ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (27) | Вчера (9)
Б.Б. за скандала във волейбола: Първо да бяхме триумфирали в Лондон, пък след това да се бяха карали
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:47 / 15.06.2012Коментари (10)2490
© Plovdiv24.bg
Скандалите във волейбола предизвикаха държавна реакция на най-високо ниво. Премиерът Бойко Борисов разкритикува и инж. Данчо Лазаров, и Радостин Стойчев след разигралите се драми в родния волейбол.

Премиерът Борисов смята, че и двамата са дали приоритет на личните си интереси и вражди пред интересите на България и националния отбор.

"Разочарован съм и от двамата. Нека първо да бяхме триумфирали в Лондон, пък след това да се бяха карали", каза Бойко Борисов в сутрешния блок на "Нова телевизия".

Първоначално Борисов подкрепяше Радостин Стойчев, но сега и треньор, и федерация изгубиха неговото доверие. В понеделник ще стане ясно името на новия селекционер на българския национален отбор по волейбол. Най-сериозен кандидат за поста е Мартин Стоев.

Националният ни отбор се класира за Летните олимпийски игри в Лондон по възможно най-инфарктния начин. Точно след успеха обаче селекционерът Радо Стойчев си събра багажа и напусна тима заради неразбирателство с президента и всички членове на УС на федерацията.

Още по темата: общо новини по темата: 2
14.06.2012
14.06.2012






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
оставка на данчо лазаров инжинера след като разби женския отбор налагайки любовницата си/на тази възраст му трябва и той не знае за какво/нагло бъркайки се в работи които не са му ясни сега разбива и мъжкия отбор като прибавим и скандалите с служебно връчени купи и какво ли не още в бяла държава досега сам да си е отишъл обаче той е гьонсурат затова трябва да му окажем натиск и да си заминава пък да вземе и премиера снего
0
 
 
Абе вие не виждате ли,че вече сума ти време е начело на националния отбор Радостин Стойчев и нищо не постигна?Мислете малко и с горните си глави!Бяха му предоставени всички условия,бяха му изпълнени всички искания,а той прикрива невъзможността си да се справи с кръстоносен поход срещу федерацията.Може и да не е всичко в ред във волейболната федерация,но най-малко треньора и играчите(Казийски) са хората,които трябва да се занимават с това.Още повече,че те не успяха да си свършат както трябва работата.И се наложи държавата(аз,ти,ние) да плащаме за второ домакинство на турнир, та дано аджеба да се класираме за Олимпиадата...Аман от некадърници!
0
 
 
Става тва което ставаше и през Селско време при нас. Футболистите не заеха нашата страна срещу Сельо, и сега волейболистите също ги е страх да се опълчат на Инженерчето. За съжаление обаче няма как да си направим нов национален отбор по волейбол който да не е под ръководството на БФВ. Дано се осъзнаят хората, и най-вече самите волейболисти играещи в нашето първенство да разберат какво искат, да се развиват и да играят голям волейбол, или да играят в пародията наречена родно волейболно първенство, с доживотни договори и редене на трансфери без съгласието на играча който е една безгласна буква, и всичко това за смешни пари.
+2
 
 
Би трябвало прокуратурата да се заеме с този фалшив инженер Данчо Лазаров. Фалшив, защото не е проектирал, не е конструирал нищо! А във волейбола си върти далавери с правата на младите волейболисти и с диктата си по селекцията за назионалния ни отбор! Тези неща са известни на всички. Тогава какво става? Има много, ама много гнило в нашата държава!
-3
 
 
Започвам да си мисля, че Стойчев умишлено точно сега сътвори скандала. Нека да си ходи, и без това имаше много издънки. Федерацията си знае работата. Успех на новия треньор!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ФК Пловдив с победа над Спартак при юношите
ФИФА и БФС удариха здраво по клуб от Първа лига
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Благотворително картинг състезание в Пловдив в памет на Аертон Сена
Фенове показаха кой е човекът, изградил борбения гладиаторски дух на Спартак
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: