ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив Пд развъртя метлата - гонят още стари, взимат нови
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:20 / 27.08.2012Коментари (37)8612
© Plovdiv24.bg
Младежкият национал на Кипър Стелиос Диметриу е първият нарочен за гонене на "Лаута"
В Локомотив Пловдив е възможно да развъртят метлата сред футболистите от настоящия състав, пише "7 дни спорт". Както е известно, на Лаута изградиха почти изцяло нов отбор след смяната на собствеността на клуба. Някои от играчите в отбора обаче разочароваха с изявите в първите две срещи от първенството. Не случайно от състава за двубоя с ЦСКА отпадна кипърският младежки национал Стелиос Диметриу.

Левият бек отнесе критики от собственика на клуба Веселин Марешки след мача с Литекс и остана извън избраниците на треньора Емил Велев за гостуването на червените в Сливен. След срещата с ловчанлии финансовият благодетел на черно-белите остана недоволен от изявите на нападателя Христо Спасов, като таранът остана на пейката и се появи като резерва на стадион "Хаджи Димитър". Марешки не е харесал изявите и на други двама играчи от гостуването на Локо Сф в първия кръг.

- Засега няма освободени, Стелиос е футболист на Локо Пд. Ако се подсилим с още нови футболисти, но качествени, би трябвало да има освободени. Ще решавам - коментира пред "7 дни спорт" треньорът Емил Велев

Футболистите на Локомотив Пд вчера получиха почивен ден след мача с ЦСКА. Кокала събира отбора днес следобед за първо занимание преди гостуването на Черноморец Бс. 

Днес се очаква нападателят Атанас Курдов да премине медицинските изследвания, след което да бъдат финализирани преговорите с него.
Още по темата: общо новини по темата: 19
04.09.2012
03.09.2012
02.09.2012
02.09.2012
01.09.2012
01.09.2012
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Абсолютна глупост е да се махат Спасов и кипареца. не мойе от 1 мач да се нарочват играчи за гонене. Спасов има повече голове от Карвалио предишния сезон, а Стелиос още не знае къде се намира. ЛОШО! МНОГО ЛОШО!!
+6
 
 
Оставете кипърското момче на мира. Той е млад и още е като в не брано лозе. Има други за махане като Атанасов и Петров и още няколко баберъка. Че по добре да вземат Килапов и Калканов. А кокала гледа всеки мач да не го загуби я не да прави и обиграва отбор. Иначе срещу оня не бръснатия от Варна как се стои.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+1
 
 
Курдов е подписал до края на Сезона !!!
+2
 
 
Тия пък жълтите, кво се обаждат все едно техния Феро реди състава.Като много знаете да питам аз, какво прави кривака на резервната скамейка до Феро, че и ръкомаха и дава наставления. Кривака, в качествното си на какъв е редом до треньора - помощник треньор ли е, специалист по физическата подготовка ли е или пък може би тренира вратарите ви?!Иначе сте много отворени жълтите - акъл за вас самите си нямате, ама тръгнали нашите дела да оправят - "професори" ве!Маршеки да осъзнае, че е само собственик на Локомотив и единствената му работа е финансирането на отбора. Да спре да се бърка по спортно-техническите въпроси - има си треньор за тая работа!!!Марешки определено слуша някого...спро няма, че има някой, който го съветва по спортно-техническите въпроси, но засега този съветник в сянка на Марешки се доказва, като абсолютен глупак и аматьор!Вижте му само селекцията - докара само уморени и куци коне като Косьо Мирчев и Марин Петров, а тоя Станков дето е хал-хабер пълен на терена, ама се опитва да го налага е пълен та*ак, майна. Не случихме на собственик - тва е, майна.
+3
 
 
Не знам какво искат да кажат с това заглавие- Гонят още стари, взимат нови. Все едно, че старите футболисти които вече не са в Локо са били некадърни и са ги изгонили заради това, което ми се струва, че не е вярно, бяха си даже много добри.
+12
 
 
Аптекарю ти осигури стабилен бюджет,назначи си футболен специалист за директор и остави футбола на професионалистите.Възраждане на школата която беше между най-продуктивните в страната и база на която да тренират ще е от полза от която имат нужда всички.Включително и ти.За да се превърне Локомотив в такъв какъвто заслужава.На никой фен не му става приятно когато гледа как се взимат скъпопланени гастарбайтери с цел да се продадат след няколко месеца,а синовете му тренират на сгурия със скъсани обувки.
-1
 
 
че те доковци всеки ден въртят метлата ,ей даже сега до нас на улицата има една тубмба локомотивци с едни зелени метли и оранжеви жилетки.
+8
 
 
Още едно доказателство, че Кокала не реди състава.
+8
 
 
видяло магарето че подковават коня и.....пускайте Бонев да играй има още какво да открадне
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: