ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Зума: Бербатов ще съжалява за решението си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:26 / 04.09.2012Коментари (38)6229
© Plovdiv24.bg
Легендата на българския футбол Христо Бонев заяви, че според него Димитър Бербатов един ден ще съжалява за отказа си да се завърне в националния отбор.

"След като осъществи трансфера си във Фулъм, очаквах, че Митко ще размисли и ще се върне в националния. Разбира се, той си знае сам, в правото си е да си взема решенията. Но според мен един ден, когато още малко преосмисли нещата и разсъждава по-трезво, ще осъзнае, че е направил грешка и ще съжалява. Защото когато един футболист прекрати професионалната си кариера, най-значим спомен за него остават мачовете му за страната. А от това да играеш за България няма по-голяма чест", смята Зума.

Той се надява България да се представи добре срещу Италия и да измъкне нещо от фаворита в групата, но според него това ще стане доста трудно. "Доколкото разбрах, няма да играят голяма част от звездите им. Италия обаче си е Италия. Дано имаме повече късмет и да се представим достойно пред наша публика. Но реално сме много далеч от тяхната класа и ще е доста трудно да постигнем нещо", завърши Бонев, цитиран от "Тема спорт".

В най-славните години на "Златното поколение" от 1994 г. Христо Бонев бе треньорът, на когото звездата Христо Стоичков обяви бойкот, но след това се извини и се върна да играе за България.

Още по темата: общо новини по темата: 14
19.09.2012
18.09.2012
18.09.2012
16.09.2012
16.09.2012
16.09.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Мое лично мнение е,че до като не спрем да лежим на стари лаври от златните години в БГ спорта и не погледнем на пред ,едва ли ще помръднем на горе.Не умаловажавам успехите на миналите поколения,но нека и ние младите имаме такива идоли,нека децата ни да слушат от нас за такива хора,а не то дядовците и бабите си... Тъжно е,но факт... спортът ни потъва,а "спасителните лодки" отдавна са отплували с по шепа хора,отговорни за това падение!!! Дано в най-близко бъдеще започне да се вижда някаква светлинка,без значение в кой спорт,лека по лека тръгне ли един,другите ще го последват! Свалям шапка на спортисти и като Бербатов,и като Бонев (като активен спортист) ,и на Стоичков,й.Йовчев,С.Костадинова и много други!!! Но не те са бъдещето на спорта ни,ние младите ,а и тези които идват след нас трябва да покажем,че сме още тук и ще се борим!
+1
 
 
Нищо лично за Бонев, но Бербатов е доказал се футболист! Нормално е като мъж да взима решения за които да си носи отговорността. Не е далеч времето когато го разпъваха на кръст в национала, че не тича достатъчно и не се раздава. Вижте интервюто му. Сам казва - на години съм, никога не съм бил спринтов състезател. Голаджия е, техничар, но може ли национала да го захрани с пасове като Манчестър или пак ще е изкупителна жертва. Уважавам решението му! Другото е, че по времето на Бонев света разбираше за него от национала - сега нещата са различни! Бербатов няма нужда от реклама, още повече негативна, каквито са очакванията. Времето на Бонев бе велико като футболист, жалко за реализацията и рекламата с интервюта сега!
+2
 
 
Аве драскачите:Плюете по Перуката и БФС,ама забравяте какво каза Бербо,че при това ръководство не би играл повече за Националният.Нещо да се е променило в БФС?Не.Пича има принципи и ги отстоява.Войната с/у ПЕРУКИТЕ трябва да е на всички фронтове, независимо от цената.
+2
 
 
Бонев, позориш ни непрекъснато с изкуфелите си мъдрости, обещания и интриги ! За една заплатка ни зануляваш при всеки следващ собственик ! Лицемерен нагъл лапач ! А Бербатов е уникален, доказан футболист и достоен българин !
+2
 
 
Ще млъкне, ако Бербо му дава по 2000 лв на месец
+8
 
 
България ПРЕДИ ВСИЧКО! Спрете с малоумните си коментари!
+7
 
 
Абсолютно прав е Зума , подкрепям го напълно .Постъпката на Бербатов е недостойна , меко казано. Не му прави чест на този хитрец да разиграва всички българи с малодушното си поведение.Какво като е играл за Манчестър , като е толкова голям - да се съблече и да поведе по-младите си колеги срещу един от най-силните отбори , ако ще и да загубим.Висок манекен но малък и жалък човек.На светлинни години е по морал от всички големи български футболисти играли за нашия трибагреник.Немислимо е даже да се прави каквото и да е сравнение между този човек и великият за всички времена Христо Стоичков и останалите - Зума , Гунди , Якимав , Котков , Жеков , Дерменджиев , Пенев , Балъков , Костадинов, Михайлов и т.н.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
0
 
 
тоа малумник пак с култово интервю...абе тъпак бербата е играл за великия ман юнаитед има хеттрик срещу ливарпул ти за кой си играл...а да за столипиново ааааахахааххаххахахахахахаххахахаххахахахахаахахах
хахахахахахахаххахахахахахахаххахахахахахахаххахах
ахахахахаххахахахахаххахахах
+3
 
 
Бербатов заслужава името което носи!!!!! Народа е МЪДЪР!!!! Народът им е лепнал това име безпогрешно!!!! Показателно е, че никой от тях до сега не се е сетил да направи нещо по въпроса.....? Разликата между него и Мартин Петров е ОГРОМНА!!! Марто каза, че повикат ли го в националния ще дойде и на патерици, и на 50 години - ЗАЩОТО ТОВА Е НАЦИОНАЛЕН ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ!!! Бербатов вече е мъртъв за футбола!!!! Пари има, но.....нищо друго!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: