Изглежда ги подценихме. Просто трябва да се поговори с футболистите и да се подхожда по-сериозно. Няма да е лошо да се намерят още няколко попълнения за да се засили конкуренцията. Иначе когато някой има лош ден и не му върви играта и няма кой да го замени, страда целия отбор.
+13
 
 
Това беше първият ни слаб мач. С основание ботевистите сме разтревожени, минават ни през главите най-различни варианти. Не доумявам например липсата на опит у вратаря за игра с топката, при центриранията и при двата гола в малкото наказателно поле. В почти всички случаи губехме в борбата за първа топка. Това са недопустими явления за отбор с претенции. Индивидуална игра у нападатели и халфове. С подобна игра сме обречени на загуби. Но не можем да не се надяваме, че ще има коренна промяна в тези аспекти. Сега ще видим, достатъчно силен ли е отбора, за да се изправи. Предстои една поредица от трудни мачове - в Гоце Делчев, с Локо СФ, в Ловеч, с ЦСКА, с Локо Пд. 5 мача, в които може всичко да се случи. Но за да имат шанс футболистите, е нужна нашата подкрепа.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Директор в Ботев: Финалът да е в Пловдив!
ЦСКА-София постави цел на Белчев, но всичко зависи от Ботев
В Ботев се захласнаха по свой юноша, грабнал шампанското
Бивш нападател на Ботев с асистенция в Швейцария
Ботев попадна в престижна класация с италианския Дженоа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: