ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бакалов: Надявам се догодина Пловдив да има още един клуб в "А" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:19 / 28.05.2012Коментари (68)12432
© Plovdiv24.bg
Спортно-техническият директор на Ботев Пловдив Марин Бакалов благодари на Общината за отпуснатите автобуси за баража за влизане в "А" група срещу Спортист Своге. Срещата на "канарчетата" срещу "шоколадите" е тази сряда от 17,00 часа на стадион "Овча Купел" в София.

"Благодаря на Общината, че отдели време и внимание на една не също малка част от спорта в нашия град, а именно футбола", заяви Бакалов на пресконференция в Общината, на която присъстваха кметът Иван Тотев и зам.-кметът Георги Титюков, които също ще подкрепят пловдивския клуб на финала в София, предаде репортер на Plovdiv24.bg

"Нашия отбор се нуждае от сериозна подк
репа, за да успеем да завършим подобаващо годината, а именно влизане на отбора в "А" група", продължи той. 

"Този жест е много важен за нас, тъй като 12-ия играч на отбора, а именно нашата публика ще бъде там. Затова още веднъж благодаря на Общината и се надявам с общите усилия на футболистите да покажат своите възможности и догодина Пловдив да има още един клуб в "А" група", завърши Марин Бакалов.

Припомняме, че Общината отпусна 10 автобуса за тура до столицата. Екскурзията за привържениците на Ботев за баража срещу Спортист ще бъде безплатна. Феновете, които се запишат за организираното пътуване до София, ще заплатят само 5 лева за билет за мача.
Още по темата: общо новини по темата: 25
01.06.2012
01.06.2012
30.05.2012
30.05.2012
30.05.2012
30.05.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Ей ламаринчо не се надявай ами се вземете в ръце да мотивирате отбора защото ако не влезнем на такъв ще се надяните цялото спортно тех. ръководство.
+1
 
 
ей Бакалов ако невлезем ще те обесим на паметника пред стадиона мисли му мача ли ще къпъваш съдията ли,ти ли ще влизаш да играеш искаме А'' група
+10
 
 
Радвам се за вас ... хубаво ще е Локомотив Пловдив да има подкрепа в ''А'' група ... искам да гледам повече дербита в Пловдив !! Желая ви успех и само Локо :))
+7
 
 
Стига злобяхте бе, ако е за въпрос още в края на миналия сезон някои хора казаха, че Бакала оплита конците, бави се селекцията, губи се време и вместо обигран отбор започнхме в Б групата наново. Обаче имайте малко уважение, все пак Бакала има много голяма заслуга да има отбор и той да е на крачка от А група. Никой не е безгрешен, това дето не мога да приема беше, че се опита да излъже чия е селекцията и се отри с Хубчев. Но все пак никой не може да отрече, че той пое нещата когато нямаше буквално нищо.
+7
 
 
Замириса на А група и тая мишка веднага изпълзя от някъде,беше се покрила,когато се решаваха мачовете ,преди баража,пак се нареди за "столовата"от новият бюджет!
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-17
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Оперираха успешно Георги Николов! Известен мениджър с голяма помощ за нападателя на Ботев
Строителите на стадион "Христо Ботев": Все по-близо до финала!
Попето е възстановен, повежда Ботев срещу ЦСКА-София
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Победи с 6:2 и 4:1 за Стамен Белчев в срещите с Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: