ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Над 5 милиона бюджет за Ботев в "А" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:58 / 28.05.2012Коментари (17)5608
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Ботев Пловдив Цветан Василев е го­тов да развърже сериозно ке­сията при влизане на тима в А група. Той е потвърдил пред клубната управа намерението си догодина бюджетът на жълто-черните в А група да е над 5 милиона лева.

Това ще са рекордни пари за канарчетата. 1,5 милиона ле­ва бе бюджетът на Ботев във В група, 3 милиона стигнаха на канарите за бараж в Б група.

За да получат обещаните над 5 милиона лева за елита, освен победата над Спортист Своге в баража обаче шефовете трябва този път да предоставят на Василев поне тригодишна програма за развитие на клуба и превръща­нето му в един от водещите у нас. Ръководството на Бо­тев Пловдив си е поставило за цел и иска тимът да играе в евротурнирите до два сезона.

Почти сигурно при влизане в А група ще настъпи и треньорска рокада. Прези­дентът на клуба Юли Попов наскоро обяви, че клубът вече преговаря с трима наставници, които да сменят Костадин Видолов. От евентуалната промоция ще зависи и селекци­ята на жълто-черните.

Източник: "Тема Спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 25
01.06.2012
01.06.2012
30.05.2012
30.05.2012
30.05.2012
30.05.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Ами,нали знаеш,ще се огледат за някое качествено попълнение от Брестник,Куклен или яката,на тия сегашните до там им стига мирогледа.
+3
 
 
Той човека ,че дава ,дава ама въпроса е какво ще направят с този бюджет,тези бездарници.
+8
 
 
хора спрете се с тези бюджети, както тази година бюджета е 3 млн, това не означава че всичките пари отиват за заплати и трансфери на пъривия отбор, има и много други разходи за които не знаем
+12
 
 
Ако това отговаря на истината,догодина може да имаме претедент за титлата от Пловдив.Страшно много лъжи се наслушах от миналото лято досега за Ботев,така че и това поставям под съмнение.То не бяха Пърпъл,Борусия,Байерн,Барселона,Гришата,стадиони и какво ли още не,а досега само един бараж за А група и деца като тези двамата долу само това и чакат да почнат да се радват на приказките на някой журналисти.Все пак успех на баража и Само Локо
0
 
 
Вие двамата толкова ли повече се радвате от това наше 'успокоение',че вместо да се радвате от хубава новина пак нас гледате?? Толкова по важни ли сме ние и това какво правим?? е*ах ви и в глупаците веднага почнаха ние кво сме правили и на Даксон мехлема.....По дяволите каква глупост,каква комплексарщина.Иначе супер новина,само да биете Своге и догодина дано завършите над 10тото място,защо пък не и в 4ката :)
+10
 
 
Всички налични линейки и пожарни с включени сирени летят по Цариградско шосе. Някой знае ли къде отиват? Сега гледам и един камион на Рефан да бърза и той в същата посока - към Столипиново... Някой май е осрал положението там.
+10
 
 
С тези новини пак се напълни спешното с ромски инфаркти.Мажат се с мехлема на Даксон и пак не могат да се успокоят. Аййй канариииии
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: