ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Сини" ултраси замерват бивш играч на Локо Пд с банан
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:50 / 20.08.2012Коментари (18)4077
© Plovdiv24.bg
Скандал на расова основа избухна след победата на "Левски" с 3:1 над "Ботев" (Пловдив). Когато футболистите на "сините" отишли пред Сектор "Б", за да поздравят агитката за подкрепата, част от ултрасите хвърлили банан и отправили обиди на расова основа към тъмнокожите Базил дьо Карвальо и Дъстли Мулдер.

Ядосаният Карвальо тръгнал да търси обяснение от стюард, който отправил реплика към него. Шефът на фенклуба Владимир Владимиров-Гугутката опитал да укроти свадата между двамата, но през това време футболистът се нахвърлил на друг от охраната на сектора. В същото време привърженици от трибуната отговориха на африканеца с маймунски звуци. Дори и намесата на капитана Станислав Ангелов трудно укроти страстите.

Ядосаният Базил дьо Карвальо бързо се прибрал в съблекалнята, а след това бесен напуснал стадиона без да даде изявление пред медиите. Шефовете на "Левски" също са крайно разочаровани от случилото се, тъй като са наясно, че това не е отношението на всички фенове, а на отделни единици. Също така те са притеснени, че инцидентът ще рефлектира върху тъмнокожите футболисти.

Източник: БЛИЦ
Още по темата: общо новини по темата: 12
22.08.2012
20.08.2012
20.08.2012
19.08.2012
19.08.2012
19.08.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Але тоя, какво е очаквал - да го посрещнат с пита и медец ли, тъпак! Нека сега да види, къде е отишъл, щото мечтата му била да носи синята фланелка.Искал да играе в голям отбор...е на му сега големия отбор и голямата публика! Каквото човек сам си го направи, никой друг не може да му го направи!да си носи последствията за решението си!
+5
 
 
Какво да се очаква от селяни сбрани от цялата страна- тя и подкрепата им е такава - викат ако водят иначе мучат и псуват!
+4
 
 
Не знам какво е очаквал тоя бабун ? Тои само дето не си избърса черния г.з със синята фланелка, сега да не чака да го посрещнат с лаврови венци? Гледай неблагодарнико... каква публика има, не такава като нас да скандира името ти при всяко докосване на топката...Декарвалъо але але, Декарвалъо але але...тва ще го имаш като хубав спомен....сега вместо аплаузи ще получаваш банани и ритници!!! В дивия, майната му на тоя глупак, не заслужава даже да го коментираме!!!
+2
 
 
ДА ГО ДУХА БАЗИЛ ТАКАВА ПУБЛИКА КАТО НА ЛОКОМОТИВ НЯМА ДА ВИДИ ТУКА ГО УВАЖАВАХМЕ МНОГО
+4
 
 
Боли ли, Базилчо? абе КарНАвалио колко гола е вкарал досега за говеждия отбор?! И даже още не се е контузил?! Бре! Така става с предателите пък били те бели или черни...
+3
 
 
Театърът, който изигра Базил, е по сценарий на Коко Динев. Няма какво да обвиняваме момчето. Ако не беше отишъл в левски, щеше да в цеца, заедно с другите артисти. Не е от играчите, чиято липса се чувства
+7
 
 
На толкова изявен клоун, който УЕФСКИ изхвърлиха като труп с чувал за смет, а после им ближеше пак говеждите задници...какво да му хвърлят, ако не банани - кози крак ли?! На Лаута стават звезди и им показваме смисъла на спорта, но някои си тръгват като надути помияри и такива си остават !
+7
 
 
Нищо ти няма предател На Лаута те чака ад
+14
 
 
Да беше си отишъл при семейството маймун, а не да лъжеш като те подучиха Коко и оная циганка мадам Ба, дето измислиха "схемата" на бягството ти при говЯдата. Сега и целия син да боядисаш пак благодарност няма да видиш, още повече точно ти трябваше да знаеш те как се "отблагодаряват" - с циганска баница и злорадо мучене и тропкане с копитца.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: