ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Юли Попов: Проспахме половината сезон и сега трябва да гоним дивото
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:49 / 08.05.2012Коментари (42)8050
© Plovdiv24.bg
Президентът на Ботев Пд Юли Попов заяви, че канарчетата са проспали сезона, което сега може да бъде решаващо за влизането им в елита. "В последните три кръга трябва да вземем девет точки. Освен това обаче трябва да чакаме грешки на нашите конкуренти за елита. Но ние сме си виновни.

Проспахме половината сезон и сега трябва да гоним дивото. Мисля, че нямаме никакви шансове за първата позиция, докато тези за второто място са минимални, но все пак ги има. До последно няма да се примирим и ще се борим, за да може догодина да се върнем сред елита на българския футбол. Концентрирали сме се единствено върху представянето си до края на сезона. Нашите футболисти не са по-слаби от тези на преките ни конкуренти - дори напротив, може би са по-добри.

В последните четири-пет мача показахме истинското си лице и мисля, че заслужаваме да влезем в А група. Предизвикателството за нас е доста сериозно, тъй като в следващия кръг сме гости на пряк конкурент за елита - Любимец", сподели шефът на канарчетата, като добави, че все още има неяснота около селекцията на тима. 

"До последно ще чакаме, за да видим каква селекция трябва да правим. Такава за достойно представяне в А група или за Б. Ще решим след края на сезона. Тогава ще направим и по-обстойни анализи на действията си", каза още шефът на пловдивчани. 

Попов коментира и думите на собственика Цветан Василев, който обяви, че преговаря с някои от най-добрите родни специалисти. 

"Имаме си треньор. Не сме водили нито разговори, нито преговори с някого. Всички в Ботев мислим единствено за предстоящите напрегнати мачове и за нищо друго", завърши той.


Източник: "Тема Спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 16
15.05.2012
14.05.2012
13.05.2012
12.05.2012
11.05.2012
11.05.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
0
 
 
дно не спим половин или циал сезон догодина!!!
+1
 
 
дано грешките и пропоските този сезон да са за сметка на нервите на феновете!!!и от догодина с повече размисал и професионализам да играем по добре в "А" група и да се предствим достоино!ботев завинаги
0
 
 
Какви грешки ,трябва да чакаме?Единствено ,,ЕТЪР,, да не загуби като домакин от ,,НАФТА,,което е 99 процента сигурно .По - смешен ,,президент,, не сме имали , като изключим нечовека д.х. , който бе поне по-симпатичен. Баража със СИГУРНОСТ го печелим , за какви малки шансове говори смешника -президент.Победа в Любимец и сме твърдо в ,,А,, ГРУПА за това , нека се изсипем поне 3-4 хиляди на стадиона в Любимец.
+11
 
 
Г-н Попов защо ще чакате края на сезона за да видите каква селекция ще правите това показва колко сте безхаберни всичките какво значи селекция за А или за Б група с тази ваша тактика я докарахте до тука защото правите цяла година селекция за Б а половината не стават и за В.
+3
 
 
Така е като няма чуваемост за други мнения подплатени с доводи и факти.От както се е появил мръсната подла итригантска гад бакалоф повтарям,че Ботев Пд няма бъдеще с подобни селски подлеци,но нейсе...Бъдещето на клуба е свързано с незабавното изхвърляне на тази шайка мръсници и анонимници,като бакалоф,Палийски,Попов,Киров...Ботев Пд да бъде представляван от тези полу или завършени идиоти....срам,срам...
+6
 
 
Дано да не съм прав, но тука е момента да спомена че според мен всичко приключи в Неделя когато Нафтата обърна Спартак Вн. Ето простата сметка, да речем че ние бием до края и вземаме 9 точки и събираме 51 т. Етър лягат на Нафтата и падат с 1 гол разлика, следва 3:0 служебно срещу Доростол и 1:0 победа срещу Добруджа, така Нафтата са с 52 т и +21 голова разлика. Ключът тука е, че Спартак Вн бие Несебър още следващия кръг и се спасява защото последния им ма4 е 3:0 срещу Доростол. За това могат да си позволят да паднат от Етър с 0:4 например а Етър да бие с 4:0 изпадналия Несебър в последния кръг и така Етър са с 52 т. и +22 голова разлика, а ние си викаме и се жалваме и така нататъка....Дано да не съм прав но достатъчно познавам как работят нещата в тази държава за да съм оптимист...
+12
 
 
Проспан сезон казвате г-н Попов?!?!?Ето тогава и резонния ми въпрос- кои или кой го проспа и каква отговорност ще се понесе за безобразно слабия Ботев Пловдив???
на 08.05.2012 г.
+5
 
 
Проспахте сезона , вярно. В алкохолни изпарения го проспахте Вие , г-н Попов. Има хубава българска народна питанка - "Кой ми сере в гащите ?"
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 08.05.2012 г.
+10
 
 
Дори и да се класираме в А група - това ще си остане един проспан период, с много нерви и неправилни решения на ръковоството, за които не един път сме писали тук! Направо да си кажа - неадекватност на ръковоството в множество ситуации! Аз обаче оставам оптимист относно скорошните решения на Цв.Василев! Защото той отдавна разбра какво е това "БОТЕВ" и що за публика сме!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев раздава безплатни билети за Славия, но с две условия
Бивши "канарчета" с неясно бъдеще в Славия
Истерия! Феновете на Ботев изкупиха Трибуна Изток за мача с ЦСКА-София
Петима от ЦСКА-София висят за мача с Ботев
Двама от големите герои на Ботев се срещат с фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: