ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (24)
Изкуственият терен в Сандански предостави отлични условия за подготовка на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:15 / 26.01.2008Коментари (0)1974
© Plovdiv24.com
снимка: Архив
Интересен начин за разнообразяване на тренировките измислиха в Локомотив на лагера в Сандански. По два лева печели всеки който успее да мушне топката между краката на противник. Абсолютен шампион по крачоли естествено е бразилецът Даксон да Силва. След тренировката в сряда той дори се похвали, че е спечелил цели 6 лева от Йордан Милиев, като му направил три крачола. Милиев от своя страна отрече, но на следващият ден бе сред най-щастливите, когато на сутрешното занимание капитанът Красимир Димитров отмъсти за всички свои съотборници. 36-годишният полузащитник майсторски изигра бразилеца, като мушна топката между краката му и сънародникът на Роналдиньо падна на задните си части. Дори по време на контролата срещу Велбъжд Даксон още бе ядосан от станалото сутринта.
Иначе настроението в лагера, на черно-белите в южния град е ведро въпреки сериозните натоварвания, на които подлага възпитаниците си старши треньорът Ясен Петров. Пловдивчани за четвърта поредна година избраха да отседнат в хотел Панорама, който делят с третодивизионния Горубсо от Рудозем. Заниманията са на игрището с изкуствена трева, за което казват, че е най-доброто в България. Неслучайно в Сандански в момента се намират на подготовка осем отбора. Теренът успява да посрещне всички тях, тъй като има осветление и позволява да се тренира дори вечерно време. Възпитаниците на Ясен Петров нямат много свободно време и го оползотворяват предимно с лаптопите си и в сън, който най-добре ги разтоварва след тренировките. Заниманията до сряда бяха задължително по две на ден. Сутрешното обикновено е от 10.15 и продължава около час половина, а следобедното е от 16.00 часа и е с приблизително със същото времетраене. Тренировките са разнообразни и това значително намалява умората у играчите. След втората футболистите имат лично време до 20.00 часа, когато е вечерята. През това време някои слизат до центъра на кафе или пък са във фоайето на хотела, където е най-добър интернетът.

Особена ведрина в настроението на отбора внесе идването на клубната икона Христо Бонев, който е и главен мениджър на клуба. Зума припозна в човек от щаба на Горбусо своя приятел и някогашен съотборник в славния тим на Локото Гочо Василев. Бонев с удоволствие позира за снимка с двойника на легендарното крило, като го награди с календари за новата година. На контролата с Велбъжд пък рекордьорът по отбелязани голове с националната фланелка се видя със съотборника си от националния отбор Петър Жеков, който живее в Сандански. Двамата бяха част от атомното нападение на България в началото на 70-те години. От 14 гола, които има в актива си държавния ни тим в кампанията за класиране на световното първенство в Германия през 1974 г., Бонев вкара 11, а Жеков 2.

В търсачи на силни усещания пък се превърнаха Ясен Петров и д-р Здравко Тарълов. В един от малкото свободни следобеди двамата отидоха да посетят пещерата на най-българският светец Иван Рилски. След това те категорично оказали на домакина Илко Фена да ги откара обратно с автомобила. За негов ужас двамата тръгнали в снега от планината и са изминали пеш 15-те километра до хотел Панорама.

Източник: в."Марица"
Още по темата: общо новини по темата: 149
02.03.2008
28.02.2008
27.02.2008
26.02.2008
24.02.2008
22.02.2008
предишна страница [ 1/25 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Среднощен екшън на стадион "Христо Ботев"! Спряха незаконни строителни дейности, разказ от първо лице за сцените
Ботев обяви раздяла с легендарен футболист! Изкара по-малко от девет месеца при "канарчетата"
Премина от Локо в АЕЛ, но сега го очаква още по-силен трансфер
Ангел Кодинов с шесто място във финал от олимпийските квалификации в Сегед
Нов кошмар за "жълто-черните" юноши! Локомотив нанесе тежка загуба на Ботев при 16-годишните
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: