ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Без санкции в Ботев Пд за загубата от Берое
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:32 / 24.09.2012Коментари (31)5214
© Plovdiv24.bg
В "Ботев" (Пд) няма да правят драми след загубата с 1:2 от Берое. От ръководството на "жълто-черните" намекнаха, че на отбора най-вероятно няма да бъдат наложени глоби или пък да се предприемат по-драстични мерки след слабия мач срещу старозагорци.

"Разговарях с футболистите. Казах им, че не сме доволни от това, че не са се хвърлили здраво и не играха с цялото си сърце. Не трябва това да се случва отново. За да печелиш, най-важно е да играеш с цялото си сърце. Мачът като цяло беше слаб.

Футболистите ни записаха пет силни двубоя от началото на сезона и явно, че няма как да надиграем всеки един противник във всяка една среща", коментира пред "7 дни спорт" спортният директор на "Ботев" Сашо Александров.

Още по темата: общо новини по темата: 18
25.09.2012
25.09.2012
24.09.2012
24.09.2012
22.09.2012
22.09.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
То ще се разбере дали е тото ,ако има още 3-4 такива мача до края на сезона работата е ясна ,а глоби да няма е смешно ! Щом могат да извоюват премий със сърце и борба, очевадно могат и глоби с бездушност и вялост...
на 24.09.2012 г.
+4
 
 
Като редови фен не приемам този мач да бъде оставен без ГЛОБИ за играчи и треньори !! Отблъсквате публиката с такава безкритичност и примиреченство. Ние сме БОТЕВ ! Не сме някакво средняшко тимче. Имаме селекция за тройката , и игрите през лятото и първете два мача го показаха. Не приемаме тази низходяща тенденция в представянето на отбора ! Не приемаме да си вземате тлъстите заплати , без да хвърляте всичко не терена , без да изпотявате до край фанелките !!!
+4
 
 
Не пишете глупости за взимане-даване с левски.Наи силния мач на БОТЕВ ако помните е точно срещу левски.Просто сме слаби това е.Ходете трезви и гледаите мача за да не пишете глупоси.Или не виждата че нямаме вратар,крило,център и още 2-3 поста ааааа
+4
 
 
Без наказания ли?!?!?!?!Значи пак ще сме средняшки отбор...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+6
 
 
Стига търсете под вола - теле. Много на сериозно се взехте форумни фенчета! След всеки добър мач, колко сме непобедими и велики , една загуба и мача бил продаден. СМЯХ! Ботев се обича, не се коментира! Дайте сега след всеки мач дето не ви харесва да търсим интриги , уговорки и нов състав... Малко помните историята, за това и претенцийте ви не отговарят на реалноста! Аз се пукам от кеф на сегашния Ботев понеже е стъпил в правилна посока, но драги пътя не свършва след 5 мача , а е дълаг.А пак ако е много лесно , на дали ще е интересно ;)))))))
-3
 
 
Пичове-колкото и да ви е тъжно-свалете розовите очила и вижте голата истина-а тя е доста тъжна-БАНКАТА МАЙКА и на говедата и на нас е една-оттук нататък всеки сам да си прави изводите
-3
 
 
Ами как да има санкции-като играчите изпълниха директивата ,а тия които не я знаеха-търчаха като луди цял мач и се чудеха що съиграчите им хич не си дават зор
+7
 
 
Треньорът на Ботев Ферарио Спасов остана доста разочарован от играта на отбора и загубата от Берое. Ето какво каза той на пресконференцията след мача:"Цяла седмица работихме върху нагласата за този мач, но в хода на срещата се видя, че не сме се подготвили добре. Не обвинявам момчетата за това, може би и ние не сме си свършили работата както трябва, относно нагласата, с която трябваше да излезем. Начинът по-който играхме до момента ни заблуди, че можем с минимум усилия да спечелим който и да е мач в нашето първенство. Берое отбеляза два гола от статични положения, въпреки че цяла седмица работихме върху това. При 0:2 направихме отчаяни опити поне да постигнем поне частичен успех. Не успяхме, което е много жалко, заради атмосферата и феновете. Те не заслужаваха тази игра, която показахме. Огорчен съм, когато всичко около даден мач е перфектно, а ние не сме си свършили работата.""Продължаваме нататък. Все пак това е един мач, който вече приключи, за съжаление не с добър резултат за нас. В началото на първенството на няколко пъти казах, че от този отбор може да се очаква много, но може и да има и неприятни изненади, както стана сега. Показахме доста противоречиво лице. Дори и по-дълго беше продължил този мач, нямаше как да го спечелим.""Целият отбор не работеше както трябва днес и това доведе до напрежение, което се предаде върху всички играчи. Момчетата също са доста огорчени от продукцията, която показаха. Този мач не бива да ни разколебава, защото идват следващите мачове, в които трябва да измием срама от представянето ни днес.""Не искам да коментирам съдийството, защото не е сериозно да се оправдаваме с реферите при начина, по който загубихме. Ние не направихме достатъчно, както в предишните домакински мачове - да бъдем бързи, комбинативни и агресивни и въпреки съдията да спечелим мача. Длъжни сме да излезем от ситуацията, в която сами се вкарахме. " Аз вярвам на треньора и очаквам много добри неща."ОТ КОЙ ОТБОР СИ..."
+4
 
 
Ама моля ви се за какви глоби се говори тук Награди и премии трябва да им дадат
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: